Мне это не очень интересно, у меня к телефонам конкретные требования.snapdragon999: ↑ 27.09.2024 13:17На моем х2 телевик и ночная сьемка вполне приличная,правда пересвечивает фотки,но детализация хорошая и нет шумов. Размер датчика 1/1.43" сони против 1/1.31 самсунг".Но это не фотофлагман,а универсальный смартфон с хорошими возможностями железа. Я не знаю что за супер хдр ,у меня называеться proXDRJKrl: ↑ 27.09.2024 13:15 Ну не рассматривайте. Нормально же говорили, а теперь опять.
Ну тогда начинаем сначала
Покажи мне китайский телефон с х5 телескопом, супер хдр, и возможностью ночной съемки за 500$
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
JKrl
Member
-
snapdragon999
Member
для меня телефон это не только камера ,хотя она в нем флагманская Sony LYTIA-T808.JKrl: ↑ 27.09.2024 13:26Мне это не очень интересно, у меня к телефонам конкретные требования.snapdragon999: ↑ 27.09.2024 13:17
На моем х2 телевик и ночная сьемка вполне приличная,правда пересвечивает фотки,но детализация хорошая и нет шумов. Размер датчика 1/1.43" сони против 1/1.31 самсунг".Но это не фотофлагман,а универсальный смартфон с хорошими возможностями железа. Я не знаю что за супер хдр ,у меня называеться proXDR
-
JKrl
Member
Ключевое - для вас.
-
snapdragon999
Member
Сравнивая ор12 с пикселем 7 про по фото части при съёмке людей, цветов ,животных,интереснее и детальнее именно OnePlus.Можно найти фотосравнения от людей которые оба юзали .А у меня камера такая же .Тот же палас только немного попроще.В Обсуждении камеры OnePlus 12 на 4пда можно посмотреть сравнения.JKrl: ↑ 27.09.2024 13:42 Ключевое - для вас.
Так что не надо тут боготворить свой пиксель по сравнению с китайцами.Там же и с айфонами сравнение .
Последний раз редактировалось snapdragon999 27.09.2024 13:56, всего редактировалось 1 раз.
-
JKrl
Member
Оп12 начинает жевать текстуры в любом сценарии где затянуто небо. В принципе результат не плохой, жить можно, но меня не устраивает делать десять фоток, чтобы нарандомить нормальную. Ну и конечно у него стандартная китайская болезнь желтить фотки с холодным освещением больше 3000-4000 кельвинов.
-
snapdragon999
Member
Я не буду спорить какой лучше ,хуже и у кого какие сильные и слабые стороны .Могу сказать одно что камера на моем телефоне отличная и она не далеко ушла от тех же айфонов в 2-3 раза дороже.Да конечно они лучше снимают,записывают видео спорить с этим было бы глупо ,но не на данную сумму точно.Между ними не пропасть.JKrl: ↑ 27.09.2024 13:55 Оп12 начинает жевать текстуры в любом сценарии где затянуто небо. В принципе результат не плохой, жить можно, но меня не устраивает делать десять фоток, чтобы нарандомить нормальную. Ну и конечно у него стандартная китайская болезнь желтить фотки с холодным освещением больше 3000-4000 кельвинов.
Про самсунги я уже говорил ,некоторые вообще сливают типа с23,с23+,где то с с24 ультра хуже снимает .Но вдвое дороже самсунг не кажеться каким то крутым по фотовозможностям по сравнению с моим.Там портит постобработка 99% кадров.Если сравнивать на стоках .
-
JKrl
Member
Ну тогда вам не составить труда сфоткать на ваш шикарный сенсор в хдр режиме и сравнить.snapdragon999: ↑ 27.09.2024 14:03Я не буду спорить какой лучше ,хуже и у кого какие сильные и слабые стороны .Могу сказать одно что камера на моем телефоне отличная и она не далеко ушла от тех же айфонов в 2-3 раза дороже.Да конечно они лучше снимают,записывают видео ,но не на данную сумму точно.Между ними не пропасть.JKrl: ↑ 27.09.2024 13:55 Оп12 начинает жевать текстуры в любом сценарии где затянуто небо. В принципе результат не плохой, жить можно, но меня не устраивает делать десять фоток, чтобы нарандомить нормальную. Ну и конечно у него стандартная китайская болезнь желтить фотки с холодным освещением больше 3000-4000 кельвинов.
Про самсунги я уже говорил ,некоторые вообще сливают типа с23,с23+,где то с с24 ультра хуже снимает .
- спойлер
-
Scoffer
Member
Ох вже ці фотографи) Відкрийте для себе компактні камери від фуджі, соні, ріко і інших причетних
-
The_Rusik
Member
Если на пикселе пофискят жор батареи и проблемы со связью - будет нормальный смарт.
А так пока есть другие варианты.
-
Rucha
Member
Sony NEX-F3:Scoffer: ↑ 27.09.2024 14:39 Ох вже ці фотографи) Відкрийте для себе компактні камери від фуджі, соні, ріко і інших причетних
- спойлер
- спойлер
-
VBerezovsky
Member
Ну и перегрев заодноThe_Rusik: ↑ 27.09.2024 14:39 Если на пикселе пофискят жор батареи и проблемы со связью - будет нормальный смарт.
-
Scoffer
Member
Rucha
Це камера 12го року. Нагадати як в 12му фоткали смарти?)
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Зараз оно з усіх щілин Fujifilm X100VI рекламують. Я його не бачив бо давно цією темою перехворів, але судячи з оглядів - чудовий апарат, котрий заткне всі смарти на наступні 10 років як мінімум.
Це камера 12го року. Нагадати як в 12му фоткали смарти?)
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Зараз оно з усіх щілин Fujifilm X100VI рекламують. Я його не бачив бо давно цією темою перехворів, але судячи з оглядів - чудовий апарат, котрий заткне всі смарти на наступні 10 років як мінімум.
-
leif
Member
Scoffer
ти прикалуєшся?
коли людина кудись там їде, на відпочинок чи ще куди, то ясен пень, що можна і окрему камеру взяти, яка фоткає краще ніж гейфон, але камера в телефоні не для таких випадків, а для випадків, коли ти не береш з собою камеру. ти на повному серйозі пропонуєш окрім ніфіга не маленького телефона таскати з собою ще й окрему камеру, щоб не паритись як там камера в смартфоні знімає? оце наркоманія.
ти прикалуєшся?
коли людина кудись там їде, на відпочинок чи ще куди, то ясен пень, що можна і окрему камеру взяти, яка фоткає краще ніж гейфон, але камера в телефоні не для таких випадків, а для випадків, коли ти не береш з собою камеру. ти на повному серйозі пропонуєш окрім ніфіга не маленького телефона таскати з собою ще й окрему камеру, щоб не паритись як там камера в смартфоні знімає? оце наркоманія.
-
Scoffer
Member
leif
Перечисли випадки коли ти не їдеш на відпочинок чи ще куди, і треба терміново зафоткати картинку сильно краще ніж лічильник чи миска борщу.
Перечисли випадки коли ти не їдеш на відпочинок чи ще куди, і треба терміново зафоткати картинку сильно краще ніж лічильник чи миска борщу.
-
leif
Member
Scoffer
та постійно щось фоткаю. побачив щось цікаве на вулиці -- сфоткав, поїхав кататись на веліку, десь від'їхав на природу там шось сфоткав. з дружиною вийшов прогулятись в парк (ні, я не беру камеру на кожну прогулянку), побачив гарне світло - сфоткав дружину/дитину/собаку. і так далі.
ну подумай трохи, таких прикладів може бути просто сотня. ніхто не буде за собою постійно таскати окрему камеру, навіть компактну.
але, якщо у тебе лише лічильники та борщ... ну штож, тоді і правда немає сенсу.
та постійно щось фоткаю. побачив щось цікаве на вулиці -- сфоткав, поїхав кататись на веліку, десь від'їхав на природу там шось сфоткав. з дружиною вийшов прогулятись в парк (ні, я не беру камеру на кожну прогулянку), побачив гарне світло - сфоткав дружину/дитину/собаку. і так далі.
ну подумай трохи, таких прикладів може бути просто сотня. ніхто не буде за собою постійно таскати окрему камеру, навіть компактну.
але, якщо у тебе лише лічильники та борщ... ну штож, тоді і правда немає сенсу.
-
snapdragon999
Member
только шизофреник со смартфоном 15 про макс может еще отдельную камеру таскать
-
Scoffer
Member
leif
Я не прихильник генеріння мегатон посередніх фоток, що з ними тоді робити, їх же треба кудись складати, каталогізувати, головняк суцільний. А якщо є привід то запхнув камеру в кишеню і пішов.
Я не прихильник генеріння мегатон посередніх фоток, що з ними тоді робити, їх же треба кудись складати, каталогізувати, головняк суцільний. А якщо є привід то запхнув камеру в кишеню і пішов.
-
leif
Member
snapdragon999
ти не правий. окрема камера знімає значно краще за телефон, і якщо хочеться зробити дійсно якісні знімки, то в цьому є ще й який сенс.
інша справа, якщо ти настільки не шариш в жизні, що для тебе знімки на айфон і на камеру за 4-5 штук баксів (з оптикою) нічим не відрізняються. тут вже медицина не допоможе. хіба в церкву сходити.
ти не правий. окрема камера знімає значно краще за телефон, і якщо хочеться зробити дійсно якісні знімки, то в цьому є ще й який сенс.
інша справа, якщо ти настільки не шариш в жизні, що для тебе знімки на айфон і на камеру за 4-5 штук баксів (з оптикою) нічим не відрізняються. тут вже медицина не допоможе. хіба в церкву сходити.
-
snapdragon999
Member
ой слушай,были у меня зеркалки еще 10 лет назад .Знаю я как они снимают .Кому то качество надо,единицам.Многим достаточно на смартфон сфоткать и выложить с соц сети или еще где то поделится в месенджере со знакомыми или родычами.leif: ↑ 27.09.2024 15:05 snapdragon999
Последний раз редактировалось snapdragon999 27.09.2024 15:10, всего редактировалось 1 раз.
-
leif
Member
це вже справа індивідуальна. у кожного свій підхід.Scoffer: ↑ 27.09.2024 15:04Я не прихильник генеріння мегатон посередніх фоток, що з ними тоді робити, їх же треба кудись складати, каталогізувати, головняк суцільний. А якщо є привід то запхнув камеру в кишеню і пішов.
якщо що, перша цифрова дзеркалка (nikon d50) у мене з'явилась навесні (чи влітку? не пам'ятаю вже) 2005 року, майже 20 років тому, а до того був нікон кулпікс 5400 (моя перша особиста камера). і більше 10 років не обламувався таскати з собою камеру майже всюди. не рідко з об'єктивами. але зараз змусити мене для казуальних фоток таскати з собою окрему камеру? та ні за що