Боже, ему с очередного раза не дошел смысл моего сообщение. Иди проспись, "чукча нечітатєль"AFU_power: ↑ 26.09.2024 19:20Бо чукча нечітатєль і не зміг прочитати під плашкою ранній доступ, що вони ще мають ідеї по зміні дизайну, геймплею і до кінця цього періоду гра може кардинально змінитись? Хто тут тоді тугодоходящий, що після двох порад прочитати відповідь на своє питання задає його знову та агритьсяWorthyWizard: ↑ 26.09.2024 13:41
Еще раз объясняю, для тугодоходящих - мне не интересны причины, мне интересно с какого хрена для них нормально выкладывать игру "в раннем доступе" спустя год после релиза в другом магазе. Так понятнее?
Последние статьи и обзоры
Новости
Шутер Witchfire вийшов у Steam та отримує хороші відгуки
-
WorthyWizard
Member
-
AFU_power
Member
ти питаєш - чому гра досі в дочасному доступі після релізу в стім будучи рік в егс. Я тобі вже третій раз раджу під плашкою дочасного доступу прочитати , причому там прям ясно для самих тугодумів "Чому дочасний доступ?" Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:WorthyWizard: ↑ 27.09.2024 12:39Боже, ему с очередного раза не дошел смысл моего сообщение. Иди проспись, "чукча нечітатєль"AFU_power: ↑ 26.09.2024 19:20
Бо чукча нечітатєль і не зміг прочитати під плашкою ранній доступ, що вони ще мають ідеї по зміні дизайну, геймплею і до кінця цього періоду гра може кардинально змінитись? Хто тут тоді тугодоходящий, що після двох порад прочитати відповідь на своє питання задає його знову та агриться
WorthyWizard якщо не вмієш читати текст, то кажу в двох словах - розробники додаватимуть біоми, босів, ворогів, зброю, закінчувати сюжетну лінію і дивитись як реагуватиме спільнота та прибиратиме якщо ідеї будуть невдалі.
-
WorthyWizard
Member
ДержиAFU_power: ↑ 27.09.2024 12:47
Я не имею навыков чтения, не умею пользоваться сайтом и мышкой чтобы долистать до сообщения и не имею возможности понимать. Скинь еще раз сообщение
Я уже не знаю как еще сказать тугодуму что он тугодумWorthyWizard: ↑ 26.09.2024 13:41 Еще раз объясняю, для тугодоходящих - мне не интересны причины, мне интересно с какого хрена для них нормально выкладывать игру "в раннем доступе" спустя год после релиза в другом магазе. Так понятнее?
-
AFU_power
Member
Але ти смішний жесть. Не всі ігрові студії мають офігенно великі штати супернавчених розробників, не всі можуть собі дозволити викласти недороблену гру як юбісофт чи СД проджект в реліз. Вони знають, що їх гра ще буде дороблятись і ймовірно мінятись. Тому вони виклали навіть після року релізу в іншому магазині в дочасний доступ і спеціально для тугодумів пояснили під цією плашкою чому.WorthyWizard: ↑ 27.09.2024 15:24ДержиAFU_power: ↑ 27.09.2024 12:47
Я не имею навыков чтения, не умею пользоваться сайтом и мышкой чтобы долистать до сообщения и не имею возможности понимать. Скинь еще раз сообщение
Я уже не знаю как еще сказать тугодуму что он тугодумWorthyWizard: ↑ 26.09.2024 13:41 Еще раз объясняю, для тугодоходящих - мне не интересны причины, мне интересно с какого хрена для них нормально выкладывать игру "в раннем доступе" спустя год после релиза в другом магазе. Так понятнее?
-
Enjthesilence
Member
як же це ігрова індустрія існувала до "дочасного доступу"AFU_power: ↑ 27.09.2024 15:56Але ти смішний жесть. Не всі ігрові студії мають офігенно великі штати супернавчених розробників, не всі можуть собі дозволити викласти недороблену гру як юбісофт чи СД проджект в реліз. Вони знають, що їх гра ще буде дороблятись і ймовірно мінятись. Тому вони виклали навіть після року релізу в іншому магазині в дочасний доступ і спеціально для тугодумів пояснили під цією плашкою чому.
-
AFU_power
Member
Вона існувала без інді ігор та без маленьких студій-розробників.Enjthesilence: ↑ 27.09.2024 21:20як же це ігрова індустрія існувала до "дочасного доступу"AFU_power: ↑ 27.09.2024 15:56
Але ти смішний жесть. Не всі ігрові студії мають офігенно великі штати супернавчених розробників, не всі можуть собі дозволити викласти недороблену гру як юбісофт чи СД проджект в реліз. Вони знають, що їх гра ще буде дороблятись і ймовірно мінятись. Тому вони виклали навіть після року релізу в іншому магазині в дочасний доступ і спеціально для тугодумів пояснили під цією плашкою чому.