Последние статьи и обзоры
Новости
Samsung випускає NVMe-накопичувачі 990 EVO Plus із підтримкою PCIe 4.0 x4 та PCIe 5.0 x2
-
avtoelectrik
Member
Пропоную обговорити Samsung випускає NVMe-накопичувачі 990 EVO Plus із підтримкою PCIe 4.0 x4 та PCIe 5.0 x2
нічого особливого ,у мого ренегад якому вже до двох років швидкості і того більші ,але самсунг завжди були якісні та живучі ссдшки
нічого особливого ,у мого ренегад якому вже до двох років швидкості і того більші ,але самсунг завжди були якісні та живучі ссдшки
-
Spiryt
Member
Это Evo, а не прошки. Тут и не должно быть, что-то невероятноеavtoelectrik: ↑ 26.09.2024 10:12 Пропоную обговорити Samsung випускає NVMe-накопичувачі 990 EVO Plus із підтримкою PCIe 4.0 x4 та PCIe 5.0 x2
-
Mike88
Member
вже і ЕВО плюс без буферу пам'яті - стали dramless, як найпростіші моделі
-
Inqizitor2022
Member
Сколько кэшбуфера у памяти я не нашёл в табличке. В сравнении, у моей 990 про 4тб - 4gb кэша. Хороший диск. Если тут тоже 4 тб с 4гб кэшем - то можно брать.
-
AssayMAS
Member
зато от внезапной пропажи питания не будешь играть в перебей винду.Mike88: ↑ 26.09.2024 10:50стали dramless, як найпростіші моделі
"Dram less" ВАЖНО для всяких оверклокеров - так как М2 ОБЫЧНО на шине писи от проца сидит - погнал -> заглючило -> оййййййй! винде (с какой то вероятностью).
-
Denvys5
Member
AssayMAS: ↑ 26.09.2024 11:31"Dram less" ВАЖНО для всяких оверклокеров
-
AssayMAS
Member
свои соображения и свой опыт я привел как пример, если вас реальность смешит то...
Занимаешься разгоном - что бы выжать все соки и слёт винды... прошло три дня ПК с разгоном - опять слёт винды... да что такое... а разгон и на шину писи влияет (а на ней м2) - ну по крайней мере у райзенов 3000 и 5000 (что лично щупал).
-
Keyser Soze
Member
Дороже 990 Pro? Странно...
-
Mike88
Member
Inqizitor2022
його там немає взагалі, тепер це dramless бюджетка
AssayMAS
ой, ви певно форумом помилились
його там немає взагалі, тепер це dramless бюджетка
AssayMAS
ой, ви певно форумом помилились
-
Nekros
Junior
Шина pci по дефолту залочена на 100мгц та нікуди не рухається при розгоні якщо тільки ти її сам не підвищиш, але навіщоAssayMAS: ↑ 26.09.2024 11:58свои соображения и свой опыт я привел как пример, если вас реальность смешит то...
Занимаешься разгоном - что бы выжать все соки и слёт винды... прошло три дня ПК с разгоном - опять слёт винды... да что такое... а разгон и на шину писи влияет (а на ней м2) - ну по крайней мере у райзенов 3000 и 5000 (что лично щупал).
-
Inqizitor2022
Member
EVO серия и бюджетка? Что за? Походу Самсунг от жадности совсем помешались. Зачем писать тогда буковки плюс и тд, если потребительские свойства резко хуже?! А откуда тогда цена больше 350 баксов тогда розничная? Это больше, чем у 990про диска получается.Mike88: ↑ 26.09.2024 13:24Inqizitor2022його там немає взагалі, тепер це dramless бюджетка
-
AssayMAS
Member
э а шину писи кто даёт? Процессор. А что гоним? Процессор. А шина там отдельно от всего? Нет. Вывод - разгоняя процессор как то негативно влияет на стабильность шины. Мною было замечено что - вот руками выставил разгон - запустил ПК, работает "как обычно" минут 20-40 потом есть вероятность что глюканет... а если авто буст ставишь с авто на множитель то - через теже 20-40 частоты вниз у проца и глюка нет. Видел и щупал у лоу енд рязаней 3000 и 5000 серии. Говорят у хай енд рязаней запасу на разгон поболее. У лоу енд буст на минуты, а хай енд на десятки минут...Nekros: ↑ 26.09.2024 13:43Шина pci по дефолту залочена на 100мгц та нікуди не рухається при розгоні якщо тільки ти її сам не підвищиш, але навіщо
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
так поделись сцылкой и своими бесспорными авторитетными суждениями - посмеёмся всем форумом над тобой...Mike88: ↑ 26.09.2024 13:24ой, ви певно форумом помилились
-
Mike88
Member
AssayMAS
гнав і 3600, і 5600й на дешман х470 - жодного разу проблем з 970евоплюс не було
правда більше 4,4ГГц на постоянку не юзав
гнав і 3600, і 5600й на дешман х470 - жодного разу проблем з 970евоплюс не було
правда більше 4,4ГГц на постоянку не юзав
-
Kashtan
Member
Це стосувалось слс та млс моделей в основному. ТЛС вже не виділяються з-поміж конкурентів, принаймні наскільки бачив по тестам у свій час. 970 Ево та Ево плюс мабуть останні видатні ссд самсунг на фоні решти, і на тлс до речі.avtoelectrik: ↑ 26.09.2024 10:12 Пропоную обговорити Samsung випускає NVMe-накопичувачі 990 EVO Plus із підтримкою PCIe 4.0 x4 та PCIe 5.0 x2
-
daesz
Member
Бо ево були завжди бюджетною серією? А звичайний 990 ево уже є, тому цей має "плюс", щоб хоч якось відрізнятись. Це ж не жупан, що штампує нові 4070 з гіршою пам'яттю без жодної ідентифікації.Inqizitor2022: ↑ 26.09.2024 14:20EVO серия и бюджетка? Что за? Походу Самсунг от жадности совсем помешались. Зачем писать тогда буковки плюс и тд, если потребительские свойства резко хуже?! А откуда тогда цена больше 350 баксов тогда розничная? Это больше, чем у 990про диска получается.Mike88: ↑ 26.09.2024 13:24Inqizitor2022його там немає взагалі, тепер це dramless бюджетка
https://hotline.ua/ua/computer-diski-ss ... -v9e1t0bw/
-
Denvys5
Member
Відповідь тарифікуться за фіксованою ставкою:AssayMAS: ↑ 26.09.2024 14:30так поделись сцылкой и своими бесспорными авторитетными суждениями
Ну або жAssayMAS: ↑ 12.09.2024 05:2420$ в час мне. И 6-8К$ на узкое оборудование, 1К$ на мониторы, 0,5К$ аренда помещения + всякое...
Номер карты дать для перевода?
AssayMAS: ↑ 24.09.2023 07:07влом спеки искать
AssayMAS: ↑ 01.05.2024 16:32мне влом искать те как пруфф
AssayMAS: ↑ 19.07.2024 22:01влом искать пруфф давно читал
AssayMAS: ↑ 22.07.2024 00:00влом искать
AssayMAS: ↑ 30.08.2024 12:14с буржуинских платных инет журналов 2010-х мне влом первоисточник искать
-
Ray2000gt
Advanced Member
Якщо вже торкнулися даного питання, то відпишусь я стосовно DRAM-кешу.
Чи є можливість ним керувати? Переключати режими Write-through, Write-back?
Навіть не торкаючись розгону, в сучасних умовах світла ПК регулярно ловить Unsafe shutdown. Не думаю, що це гарно впливає на цілісність системи. Тому гарною опцією було б тимчасове відключення єнергозалежного кешу.
Чи є можливість ним керувати? Переключати режими Write-through, Write-back?
Навіть не торкаючись розгону, в сучасних умовах світла ПК регулярно ловить Unsafe shutdown. Не думаю, що це гарно впливає на цілісність системи. Тому гарною опцією було б тимчасове відключення єнергозалежного кешу.
-
Denvys5
Member
Тільки на дисках, що дозволяють це робити; типово ентерпрайзні моделі.Ray2000gt: ↑ 26.09.2024 15:45Чи є можливість ним керувати? Переключати режими Write-through, Write-back?
Або, накопичувачі з Power loss protection - Intel Optane, ентерпрайзні інтели, самси, кінгстони, мікрони і т.д.Ray2000gt: ↑ 26.09.2024 15:45в сучасних умовах світла ПК регулярно ловить Unsafe shutdown. Не думаю, що це гарно впливає на цілісність системи. Тому гарною опцією було б тимчасове відключення єнергозалежного кешу.
-
Ray2000gt
Advanced Member
AssayMAS, останні проци, які гнались шиною, були 1156 та Phenom II. Обом вже по 15 років. Там дійсно могли бути проблеми з відвалом PCI/PCI-E шин. На деяких чіпсетах.
Всі сучасні женуться множником.
Отправлено спустя 2 минуты 13 секунд:
Всі сучасні женуться множником.
Отправлено спустя 2 минуты 13 секунд:
Але ж в них за замовченням є і PLP…
-
Denvys5
Member
Ну там воно за логікою "якшо воно вам реально треба", і інші категорії корпоративної параноїRay2000gt: ↑ 26.09.2024 15:54Але ж в них за замовченням є і PLP…
І, до мого здивування, не у всіх корпо дисках є PLP