Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Filabatya
Member
там в ультрі топовий антиблік, тестив в магазі, який я так зрозумів аж в 17гейфоні зявиться
а взагалі дуже хочеться піксель на новому тсмішному тензорі як новий телефон, шо так ті сектанти радіють спробувати)
а взагалі дуже хочеться піксель на новому тсмішному тензорі як новий телефон, шо так ті сектанти радіють спробувати)
-
JKrl
Member
Я так то вже не бачу сенсу за процами гонятися. Навіть 7 про який всі шеймят, нормально тягне геншит та інші важки ігри. На телефоні я граю небагато. Я краще за ті 1400$ куплю ноут нормальний, а покупку телефону оптимізую.
А от камера це для мене максимально важливо.
-
Donate
Member
Тягне то тягне але проблема в тому що гріється як пічка Тому тензор при тривалому використання зливає втруху навідь старенькому 870JKrl: ↑ 19.09.2024 20:59 Я так то вже не бачу сенсу за процами гонятися. Навіть 7 про який всі шеймят, нормально тягне геншит та інші важки ігри. На телефоні я граю небагато. Я краще за ті 1400$ куплю ноут нормальний, а покупку телефону оптимізую.
-
JKrl
Member
Ні, не гріється. Можливо колись грівся, але зараз на фінальної версії софта я можу грати та заряджати одночасно без дискомфорту. Теплий, да.
-
Donate
Member
О це ти казкар... Проц навіть аркнайтс не тягне щоб не нагрітися, а тут гашня.JKrl: ↑ 20.09.2024 18:33 Ні, не гріється. Можливо колись грівся, але зараз на фінальної версії софта я можу грати та заряджати одночасно без дискомфорту. Теплий, да.
-
JKrl
Member
Чому мені повинно бути це цікаво, якщо я його тримаю в руках без дискомфорту?
З нагрівом в мене трошки інші асоціації, коли на моїх старих кітайфонах вигорав IPS до жовтих плям.
З нагрівом в мене трошки інші асоціації, коли на моїх старих кітайфонах вигорав IPS до жовтих плям.
-
0F
Member
То вигорала не сама матриця, а клей, скоріше за все.JKrl: ↑ 20.09.2024 22:08 коли на моїх старих кітайфонах вигорав IPS до жовтих плям.
-
JKrl
Member
Звичайно. Але факт. В руках тримати боляче. Хоча нормальні апарати були, не за 200 баксів.0F: ↑ 20.09.2024 22:15То вигорала не сама матриця, а клей, скоріше за все.JKrl: ↑ 20.09.2024 22:08 коли на моїх старих кітайфонах вигорав IPS до жовтих плям.
-
pelia
Member
А мені хочеться піксель, щоб у нього взагалі нічого пов'язаного з самсунгом у архітектурі SoC не було, бо ексинос це треш, але приходиться з ним миритисьFilabatya: ↑ 19.09.2024 20:08 а взагалі дуже хочеться піксель на новому тсмішному тензорі як новий телефон, шо так ті сектанти радіють спробувати)
-
VBerezovsky
Member
7 Pro гріється до дискомфорту навіть у простому сценарії Spotify+одночасна переписка в дискорді, про ігри я взагалі мовчу.JKrl: ↑ 20.09.2024 18:33 Ні, не гріється. Можливо колись грівся, але зараз на фінальної версії софта я можу грати та заряджати одночасно без дискомфорту. Теплий, да.
Я дивився в сторону Zenfone 10, там снап і майже чистий андроід також. Дивлячись назад, напевно варто було взяти його, а не піксель.pelia: ↑ 20.09.2024 22:22 А мені хочеться піксель, щоб у нього взагалі нічого пов'язаного з самсунгом у архітектурі SoC не було, бо ексинос це треш, але приходиться з ним миритись
-
Donate
Member
Треба було рог фон брати, а не зен фонVBerezovsky: ↑ 20.09.2024 22:257 Pro гріється до дискомфорту навіть у простому сценарії Spotify+одночасна переписка в дискорді, про ігри я взагалі мовчу.JKrl: ↑ 20.09.2024 18:33 Ні, не гріється. Можливо колись грівся, але зараз на фінальної версії софта я можу грати та заряджати одночасно без дискомфорту. Теплий, да.
Я дивився в сторону Zenfone 10, там снап і майже чистий андроід також. Дивлячись назад, напевно варто було взяти його, а не піксель.pelia: ↑ 20.09.2024 22:22 А мені хочеться піксель, щоб у нього взагалі нічого пов'язаного з самсунгом у архітектурі SoC не було, бо ексинос це треш, але приходиться з ним миритись
-
BloodyElf
Member
Порадьте новий смартфон для мами (62 роки).
Бюджет до 7000 грн (максимум 7500-8000, якщо варто переплати).
Зараз використовує мій старий Xiaomi Mi 9 lite, але вже помирає батарея і т.д.
Використання для: ютуб, телеграм, браузер, легкі ігри.
Екран можна і ОЛЕД (зараз такий), але без шиму (чи як воно там, щоб очі не боліли).
Память від 6/128 чи більше.
Гучний динамік.
Бажано захист від пилюки/бризок.
Бажано Xiaomi/Poco, бо вже знайома з їх інтерфейсом.
Купуватиму Розетка чи Алло.
Тут трохи фільтронув по бажаним критеріям.
Треба швидко обрати, бо старий почиав вимикатись. Тому відразу запитую поради, щоб не втрачати час, а сам пішов читати цю тему і відгуки.
Бюджет до 7000 грн (максимум 7500-8000, якщо варто переплати).
Зараз використовує мій старий Xiaomi Mi 9 lite, але вже помирає батарея і т.д.
Використання для: ютуб, телеграм, браузер, легкі ігри.
Екран можна і ОЛЕД (зараз такий), але без шиму (чи як воно там, щоб очі не боліли).
Память від 6/128 чи більше.
Гучний динамік.
Бажано захист від пилюки/бризок.
Бажано Xiaomi/Poco, бо вже знайома з їх інтерфейсом.
Купуватиму Розетка чи Алло.
Тут трохи фільтронув по бажаним критеріям.
Треба швидко обрати, бо старий почиав вимикатись. Тому відразу запитую поради, щоб не втрачати час, а сам пішов читати цю тему і відгуки.
-
Bender911
Member
BloodyElf
Так ви самі собі відповіли - треба бати Поко або сяомі який до верхнього порогу вашого бюджету. Тому що для літньої люди знаймий інтерфейс важливий, а всі потреби точно пони покривають.
Так ви самі собі відповіли - треба бати Поко або сяомі який до верхнього порогу вашого бюджету. Тому що для літньої люди знаймий інтерфейс важливий, а всі потреби точно пони покривають.
-
JKrl
Member
Все так, хотів пересадити матір на самси, здався, гоняє на поко. Ще хотів на макбук, теж фейл.
-
snapdragon999
Member
автономность у него не оченьLekrs: ↑ 17.09.2024 19:25 Взяв poco x6 pro
-
Lekrs
Member
В настройках батереї в захисті ставим "звичайне заряджання", щоб він заряджався до реальних 100%, і з автономністю порядок. Суттєвої різниці з моторолкою не помітив.snapdragon999: ↑ 22.09.2024 10:36автономность у него не оченьLekrs: ↑ 17.09.2024 19:25 Взяв poco x6 pro
-
Свегер
Member
Доброго дня!
Можете допомогти із вибором смартфона, тому що в них не дуже розуміюсь.
Підбираю для дружини на заміну LG G7 у якого днями побився екран.
З побажань тільки, щоб розміром був десь, як попередній LG G7 (153x72x8), або трохи більше. Розмірами, наприклад, як мій Realme C67 (164,6x75x7,6) не підходить, здається лопатою в порівнянні з LG. Потрібен менший за розміром.
Бюджет: хотілося б в 500 $ вкластися, до 700 $ -800 $ думаю максимум.
З переглянутих в інтернеті моделей, розглядаю такі:
Motorola Edge 50 Neo
Google Pixel 8a
Буду вдячний за будь-які підказки, рекомендації, коментарі, поради
З побажань тільки, щоб розміром був десь, як попередній LG G7 (153x72x8), або трохи більше. Розмірами, наприклад, як мій Realme C67 (164,6x75x7,6) не підходить, здається лопатою в порівнянні з LG. Потрібен менший за розміром.
Motorola Edge 50 Neo
Google Pixel 8a
-
7mindfields
Member
G7 свого часу був флагманом з нормальною камерою, краще зупинитись на 8a, підтримка там точно буде краще за фіктивну від леново (вони забивають на свої топові/бізнесові лінійки типу легіонів/синкпадів, де цінник нормально відчувається, що казати про телефони до 500уо), звісно якщо oled після якісного ips це не гостре запитання)Свегер: ↑ 22.09.2024 15:12 Доброго дня!
Motorola Edge 50 Neo
Google Pixel 8a
-
yupi
Member
Такая же, как у 95% всех смартов +-snapdragon999: ↑ 22.09.2024 10:36автономность у него не оченьLekrs: ↑ 17.09.2024 19:25 Взяв poco x6 pro
-
Свегер
Member
7mindfields
Наразі, як я розумію, смартфонів на якісних IPS матрицях все менше й менше, а смартфонів з якісною Amoled чи Oled матрицею, ще треба зуміти знайти, якщо вже Samsung і Google Pixel проблемні.
З цього приводу, якраз й виникає дилема. Оскільки, я подивився декілька відео оглядів і там вказують, що екрани смартфонів від Google также, як і в Samsung з високим рівнем ШИМу. Тому, боюсь, що може не підійти. Я сам через ШИМ у Samsung A24 повернув його в магазин і повернувся на IPS.7mindfields: ↑ 22.09.2024 17:21 звісно якщо oled після якісного ips це не гостре запитання)
Наразі, як я розумію, смартфонів на якісних IPS матрицях все менше й менше, а смартфонів з якісною Amoled чи Oled матрицею, ще треба зуміти знайти, якщо вже Samsung і Google Pixel проблемні.