Последние статьи и обзоры
Новости
Fractal Design представляє компактний корпус Era 2 з дерев'яною верхньою панеллю
-
wigar
Member
Предлагаю обсудить Fractal Design представляє компактний корпус Era 2 з дерев'яною верхньою панеллю
Гарний, в мене їх повноціннний норт з деревяними вставками - єдине, що пил накоптчується на з'єднаннях помітно.
Гарний, в мене їх повноціннний норт з деревяними вставками - єдине, що пил накоптчується на з'єднаннях помітно.
-
Redovan
Junior
Вибачте, цікава стало, а на з'єднаннях це де? Бо у мене теж North, то пил тільки на фільтрі збирається, більше ніде.wigar: ↑ 19.09.2024 11:28 Гарний, в мене їх повноціннний норт з деревяними вставками - єдине, що пил накоптчується на з'єднаннях помітно.
-
yupi
Member
Цена конская, размер совсем не итх-ный
-
n6407
Member
симпатяга если корпус брать надолго (свой с некоторыми апгрейдами использую 15-тый год), 200 доляров вовсе не дорого.
-
Sailor Popeye
Member
Красивий корпус, справді гарно виглядає
А ціна то таке, корпус переживе все, що є всередині компа)
А ціна то таке, корпус переживе все, що є всередині компа)
-
Олег963
Member
Гарний корпус . Проблема малих корпусів це тихі блоки живлення формату sfx. Реально де найти тихий блок ! За адекватні гроші . Взяв cooler master v850 sfx gold atx3.0 (mpy-8501-sfhagv-3) так це саме шумне в системі при споживані системи в 100ват та фігня на 92мм крутить 1000+ холодна але це чути і дуже нервує. Буду міняти на іншу вертушку типу цього Кулер Noctua NF-A9x14 PWM (NF-A9x14 PWM). До чого це я гані ці міні пк но є нюанси .
-
Melki
Member
есть мнение что всё-таки действительно тихими есть sfx-l со 120 вертушкой, но я не пробовалОлег963: ↑ 19.09.2024 14:50Проблема малих корпусів це тихі блоки живлення формату sfx
мой Lian-Li sp850 тоже слышно при потреблении около 400 Вт
Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
Помучали Фрактал Терра и решили сделать по нормальному, с водой, только зачем вляпались в АТХ плату - не понятно
-
Nutbar
Member
От наче й правда, але скільки не збираю ПК собі, при зміні платформи міняю й корпус, яким би крутим він не був. За такий період виходе щось цікавіше, гарніше, актуальніше, XXX баксів не проблема долпатити за естетику, коли одна відяха може коштувати в 10 разів більше. Та й банально набридає один і той же.Sailor Popeye: ↑ 19.09.2024 14:33 А ціна то таке, корпус переживе все, що є всередині компа)
-
fringrug
Member
на профільному sfx 850 evga при навантаженні до 300 Вт куллер БП навіть не вмикаєтьсяОлег963: ↑ 19.09.2024 14:50 Гарний корпус . Проблема малих корпусів це тихі блоки живлення формату sfx. Реально де найти тихий блок ! За адекватні гроші . Взяв cooler master v850 sfx gold atx3.0 (mpy-8501-sfhagv-3) так це саме шумне в системі при споживані системи в 100ват та фігня на 92мм крутить 1000+ холодна але це чути і дуже нервує. Буду міняти на іншу вертушку типу цього Кулер Noctua NF-A9x14 PWM (NF-A9x14 PWM). До чого це я гані ці міні пк но є нюанси .
-
Lsee
Member
Максимальна гарнота!
-
Олег963
Member
Так в мене на ATX Seasonic фокус 1000, теж і до 500 ват в пасиві може і навіть коли примусово включити вертушку так там обертів 500 і тишина, а цей кулекр мастер SFX просто жестьfringrug: ↑ 19.09.2024 15:53на профільному sfx 850 evga при навантаженні до 300 Вт куллер БП навіть не вмикаєтьсяОлег963: ↑ 19.09.2024 14:50 Гарний корпус . Проблема малих корпусів це тихі блоки живлення формату sfx. Реально де найти тихий блок ! За адекватні гроші . Взяв cooler master v850 sfx gold atx3.0 (mpy-8501-sfhagv-3) так це саме шумне в системі при споживані системи в 100ват та фігня на 92мм крутить 1000+ холодна але це чути і дуже нервує. Буду міняти на іншу вертушку типу цього Кулер Noctua NF-A9x14 PWM (NF-A9x14 PWM). До чого це я гані ці міні пк но є нюанси .
-
The_Rusik
Member
В цену входит блок питания и водянка? Или это за пару досточек с сучками цена?
-
russell-ander
Member
Я щось не зрозумів, а як це так відяха стоїть? вона ж має бути над MB
А все, зрозумів, там шлейф прокладений на окремий PCI Express
А все, зрозумів, там шлейф прокладений на окремий PCI Express
-
The_Rusik
Member
Да и размеры огромные для итх и сфф блока.
366 x 165 x 314 мм = 18.96 литра.
Есть корпус Vinga CS315B за меньше чем 50уе.
303 х 185 х 395 мм = 22.14 литра.
Разница всего 2 литра, но:
мАТХ
Полноценный кулер до 155мм
Стандарт БП
Куча вертушек по 120мм
Ладно бы реально он был маленький, а тут недоразумение.
366 x 165 x 314 мм = 18.96 литра.
Есть корпус Vinga CS315B за меньше чем 50уе.
303 х 185 х 395 мм = 22.14 литра.
Разница всего 2 литра, но:
мАТХ
Полноценный кулер до 155мм
Стандарт БП
Куча вертушек по 120мм
Ладно бы реально он был маленький, а тут недоразумение.
-
IC9517
ATI&Vmod_fan
Все было нормально пока не прочитал цену. Даже с учетом использования дерева, не должно быть у этого поделия MSRP больше 100$ и реальной цены больше 70-80$. Прямо сейчас Fractal North (тоже с деревом) mATX стоит 110$, а ATX - 140$ на newegg.
Кстати, Torrent со стеклянной крышкой и без светящихся вентиляторов тоже сейчас стоит всего 140$.
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
Перекладено онлайн перекладачем
Кстати, Torrent со стеклянной крышкой и без светящихся вентиляторов тоже сейчас стоит всего 140$.
Какой корпус? Я когда-то Fractal Define (кажется 5) тоже надолго покупал. Потом оказалось что охладить в нем видеокарту с потреблением под 400Вт затея сомнительнаяn6407: ↑ 19.09.2024 12:23если корпус брать надолго (свой с некоторыми апгрейдами использую 15-тый год)
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
У мене Fractal Torrent. Незважаючи на фільтри спереду і знизу (згори він закритий) дрібний пил все ж таки проникає всередину. Хоча б раз на півроку потрібно чистити вентилятори, відеокарту та сам корпус усередині.Redovan: ↑ 19.09.2024 11:34Бо у мене теж North, то пил тільки на фільтрі збирається, більше ніде.
Перекладено онлайн перекладачем
-
white_noise
Member
а от дозвольте не погодитись. мій Cooler Master Stacker 832 пережив вже стільки апгрейдів скільки у деяких взагалі в житті не було, і міняти не планую. один раз взяти нормальний корпус і всього справ.Nutbar: ↑ 19.09.2024 15:32 От наче й правда, але скільки не збираю ПК собі, при зміні платформи міняю й корпус, яким би крутим він не був. За такий період виходе щось цікавіше, гарніше, актуальніше, XXX баксів не проблема долпатити за естетику, коли одна відяха може коштувати в 10 разів більше. Та й банально набридає один і той же.
-
Nemo4k
Member
200$ - 8000грн за кусочек дерева за 8000грн купляємо материнську плату та процессор. Не кажучи що наші бариги накинуть ще 5% як не більше.
-
Igoretc
Member
Невже лошкам піплу ще не набрид лохотрон під примітивним гаслом "естетика за +ххх $"?
-
Ostin
Member
А мені чомусь не подобається, коли з ПК роблять домашній інтер'єр чи звичайну побутову техніку... Такий собі варіант кімнатної міні-тумби під колір стола чи шафи)
Коротше кажучи, собі не взяв би навіть за пів-ціни) Хоч маю корпус від фрактал і дуже ним задоволений.
Коротше кажучи, собі не взяв би навіть за пів-ціни) Хоч маю корпус від фрактал і дуже ним задоволений.
-
Nutbar
Member
Чудовий приклад. Чи нормальний він? - так, навіть хороший. Але актуальність свою втратив. Кому зараз потрібні 5.25"? Профіль ваш подивився, бачу що 3.5" потрібні, але (особиста думка) в сучасному ПК їм не місце, якщо тільки нема якихось специфічних потреб. Око сам корпус також не радує, ще й велетенський, при тому що водянку туди без колхозу не поставити. І по температурам я певен, що він гірше сучасних типу того ж фрактал торент. Якщо є трошки зайвих грошей (знову ж таки, 1/10 від ціни відеокарти, а корпус переживе їх декілька), то чому б не взяти щось гарне і сучасне?white_noise: ↑ 19.09.2024 20:34 а от дозвольте не погодитись. мій Cooler Master Stacker 832 пережив вже стільки апгрейдів скільки у деяких взагалі в житті не було, і міняти не планую. один раз взяти нормальний корпус і всього справ.