Розкрито ціни системних плат Gigabyte AM5 з логікою X870/X870E: від $220 до $800

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Розкрито ціни системних плат Gigabyte AM5 з логікою X870/X870E: від $220 до $800

В статті щось не вказано який Ryzen йде в комплекті.
Мрійником ніколи не був, тож напевне 7500f.
Цікава пропозиція
Nemo4k
Member

Які дешеві плати для їхніх країн та з їхніми зарплатами лехко купити собі новий пк а не наша кончена зп в гривнях жебрака а наші баригі загребуть на 25% вище ціну.
bes
Member

Nemo4k: 17.09.2024 14:52 а не наша кончена зп в гривнях жебрака
Работай за доллары
Yalg
Member

Прошёл месяц со старта продаж процессоров AMD Ryzen 9000 на архитектуре Zen 5. Согласно данным о продажах немецкого ритейлера Mindfactory, количество проданных процессоров исчисляется в десятках и сотнях, что резко контрастирует с ожиданиями AMD.
https://ixbt.games/news/2024/09/12/nikt ... nogo-.html
daesz
Member

220-230$ за дошку на Х870 чіпсеті дозволяє думати, що дошки на В840/В850 чіпсеті будуть (нарешті) з демократичними цінами.
S
Member

Nemo4k: 17.09.2024 14:52Які дешеві плати для їхніх країн та з їхніми зарплатами лехко купити собі новий пк а не наша кончена зп в гривнях жебрака а наші баригі загребуть на 25% вище ціну.
за бугром работая на минималку ты тоже комп не купишь
Gelonyrum
Member

Yalg: 17.09.2024 15:11
Прошёл месяц со старта продаж процессоров AMD Ryzen 9000 на архитектуре Zen 5. Согласно данным о продажах немецкого ритейлера Mindfactory, количество проданных процессоров исчисляется в десятках и сотнях, что резко контрастирует с ожиданиями AMD.
https://ixbt.games/news/2024/09/12/nikt ... nogo-.html
В пристойних місцях за такі ссилки обісцивають.
kalakawa
Member

Gelonyrum: 17.09.2024 20:03
В пристойних місцях за такі ссилки обісцивають.
добре що ми на оверах
yupi
Member

S: 17.09.2024 15:53за бугром работая на минималку ты тоже комп не купишь
Люди, живя даже на одни на пособия в той же Норвегии, собирают и компы, и ноуты, и машины даже покупают :laugh:
nochnik89
Member

:rotate:
почему это ? у меня полно знакомых поубегали с нашей державы. Все там с компами. Я им всем пособирал на ам5 + 7700е райзены на ддр5. Вполне себе они спокойно могут позволить. Что в Германии, что в США.
Вон мой дружбан кондеры ставит в США. 8-8,5к з/п. (для США - это считается очень мало) но ему хватает, 1800 баксов жилье в Калифорнии в Конкорде, комуналка и бензин - понты. Еда дорогая, но вполне себе 700 баксов отложил на норм комп. Наоборот с меня нищеброда-винодела ржут :lol:
Цены на компы считай вообще понты. Можно легко собрать предтоповый пк. Я не говорю за нашу мегадержаву с крепкой валютой, а вообще за мир. Криптолихорадка уже давным давно всех попустила
S
Member

yupi: 17.09.2024 20:18 Люди, живя даже на одни на пособия в той же Норвегии, собирают и компы, и ноуты, и машины даже покупают :laugh:
Значит укрывают доходы от NAV или есть сбережения или на мусорнике подобрали что то. Там много чего выкидывают, а потом везут к нам как б.у. на продажу.
nochnik89: 17.09.2024 20:23почему это ? у меня полно знакомых поубегали с нашей державы. Все там с компами. Я им всем пособирал на ам5 + 7700е райзены на ддр5. Вполне себе они спокойно могут позволить. Что в Германии, что в США.
Вон мой дружбан кондеры ставит в США. 8-8,5к з/п. (для США - это считается очень мало) но ему хватает, 1800 баксов жилье в Калифорнии в Конкорде, комуналка и бензин - понты. Еда дорогая, но вполне себе 700 баксов отложил на норм комп. Наоборот с меня нищеброда-винодела ржут :lol:
Цены на компы считай вообще понты. Можно легко собрать предтоповый пк. Я не говорю за нашу мегадержаву с крепкой валютой, а вообще за мир. Криптолихорадка уже давным давно всех попустила
Я сказал минималка. Вот для примера средняя годовая зарплата уборщика в США https://www.salary.com/research/salary/ ... r-i-salary давай вычти из неё налоги аренду, страховки и прочее. Много компьютеров накупишь?

P.S. У меня тоже дохера кто уехал, общаемся и многие мечтают вернутся после окончания войны. Особенно те кто хорошей работы там не нашли, а имели высокооплачиваемую работу в Украине. А те кто работали в Украине на минималку или вроде того то те да счастливы сидеть на пособие и ходить по фудбанкам. Так что не надо сказок.
daesz
Member

nochnik89: 17.09.2024 20:23
почему это ? у меня полно знакомых поубегали с нашей державы. Все там с компами. Я им всем пособирал на ам5 + 7700е райзены на ддр5. Вполне себе они спокойно могут позволить. Что в Германии, что в США.
8-8.5к - це мінімалка і мало для США? Пан фантазер ще той :lol:
STARL1GHT
Member

yupi: 17.09.2024 20:18
Люди, живя даже на одни на пособия в той же Норвегии, собирают и компы, и ноуты, и машины даже покупают :laugh:
Факт. Маю знайомих в Німеччині. Всі вони отримують допомогу, але й працюють. Недавно придбали собі там по ПК і бюджет на це стартував від 1.8к євро.

А тепер дивимося середньостатистичну ЗП не тільки по столиці та якогось іт працівника, і робимо висновки.

По темі. Цікаво коли на х670 ціни підуть в низ, та чи підуть взагалі.
Ferix
Member

daesz: 18.09.2024 05:178-8.5к - це мінімалка і мало для США? Пан фантазер ще той :lol:
Це реальність для біженців +800/900 допомоги. Мій друг на стройці десь так отримувув спочатку. Зараз вже більше 10ти має + страховка. Там в Каліфорнії здоровенний конгломерат українців,росіян і білорусів.

Отправлено спустя 26 минут 13 секунд:
STARL1GHT: 18.09.2024 07:07По темі. Цікаво коли на х670 ціни підуть в низ, та чи підуть взагалі.
не впадуть, а просто закінчаться. Розпродадуть та і замінять новими платами. Ну може одноразово буде розпродаж. І то треба моніторити західні магазина.
Як виходив 1700й сокет, я купив нову плату предтопову гігу х590 за 80 баксів :rotate:
l-m
Member

Каліфорнія це не всі Штати ;)
Ortyomko
Member

STARL1GHT: 18.09.2024 07:07 Факт. Маю знайомих в Німеччині. Всі вони отримують допомогу, але й працюють.
так це ж незаконно там. якщо ти вийшов на роботу, допомога не передбачена вже. Єдиний вихід - неофіційна робота. Таке собі..
daesz
Member

Ferix: 18.09.2024 08:06
daesz: 18.09.2024 05:178-8.5к - це мінімалка і мало для США? Пан фантазер ще той :lol:
Це реальність для біженців +800/900 допомоги. Мій друг на стройці десь так отримувув спочатку. Зараз вже більше 10ти має + страховка. Там в Каліфорнії здоровенний конгломерат українців,росіян і білорусів.
В мене тітка в США (Фільдальдія) живе 20 років, сестра з племінницею виїхали в перші місяці війни, по-перше, США не платить ніяку допомогу біженцям взагалі, по-друге, там таких зарплат (особливо для біженців) навіть близько немає :D
S
Member

STARL1GHT: 18.09.2024 07:07Факт. Маю знайомих в Німеччині. Всі вони отримують допомогу, але й працюють.
Факт в данном случае сокрытие доходов от джобцентра, которое рано или поздно вылезет и заставят всё вернуть что лишнее получил.
_nic
Member

yupi: 17.09.2024 20:18
Пособие не минималка.
nochnik89: 17.09.2024 20:23
Для коммифорнии где то в Санннивейле может и считаеться что мало но в какой нибудь Южной Каролине или Мичигане это не мало
neonglaу
Member

Nemo4k: 17.09.2024 14:52 Які дешеві плати для їхніх країн та з їхніми зарплатами лехко купити собі новий пк а не наша кончена зп в гривнях жебрака а наші баригі загребуть на 25% вище ціну.
Жебраки що ниють про малу зп і там є. І вони і там не можуть собі пк зібрати, той що мріють
Ответить