Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Скоро релиз финалки16 на ПК :beer: Думаю брать год оф вар Рагнарёк на ПК или пройти мимо, кто что думает ?
MaxZema
Member

man1242: 13.09.2024 23:50 Скоро релиз финалки16 на ПК :beer: Думаю брать год оф вар Рагнарёк на ПК или пройти мимо, кто что думает ?
Якщо сподобалась перша частина , то друга теж сподобається. Друга - прокачана перша , всього більше :)
Геральт
Member

Спробував Wukong. Гарна графіка, ніби й не дуже статерить (високий пресет, натив без генератора). На тому плюси закінчились. Сюжету фактично нема. Як і лору. Час від часу показують кат-сцени, і то й все. Ігролад одноманітний, як і в більшості соулсів: біганина коридорами, заклікування рядових мобів, пробіл (перекат) для босів. Повторити 100500 разів. Ніяких вам пазлів, паркурів, кішок чи подібного. Гра пряма, плоска, морально стара і душна. Боси різні, але суть та сама: пробіл, поки бос не зупинився, далі легкі атаки. Той самий абсолютно дебільний підхід, де після поразки до боса знову треба бігти коридором. Хоч інколи тут рядових мобів можна ігнорувати і просто пробігти повз, все одно не ясно, чому не можна вогнище зробити безпосередньо перед кожним босом (інколи так і є, але не завжди). Для мене це виглядає як штучне затягування геймплею в грі з малою кількістю контенту. Ну, але хоч прогрес не скидають. В теорії, по першій локації можна бігати скільки завгодно рестартів і качатись до макс рівня. Прокачка є, перків достобіса, перерозподіляти можна хоч під кожного боса. Бойова примітивна. Блоку в грі нема, наскільки я зрозмів. Фактично лише перекат і легкий удар (серія). Для важкого удару застосування поки що не знайшов. Є якісь стійки, підозрюю, що так само безтолкові як і в цусімі. До речі, в останній бойова в рази цікавіша. Навчання нема, все методом "тику". Але з адекватним навчанням, гра мабуть пройдеться в x2 швидше а розробникам це очевидно не вигідно. Іншої причини не бачу.
Загалом, поціновувачам соулсів мабуть зайде. Для аRPG-ників гра дуже така собі і варта уваги хіба що через "безриб'я". Імхо.
fantomrulezz
Member

man1242: 13.09.2024 23:50 Думаю брать год оф вар Рагнарёк на ПК или пройти мимо, кто что думает ?
Обов'язково, це найкраща гра 2022 та одна з найкращіх ігор в історії.
Гарний сюжет і персонажі, цікавий лор, купа вражаючих кінематографічних кат-сцен.
Приємна графіка і візуальний стиль, гарна музика і саунд-дизайн.
Якісна різноманітна бойовка з купою можливих білдів, на високих рівнях складності дає прикурити не менше соулсів.
Що перша, що друга - просто маст хев, ігор такої якості проробки дуже мало виходить.

Отправлено спустя 3 часа 56 минут 46 секунд:
Спробував Space Marine 2.
Знаю, що гру як мінімум частково розробляла русня, тому купувати не збирався точно.
Але ну дуже хотілось спробувати, бо не так часто виходить велика гра по Вархаммеру, тому скачав народну версію.
Скіпнув через годину гри.
Більш менш хіба що графон і візуальний стиль, досить епічні задні плани.
Боївка всрата, блокування і контрудари типу є, але некомфортні, фактично ближній бій перетворюється в спам швидких атак і перекатів.
Імпакт вогнепалу відсутній, ніби не з болтера шмаляєш, а з дитячого пістолета з резинками.
Відчуття таке ніби не за спейсмаріна граєш, а за його пластикову імітацію.
Коротко - не витрачайте на це час, навіть на скачування піратки, це лайно.
man1242
Member

fantomrulezz: 15.09.2024 15:26
man1242: 13.09.2024 23:50 Думаю брать год оф вар Рагнарёк на ПК или пройти мимо, кто что думает ?
Обов'язково, це найкраща гра 2022 та одна з найкращіх ігор в історії.
Гарний сюжет і персонажі, цікавий лор, купа вражаючих кінематографічних кат-сцен.
Приємна графіка і візуальний стиль, гарна музика і саунд-дизайн.
Якісна різноманітна бойовка з купою можливих білдів, на високих рівнях складності дає прикурити не менше соулсів.
Що перша, що друга - просто маст хев, ігор такої якості проробки дуже мало виходить.

Отправлено спустя 3 часа 56 минут 46 секунд:
Спробував Space Marine 2.
Знаю, що гру як мінімум частково розробляла русня, тому купувати не збирався точно.
Але ну дуже хотілось спробувати, бо не так часто виходить велика гра по Вархаммеру, тому скачав народну версію.
Скіпнув через годину гри.
Більш менш хіба що графон і візуальний стиль, досить епічні задні плани.
Боївка всрата, блокування і контрудари типу є, але некомфортні, фактично ближній бій перетворюється в спам швидких атак і перекатів.
Імпакт вогнепалу відсутній, ніби не з болтера шмаляєш, а з дитячого пістолета з резинками.
Відчуття таке ніби не за спейсмаріна граєш, а за його пластикову імітацію.
Коротко - не витрачайте на це час, навіть на скачування піратки, це лайно.
Люди в Стиме рефанд делают и берут финалку :super:
Shaolin_Style
Member

Ainger: 03.09.2024 11:05 Честно говоря, ближе к концу уже потерял немного нить происходящего (как это часто бывает, когда затрагивается тема манипуляций со временем), но меня это даже не обломало.
актёрский каст в QB - моё почтение :)

Вам сюда:
спойлер
Отправлено спустя 3 минуты 28 секунд:
fantomrulezz: 15.09.2024 15:26 Знаю, що гру як мінімум частково розробляла русня, тому купувати не збирався точно.
там отсылки на ВС РФ во все поля я бы сказал
1.jpg
fantomrulezz
Member

Shaolin_Style: 16.09.2024 11:19там отсылки на ВС РФ во все поля я бы сказал
Фу, русня в своєму репертуарі :puke:
Так споганити чудовий всесвіт та непогану першу частину.
Причому русняві блогери масово її чи не грою року називають, хоча цим там і не пахне :lol:

Аж цікаво, хто мінуси ліпить, місцеві ждуни чи руснява ботва :-/
Ау, русня, як воно там з неробочим ютубом, подобається?
12 рублів заробили?
man1242
Member

Shaolin_Style: 16.09.2024 12:30
bes: 16.09.2024 12:11 у нас такие кухни не используются в армий ? причем именно рф, это советская кухня которую и у нас скорей всего используют судя из того что расчехлили
Ок, sounds legit.

Простой вопрос, кто последние десять лет занимается глорификацией советского наследия, Россия или Украина? Сильно сомневаюсь что полевая советская кухня оказалась в сеттинге 40к вахи "просто так".

man1242: 13.09.2024 23:50 Скоро релиз финалки16 на ПК :beer: Думаю брать год оф вар Рагнарёк на ПК или пройти мимо, кто что думает ?
у фф16 прайс очень хороший, я взял.
Тем более что PS5 версия прям очень плохо выглядела (резолюшен, не визуал) и работала в свое время, ну и стоила 70$
Демку щас побегал, ну фср реализован на 3 из 5 длссов но стоит признать качество в 2к выглядит приемлемо и стабильно в отличии от киберпанка :D генерация просто пушка, моем конфиге в свокупе выдает 260+ и это действительно плавно и отзывчиво.
fantomrulezz
Member

bes: 16.09.2024 14:41 а тебя к этому тянет и ты еще тут рассказываешь яка гыдота
Мене тягне до франшиз Warhammer 40k і Space Marine, перша частина якої створена кандацями з Relic і не мала жодного відношення до русні.
Є якісь претензії до Вархаммеру?

Непогана гра і це нормально, що фанати очікують її продовження.

От чого фанати не очікували, так це того, що під час великої війни виявиться, що в розробці якось задіяна студія країни-агресора. І цей факт цілеспрямовано приховується, про це ще й дізнатись не так просто.
Чого фанати не очікували, так це того, що у цей всесвіт йбн рсн почне засовувати відсилки до радянського воєнпрому.
Чого фанати не очікували, що продовження гарної гри виявиться посереднім лайном.
Геральт: 16.09.2024 15:02критика твого вибору Space Marine 2
Тобто оцей мій висновок
fantomrulezz: 15.09.2024 15:26Коротко - не витрачайте на це час, навіть на скачування піратки, це лайно.
Ти вважаєш моїм вибором, я правильно зрозумів?
Ну те, що у тебе великі проблеми з логікою і причинно-наслідковим зв'язком, це я давно зрозумів.
Живи надалі в убогому всесвіті своїх фантазій, де чорне = біле, а брехня = правда.
Не забудь поставити побільше мінусів зі всіх своїх ботів, якщо ти настільки закомплексований, що так самостверджуєшся.
Геральт
Member

fantomrulezz: 16.09.2024 16:08 Ти вважаєш моїм вибором, я правильно зрозумів?
Ну, якщо ти під примусом/обманом качав піратку і пробував те лайно, то ні. В іншому випадку, це твій вибір, так.
В мене не має ботів, писав вже тобі. Як і те, що в тебе псих. трабли, якщо думаєш інакше.
fantomrulezz
Member

Геральт: 16.09.2024 16:14Ну, якщо ти під примусом/обманом качав піратку і пробував те лайно, то ні.
Я то свою позицію чітко озвучив.
Франшизи Warhammer 40k і Space Marine мені близькі і я б обов'язково купив би другу частину, якби вона вийшла нормальної якості і від нормального розробника.
Коли дізнався про вихід Space Marine 2 - так, був дуже зацікавлений і націлений на покупку.
А от потім, вже після виходу гри, дізнався, що розробник може бути пов'язаний з руснею,.
Вони про це ніде не пишуть, яка саме студія розробляє, їх там з десяток. Фактично про це дізнатись можна тільки з фінальних титрів.
Звісно, що дізнавшись про це, я від купівлі відмовився.
Скачав піратку, щоб глянути що воно таке - зрозумів, що лайно воно.

Як фанат Вахи дуже розчарований фактом, що русні довірили цю франшизу. Своїх грошей їм не дам і сподіваюсь, що воно провалиться в прокаті.

Цікаво, а ти під примусом качав і грав китайсько-комуняцький Вуконг, прославляючий вєлікую і магучую Кітайськюю імпєрію, яка є союзником нашого ворога і погрожує світу третьою світовою?
Чи ти в ліцуху таки грав і заплатив кошти за те, щоб ця війна стала трошки ближче?
Чи то вже інше? Ви ніпанімаіті, ета другоє (с)
Чи ти такий принциповий на словах, а по факту "какая разніца"?
Draqoon
Member

Exiled kingdoms :super: :lick:
Внешлюбне дитя Diablo та Divine divinity :baby:
Геральт
Member

fantomrulezz: 16.09.2024 20:34 Цікаво, а ти під примусом качав і грав китайсько-комуняцький Вуконг, прославляючий вєлікую і магучую Кітайськюю імпєрію, яка є союзником нашого ворога і погрожує світу третьою світовою?
Чи ти в ліцуху таки грав і заплатив кошти за те, щоб ця війна стала трошки ближче?
Чи то вже інше? Ви ніпанімаіті, ета другоє (с)
Чи ти такий принциповий на словах, а по факту "какая разніца"?
За китайсько-комуняцький Вуконг я заплатив 48грн (він ще не взломаний), з яких розробникам перепаде цілий нулик )
Грав з чужого ака, заблочена в фаєрволі. Таке собі, чисто глянути, про що стільки мови.
А от Pathfinder не качав навіть, при тому що ізометричні РПГ один з улюблених жанрів. Як і атомік, отой твій Space Marine та інше росіянське г.
Ото тобі буде моя позиція B-)
fantomrulezz
Member

Геральт: 16.09.2024 21:29За китайсько-комуняцький Вуконг я заплатив 48грн (він ще не взломаний), з яких розробникам перепаде цілий нулик )
Грав з чужого ака, заблочена в фаєрволі. Таке собі, чисто глянути, про що стільки мови.
Тобто ти:
1. Платиш гроші за крадений акаунт, чим стимулюєш шахрайство і злам для їх крадіжку.
2. Платиш грощі щоб пограти в гру, яка розроблена розробниками ворожої нам країни, ніяк цього не приховує, пропагує китайську культуру і просуває вплив китаю в світі.
3. Засуджуєш тих, хто скачав піратку гри (тобто ні копійки не заплатив ні ворожим розробникам ні злодіям), яка мімікрує під шведсько-американську, по факту є частково російською.

Лол, ну який же ти чудовий персонаж, це просто якийсь парад лицемірства :lol:
В чужому оці і скалку видно, а у своєму і колоди не побачиш.

Хтось скопіював на пробу "потенційно ворожий" продукт - він поганець, атата його, а ти заплатив крадіям і фактично сам вкрав (у людей вкрав, причому навряд у ворогів, а у якогось звичайного хлопця, в якого зламали акаунт) "ворожий" продукт - ти молодець, візьми з полиці пиріжок :facepalm:

Я таке лицемірство останній раз бачив в одного персонажа, який примудрявся одночасно заявляти, що "він не донатить, бо забезпечувати ЗСУ має влада" і "не платить податки, бо влада краде". Пряме логічне протиріччя цих двох тверджень йому якось не заважало.
Геральт
Member

Ти далі не доганяєш. Коли ти описував свої враження, то почав з того, що гра руснява, тому ти купувати не будеш, але спробувати мусив, бо тебе тягне і далі по тексту. Коли я описувава свої, то загалі не акцентував на Китаї. А в тебе вийшло, що ніби й бойкотуєш ру, але якось так, на півшишечки. Та й то, тому що гра г. А якби була краща, то ти грав би. Може б навіть рекомендував. Звісно, з трекеру. А це ж реально ворожий продукт.

Тепер по пунктах:
1) Хто тобі сказав, що ак крадений? Чувак віддає в оренду власний ак. Створюєш новий ак, купуєш (офіційно) на нього гру і віддаєш в оренду на лоху. Велике діло...
2) Ну, частково згоден. Але лише частково. Щось там намагаються пропагувати/просувати. Не сказав би, що успішно. Друг мого ворога - мій ворог. Але чи друг китай для рф?
3) Ще не знати, що ти там накачав з тих торентів і кого насправді підтримав B-)

Та не було там ніякого крадіжки. По-ідеї, навіть правила стім не порушив. Бо свій ак я не шарив.
мінус не мій, якби щось. Бо знову в тебе підгорить )
все, я спатоньки.
SERGBILL
Member

fantomrulezz: 16.09.2024 20:34 Цікаво, а ти під примусом качав і грав китайсько-комуняцький Вуконг, прославляючий вєлікую і магучую Кітайськюю імпєрію, яка є союзником нашого ворога і погрожує світу третьою світовою?
може й на Алішкі нічого не купувати?)
fantomrulezz
Member

Геральт: 16.09.2024 22:591) Хто тобі сказав, що ак крадений? Чувак віддає в оренду власний ак. Створюєш новий ак, купуєш (офіційно) на нього гру і віддаєш в оренду на лоху. Велике діло...
Лол :facepalm: :facepalm: :facepalm:
"Пане майор, я не крадій, я просто купив смартфон за безцінь у гоповатого виду пацанчіка, а те що він був трошки в крові, без коробки і зарядки, а на самому смартфоні чужі фоткі - то у того пацанчіка просто бізнес-модель така."

99,9% акаунтів, що продаються - або крадені самі акаунти або акаунти-одноразки, на які купують гру з краденої карти, які потім блокують тисячами після оскарження реальним власником карти фіктивної транзакції.
Ти купив крадене, принциповий ти наш патріот.
Геральт: 16.09.2024 22:59Та не було там ніякого крадіжки. По-ідеї, навіть правила стім не порушив.
Так, нічого не порушив, просто купив чи то крадений акк чи то гру куплену з краденої карти.
Нічого не порушив, окрім законодавства України, а також правил того-самого стіму, які забороняють, як передавати, так і приймати акаунти іншим особам.
SERGBILL: 17.09.2024 02:01може й на Алішкі нічого не купувати?)
За можливості і при наявності аналогів - не купувати. Так, зрозуміло, що це не завжди можливо, тому тут і не недоречний чорно-білий поділ.
Я принципово не купую китайські смартфони, бо є американські і корейські; телевізори, бо є корейські і японські; машини, бо є американські, німецькі, японські і корейські і т.д. і т.п.
Я з розумінням ставлюсь до купівлі в китаї дронів і запчастин до них для ЗСУ, бо краще мати китайські ніж не мати ніяких.
Ну і взагалі-то мова була про лицемірство і подвійні стандарти в деяких форумчан, які на словах принципові вишиватники, а по факту - какая разніца.
Я то точно не пропагую відмову від усього-усього на планеті, де російська/китайська і т.д. муха посиділа.
Бо так доведеться відмовлятись від взагалі всіх продуктів на планеті, бо в кожній великій корпорації хоч парочка росіян та знайдеться.
Геральт
Member

fantomrulezz: 17.09.2024 09:45 Ти купив крадене, принциповий ти наш патріот.
А вже був вирок суду, кумедний?
Так, нічого не порушив, просто купив чи то крадений акк чи то гру куплену з краденої карти.
Нічого не порушив, окрім законодавства України, а також правил того-самого стіму, які забороняють, як передавати, так і приймати акаунти іншим особам.
Звісно нічого. Ну, може крім твого почуття прекрасного. Але це читати від поціновувача трекеру досить потішно, продовжуй )
До речі, стім сімейну бібіліотеку не так давно змінив. Тепер ще простіше іграми ділитись. Але навіть якби так було, як ти пишеш. Що це має до початкової теми розмови?
спойлер
C. Your Account

When you complete Steam’s registration process, you create a Steam account ("Account"). Your Account may also include billing information you provide to Valve for transactions concerning Subscriptions, Content and Services and the purchase of any physical goods through Steam (“Hardware”). You may not reveal, share or otherwise allow others to use your password or Account except as otherwise specifically authorized by Valve.
Як знайдеш щось про мій ак, а не того чувака, в правилах, з задоволенням почитаю.
fantomrulezz
Member

Геральт: 17.09.2024 11:44А вже був вирок суду
Факт порушення закону ти сам особисто вже визнав, ще й вихваляєшся цим.
Геральт: 16.09.2024 21:29За китайсько-комуняцький Вуконг я заплатив 48грн (він ще не взломаний), з яких розробникам перепаде цілий нулик )
Грав з чужого ака, заблочена в фаєрволі.
Визнання того, що ти купляєш краденен - для мене цього достатньо, щоб вважати тебе крадієм.
Відправляйся в бан, лайняний ворюга, давно пора було це зробити.
Геральт
Member

fantomrulezz: 17.09.2024 12:38 Визнання того, що ти купляєш краденен - для мене цього достатньо, щоб вважати тебе крадієм.
fantomrulezz: 15.09.2024 15:26 Але ну дуже хотілось спробувати, бо не так часто виходить велика гра по Вархаммеру, тому скачав народну версію.
:popcorn:
Ответить