я ще дивувався чому у віддзеркаленні Хуанга видно Лізу
- спойлер
Штошш, пусть тогда не удивляется что в сегменте домашних видюх у них всего 20%.Генеральный директор AMD Лиза Су на днях заявила, что сегодня для компании на первом месте дата-центры.
так Нвидия "главная" в виду ПО - а в ПО Нвидиа вгатила раз в 100 больше денег за последние 20 лет чем АМД. И все авторитетные игроделы получают бесплатные консультации, семинары от программистов Нвидии - и на выходе игры идут лучше на Нвидии.Yalg: ↑ 14.09.2024 14:26изо всех сил пытаются не победить в конкуренции
А що має бути важливішим для комерційної контори?Vlaad13: ↑ 14.09.2024 14:37Для АМД сьогодні на першому місці - гроші
І правильно робе! Куй железо, пока гаречо А что там завтра будет, не всегда угадаешь. К тому же AMD отлично ведут стратегию роста.Scoffer: ↑ 14.09.2024 15:06А що має бути важливішим для комерційної контори?Vlaad13: ↑ 14.09.2024 14:37Для АМД сьогодні на першому місці - гроші
Проблема Лізи в тому що вона живе сьогоднішнім днем і в завтра не дивиться зовсім. А Хуанг не просто передбачує завтра, він його формує.
А что ещё должно брать на первом месте ?Vlaad13: ↑ 14.09.2024 14:37 Для АМД сьогодні на першому місці - гроші
Будуть геймери генерувати левову частку прибутку тоді й підуть в фаворити.Сidonix: ↑ 14.09.2024 15:53 Геймери всього світу такі: "ну да, ну да. Пішов я на...й!"
але бідніші беруть середню також зелену, такі пирогиyariksom: ↑ 14.09.2024 21:22Будуть геймери генерувати левову частку прибутку тоді й підуть в фаворити.Сidonix: ↑ 14.09.2024 15:53 Геймери всього світу такі: "ну да, ну да. Пішов я на...й!"
Зараз не золотий вік геймерства на ПК нажаль
Недавно відновили лінію RX580 8гб, це хороша, навіть найкраща карта за свої гроші, але така хрінь натякає на те, що мільйони чипів викинуті на смітник, лиш би карти не були дешеві.
Думаю багато було закопано просто в землю щоб не впала ціна.
ПК геймери так чи інакше будуть задоволені наступною серією Нвідії 5....... зі споживанням як бойлер, до речі це ідея для багатших, а бідніші, як я візьмуть середню (інших не буде ближчим часом) віл АМД.
Якщо вийде у АМД карта така ж хороша як RX580 8гб у свій час то таке буде особисте свято для мене.
Берут, но если смотреть реально у НВ до 500 баксов вообще ничего нету нормального.але бідніші беруть середню також зелену, такі пироги
ну вам RDNA4 остается ждать.Якщо вийде у АМД карта така ж хороша як RX580 8гб у свій час то таке буде особисте свято для мене
Ну як нема у НВ до 500 баксів нічого нормального, якщо є 4060 Ті 16 Gb? Чи це не нормальна карта для вас?Nortrom: ↑ 15.09.2024 14:08Берут, но если смотреть реально у НВ до 500 баксов вообще ничего нету нормального.але бідніші беруть середню також зелену, такі пироги
ну вам RDNA4 остается ждать.Якщо вийде у АМД карта така ж хороша як RX580 8гб у свій час то таке буде особисте свято для мене