Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

AW: 11.09.2024 17:11Мені з роботи 2км усього проїхати, не по трасі. Думав щось подешевше. Мабуть я дуже розкатав губу, так?
це дуже дешево. я не пропонував лізайни по 200 доларів

Відправлено через 49 секунд:
_VlaD_: 11.09.2024 17:11У меня Sofirn SP33 V3.0. Отлично светит и вмещает мощный аккум формата 26650.
його також можна але він дороще
Барбарис
Member

AW, щось дешеве = нічого не видно. А якщо і в блекаут. Мені під колеса люди кидались навіть при наявності потужної фари, бо вони просто не зважають на велодоріжки. Та про що це я? Під авто так само кидались, ще й доводили, що неправий. Світло має бути гарне, щоб помітити таких деградантів, що пруть напролом.
Конвой+широка лінза - мінімально прийнятний варіянт. Хоча можна й фару гарну з алі найти, ті ж конвой та софірн від китайців, а по факту майже фенікси. У них звісно є компроміси, але й ціна в рази менше.
waryag
Member

AW: 11.09.2024 17:11 Мені з роботи 2км усього проїхати, не по трасі. Думав щось подешевше. Мабуть я дуже розкатав губу, так? :)
Дешевий ліхтарик може почати почне трахати мозок через рік (або тиждень) зникаючим контактом. І це ніяк не полагодити повністю, він просто не зроблений так, щоби довго та стабільно робити. Бувають щасливі виключення, але вони занадто рідкі.

Конвой - мінімум, що стабільно дає нормальну будову і токарку, захист від води, нормальне світло і адекатні режими. Ремонтопридатність хороша.
AW
Junior

Я вас зрозумів, дякую
murzik
Member

це все тактичні ліхтарі. я дядько дофіга правильний, тому брав собі Lumintop C01, щоб не сліпити інших учасників дорожнього руху. з аліка, наврядчи оригінал, але мене влащтовує. З недоліків - не має індикації заряду, потрібно пам'ятати, скільки годин накатав, або ж зоразу заряджати. Тримає 3.5 години на середньому режимі. Продавець через 4 роки продав новий акум, замінив, працює далі нормально.
https://vi.aliexpress.com/item/32964546 ... pt=glo2vnm
брав за 23.32 в 2019му

краще щоб була можливість замінити в дорозі акумулятор, або щоб була поужна зовнішня батарея, такі є, Сова х2-Х3 здається в такому виконанні.
Барбарис
Member

murzik :facepalm:
Так це і є Китай, тому оригінал.
Ставиш лінзу менше сотні отримуєш широке світло зі змінними акумами і нікого не сліпиш. Ну і фару можна було зразу вибрати на акумі.
murzik
Member

Барбарис
хм. думав то європейці. ну значить китайці молодці ! :D
нехай вже сову бере, норм штука. хоча тактичний ліхтар може згодитись сліпити тцкшників чи ще кого ....
Hotspur
Member

murzik: 12.09.2024 20:23хоча тактичний ліхтар може згодитись сліпити тцкшників чи ще кого ....
блекаут на носі
_VlaD_
Member

murzik: 12.09.2024 20:23хоча тактичний ліхтар може згодитись сліпити тцкшників чи ще кого ....
Есть вроде фонарики-дубинки. Ото тема. Можно не только слепить, но и отмахиваться.
Filabatya
Member

так там і з шокером зразу є :gigi:
_VlaD_
Member

Filabatya: 16.09.2024 18:41 так там і з шокером зразу є :gigi:
Вообще круть. И еще бы приспособление, которое петарды поджигает и позади велосипеда сбрасывает. :D
AW
Junior

Вітаю. Підкажіть нормальні латки для камери. Купив на базарі звичайні китайські з "сонечком" - вони наче з пластмаси , не тягнуться зовсім - надуваю камеру і її одриває.

Доречі тут нещодавно про фару питав. Купив на базарі фару китайську якусь Offbondage 1000 Pro. Цілих 700грн віддав. Але світить гарно, металева. І кріплення гарне, залізне, не гумкою для волосся. Скільки воно вже проживе - не знаю
_VlaD_
Member

AW: 17.09.2024 20:25 Вітаю. Підкажіть нормальні латки для камери. Купив на базарі звичайні китайські з "сонечком" - вони наче з пластмаси , не тягнуться зовсім - надуваю камеру і її одриває.
На крайняк можно просто из старой камеры латку вырезать.
Filabatya
Member

AW
ви по ній нождаком проходитесь перед поклейкою? завжди їду на шинку перед стоянкою на районі 50грн і готово знов до лісу)
Последний раз редактировалось Filabatya 17.09.2024 20:37, всего редактировалось 1 раз.
AW
Junior

_VlaD_
Та ось так і роблю. Але ж це майже на добу надо затискати, латки якось швидше будо

Відправлено через 45 секунд:
Filabatya
По камері? Так
murzik
Member

AW
https://hozsklad.ua/ua/product/110001 такі:? у мене проблем ніколи не було. може проблема в клею а не латці. Коеєте правильно? Зачистити камеру,знежирити, нанести клей на обидві, чекаємо 10 хвилин (здається 10), сильно прижимаєте скільки я сил або чимось важким на 10-20 секунд, сила прижиму в цей моментв изначає якість склейки.

Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
AW: 17.09.2024 20:25 надуваю камеру і її одриває
може сильно надуваєте? накачали трошки, перевірили на герметичність. НАкачувати нормально в зібраному стані.
AW
Junior

murzik
Ага, такі. Я навіть ріками не можу їх розтягнути. Дубові отакі
murzik
Member

AW
так вони такі і є .. значить з б-у камери робіть
_VlaD_
Member

AW: 17.09.2024 20:37 Та ось так і роблю. Але ж це майже на добу надо затискати, латки якось швидше будо
Дык, какая разница, что то, что то - резина. За 10-15 минут должно приклеиваться. Может у вас клей паршивый?
AW
Junior

_VlaD_
Клєї різні, але усі типу совкові - дєсмокол, момєнт, 88, тощо, все з однієї діжки розлито, але начебто для гуми
Ответить