Так потрібно нормально телефоном користуватися. В мене Redmi Note 8 з травня 2020 року і що з ним тільки не було за цей час, а він зовні нульцевий, бо з першого дня під чохлами та захисним склом. При чому все дешеве, з аліку. Прошив в травні цього року на PE, так телефон наче заново народився. Змінив би на щось нове та дорожче, на якийсь самсунг, але грошей зайвих немає зараз.pelia: ↑ 23.06.2024 16:37Ага, саме про це я і говорив, воно красиво блищить, ти думаєш що це вершина, проходить деякий час і блиск зникає, виглядає в руках як шмат гівна, весь в відбитках та царапках від повітря
Последние статьи и обзоры
Новости
Вибір смартфону. Realme 12 5G до 11.000 грн ТОП. Чи є кращі варіанти до 11.000 і не більше?
-
Dremjke
Member
-
Melki
Member
ты даже не понимаешь о чем речьDremjke: ↑ 23.06.2024 17:35Redmi Note 8
-
7mindfields
Member
Не допоможе там найдорожчий чохол і скло, він вже в 2020 був ніякий, ще й з макетом замість камериDremjke: ↑ 23.06.2024 17:35Так потрібно нормально телефоном користуватися. В мене Redmi Note 8 з травня 2020 рокуpelia: ↑ 23.06.2024 16:37Ага, саме про це я і говорив, воно красиво блищить, ти думаєш що це вершина, проходить деякий час і блиск зникає, виглядає в руках як шмат гівна, весь в відбитках та царапках від повітря
-
bogob
Member
Що таке PE? Pixel Experience?Dremjke: ↑ 23.06.2024 17:35 Прошив в травні цього року на PE, так телефон наче заново народився. Змінив би на щось нове та дорожче, на якийсь самсунг, але грошей зайвих немає зараз.
-
Dremjke
Member
Так.bogob: ↑ 05.09.2024 10:37Що таке PE? Pixel Experience?
Прошивка недосконала, є деякі косяки, але вцілому - мені подобається.