Замість тисячі слів
- спойлер
Я бы небыл так уверен, учитывая, что игра каким-то чудом попала в топ10 самых ожидаемых игр стимаFrost-Nick: ↑ 04.09.2024 09:29 Marvel Rivals чекає схожа ситуація. Можливо не так швидко як з Concord, та забуття неминуче.
Не чекає, там є знайомі гравцям персонажі, та й вигляд у них не такий вирвиокий.Frost-Nick: ↑ 04.09.2024 09:29 Marvel Rivals чекає схожа ситуація. Можливо не так швидко як з Concord, та забуття неминуче.
Спасибо Bungie которые убедили руководство сони что это поделие будет той самой курицей несущей золотые яйца.Lucik: ↑ 04.09.2024 08:39 Научится ли Сони чему-то? Скорее всего нет
Логично потому что голубых и розовых гомо в разы меньше чем гетеро.sagifire: ↑ 04.09.2024 11:21Раз за разом спостерігаю як намагання виїхати на "повісточці" як кор-коцепціїї зазнає провалу.
Справа ж не у повістці, є чудові ігри і з нею) А от у відсутності нормального геймдизайнера, який продумає механіки, щоб гра мала сенсLucik: ↑ 04.09.2024 08:39 Предлагаю обсудить Сервери багатокористувацького шутера Concord вимкнуть шостого вересня
Ой, а как это произошло?
8 лет разработки, около 200,000,000$ ради "небинарных", "инклюзивных" и "многогендерных нитакусек" которые в игрулинки не играют даже
Научится ли Сони чему-то? Скорее всего нет
Зробили гру для меншин та думають, чому у неї більшість не граю. Прорахувались, але де?S: ↑ 04.09.2024 11:27Логично потому что голубых и розовых гомо в разы меньше чем гетеро.sagifire: ↑ 04.09.2024 11:21Раз за разом спостерігаю як намагання виїхати на "повісточці" як кор-коцепціїї зазнає провалу.
Як на мене суть гри це якраз відчуття емоцій персонажа ототожнюючи його на себе. Я чомусь не бачу жодної причини примірювати на себе чи тим паче свою дитину образ "гея".MqM: ↑ 04.09.2024 14:48Справа ж не у повістці, є чудові ігри і з нею) А от у відсутності нормального геймдизайнера, який продумає механіки, щоб гра мала сенсLucik: ↑ 04.09.2024 08:39 Предлагаю обсудить Сервери багатокористувацького шутера Concord вимкнуть шостого вересня
Ой, а как это произошло?
8 лет разработки, около 200,000,000$ ради "небинарных", "инклюзивных" и "многогендерных нитакусек" которые в игрулинки не играют даже
Научится ли Сони чему-то? Скорее всего нет
Впевнений, що вони і інші розробники першочергово ціляться не на меншини, а на ось цих людейAlligator: ↑ 04.09.2024 15:28Зробили гру для меншин та думають, чому у неї більшість не граю. Прорахувались, але де?
Alligator: ↑ 04.09.2024 16:42 Ось прикиньте ви такий граєте на компі, заходить ваш батя, а ви йому "ой дивись який у мене чудик чоловічого роду який любить інших таких самих! мені потрібно іграшка цього персонажа та ми підем з друзями у голубі ляльки пограємо на вулиці!"