Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

kolesnukm: 01.09.2024 18:31
7mindfields: 01.09.2024 17:01
Pitaka - оверпрайснутий шмат лайна, особливо їх серія з араміду.
Є купа нормальних виробників: otterbox, spigen, tech21, gear4, nymbus9, speck, нащо той кал за 40уо взагалі замовляти.
І в кого з них є серії із карбону? І враховуючи що навіть нормальний нов нейм виробник на Алі коштує 20-30$ , то пітака ще більш менш. Та і перераховані виробники не 1-2$ баксові чохли продають. Тому кому що подобається )
Spigen нормальный чехол с поддержкой magsafe стоит примерно 70 баксов.
Но, я уже не стал ничего отвечать.

Отправлено спустя 40 секунд:
OverPow
Среди самсунгов, серия S24
Bender911
Member

OverPow
Якщо обирати як сюрприз, то я брав би те до чого звикла - якщо попередній Apple чи Самсунг, то просто перехід на нову версію. Або 15pro або S24
Cirax
Member

Bender911: 01.09.2024 22:58 OverPow
Якщо обирати як сюрприз, то я брав би те до чого звикла - якщо попередній Apple чи Самсунг, то просто перехід на нову версію. Або 15pro або S24
Там ещё нужно смотреть. Тот же s24 ultra, на любителя. Острые углы не всем понравятся.
7mindfields
Member

7mindfields: 01.09.2024 17:01
Pitaka - оверпрайснутий шмат лайна, особливо їх серія з араміду.
Є купа нормальних виробників: otterbox, spigen, tech21, gear4, nymbus9, speck, нащо той кал за 40уо взагалі замовляти.
І в кого з них є серії із карбону? І враховуючи що навіть нормальний нов нейм виробник на Алі коштує 20-30$ , то пітака ще більш менш. Та і перераховані виробники не 1-2$ баксові чохли продають. Тому кому що подобається )
Нащо такий «карбон», який швидко облазить і вже через рік виглядає як сміття. Про відсутність нормального захисту можна і не згадувати навіть
kolesnukm
Member

7mindfields: 02.09.2024 01:34
Нащо такий «карбон», який швидко облазить і вже через рік виглядає як сміття. Про відсутність нормального захисту можна і не згадувати навіть
Ще раз повторюся кому що подобається )) і ще в жодного знайомого не бачив що б обліз, а вот шкіряний белрой за місяць може облізти а коштує так само, прозорі spigen I speck за пів року жовтіють) чорний Spigen Liquid Air для Google Pixel 5 теж через 7 місяців виглядав жахливо і зовсім не врятував телефон від падіння ))) та і всі вони значно збільшують габарити, а особливо це відчутно на чомусь великому вот як наприклад Pixel 7 Pro
NevFeLL
Junior

zmax: 01.09.2024 11:58 7 про, батарея отлетает просто на ровном месте.
AccuBattery показывает 12.4%/час при вкл экране и 2,4%/час при выключенном, за последние 4.5 часа використано 24%. Телефоном особо и не пользовался, по 5% съели телега и сигнал. Остальные 14% испарились :gigi:
PS роздільна здатність 1080х2340 (зменшена)
AOD включен
У мене AOD вимкнений,який його сенс якщо телефон всерівно загоряється коли його пошивелиш чи перевернеш.І ще у мене батарея 98% життя.Думаю якщо б він був на снепі все не було б так погано як на цих ексіносах"тензорах" тут би стояв 8gen 1 і ми проблем не зналим.Але такий шлях у фанатів пікселя. :D
mult
Member

Користуюсь вже мабуть більше 3 місяців nothing phone 2a.
Взагалі ніяких проблем, все стабільно і надійно.
Чудова операційка, чудовий звязок, автономність теж чудова.
Камери не найкращі звісно, але я коли купля знав про це, мені камери особо не потрібні.
Як виробник nothing чудові, по крайній мірі поки що :)
Як варіант хто втомивсь від китайців як я і не хоче самсунг чи айфон :)
У дружини самсунг А54 за такі самі гроші і він по автономності гірший і так фігня повна, екран із здоровенними рамками.
Плюс купа самсунговського барахла типу емодзі, кнокси і ще купа всього що не можна навіть вимкнути.
Мене це найбільше кумарить.
Сам перейшов із самсунга на nothing.
Мабуть буду дотримуватись поки цього виробника.
Artem_K
Member

mult
Камери там не найкращі, але з gcam знімає відчутно краще, особливо рідний софт чудить, якщо ввімкнено hdr..
mult
Member

Artem_K
Зо це за звір такий gcam?
Це ж не гугл камера?
gcam знайшов у плей маркеті, поставив, там є платна і безкоштовна версії.
Безкоштовна версія лізе реклама, щось таке собі, видалив :)
Можна звісно купити якщо воно того варте.
Ще поки гуглив попалось таке, далі цитата -
Gcam сделан только для смартфонов на чипсетах Snapdragon, на Kirin процессорах он не работает, не работал, и работать не будет.
У мене проц медіатек тут, але воно працювало.
Piter Cantrope
Member

OverPow: 01.09.2024 18:48 Нужен смарт на подарок жене.
Жінки люблять айфони. Тому якщо є можливість - то це найкращий варіант.
pelia
Member

mult: 02.09.2024 10:15 Artem_K
Зо це за звір такий gcam?
Це ж не гугл камера?
gcam знайшов у плей маркеті, поставив, там є платна і безкоштовна версії.
Це якраз таки гугл камера, на маркеті якийсь скам, напевно
OverPow
Member

Piter Cantrope: 02.09.2024 10:29
OverPow: 01.09.2024 18:48 Нужен смарт на подарок жене.
Та вот не знаю, либит или нет. Она всегда с Самсом ходила. Вот донашивает а52.
viperest1
Member

7mindfields
kolesnukm
Собі купив UAG Monarch - бімбище , бомбезне :super: :super: B-)

murzik
спойлер
підйобуй :gigi:
sselesnes
Member

mult gcam це порт google camera - типово з конфігами під конкретні смартфони і в маркеті їх нема. Ось, начебто, для nothing phone 2a, але можна пробувати з сайту gcam оригінальні.
Последний раз редактировалось sselesnes 02.09.2024 10:42, всего редактировалось 1 раз.
viperest1
Member

OverPow
Моя із самсунгами була від 2015 року . Цього року купив їй звичайний 15-й — задоволена , як сто пар китайців :gigi: :gigi: :gigi:
Artem_K
Member

mult
GCam - це так, гугл-камера з пікселя. В мене зараз стоїть 9.2 (також маю нічегофон 2а). Ставив з арк. Впевнений, що у плей маркеті то не оригінальна. На Медіатеках працює, але можуть бути нюанси. Наприклад, та що є, на 2а не бачить ширококутний об'єктив.
Bender911
Member

OverPow: 02.09.2024 10:39
Piter Cantrope: 02.09.2024 10:29

Та вот не знаю, либит или нет. Она всегда с Самсом ходила. Вот донашивает а52.
Якщо вибір не разом, то я б не ризикував брати іншу платфому. Занадто багато до чого потрібно звикати - комусь це ОК, але це вибір.
На умовному андроїді є можливість поставити два ватсапа/вайбера/інстаграма, комусь це буде дуже критично і переваги в якості камери чи ще чогось можуть це не перекрити.
sselesnes
Member

OverPow якщощо, історія Viber між android/apple не переноситься
NevFeLL
Junior

leif: 27.08.2024 13:20 Шо там, новий піксель вже хтось купив собі?
З таким прайсом на старті продаж не думвю що їх будть гребти,зато через реліз 9лінінйки уже 8про бачив за 300баксів підсофтанлок,і 8 за 220 ну це в сша і ще ж розмитнення,але все ж таки...

Відправлено через 5 хвилин 14 секунд:
Доречі попав мені в руки Motorola edge 2021 Американець і там оболочка андроїд така ж як на пікселях плитки швидких задач і меню налаштувань,навіть завершення роботи один в один.Чому це власники моторол ніколи про це не казали?По факту норм альтернатива тим хто хоче собі снеп і чисту оболочку без мусора.Але камери аля сяомі і фішок від пікселя немає.
zmax
Member

NevFeLL: 02.09.2024 14:31зато через реліз 9лінінйки уже 8про бачив за 300баксів підсофтанлок,і 8 за 220 ну це в сша і ще ж розмитнення,але все ж таки...
але є нюанс, від 7 він не дуже й відрізняється.
из того что видел и держал реально понравился galaxy ultra, але ціна там така, що можно три пикселя 7про купить
Ответить