Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Сообщение
InHale
Member
Аватара пользователя
Откуда: Чернигов

Сообщение

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
daesz
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Vovchiiik,
там доставка не те щоб безплатна була, вона просто вже врахована в ціну товару, і при поверненні товару в Китай - стягнуть вартість доставки в Україну та ту суму яку УП нарахує за доставку з України в Китай.
aaleksandrenko
Member
Аватара пользователя
Откуда: Житомир

Сообщение

Vovchiiik: 24.08.2024 19:35 Відправлено через 13 хвилин 31 секунду:
legan: 22.08.2024 22:29 yupi
Предположим не считает :gigi: тогда что?
Товар вернётся обратно? И али мне вернет деньги?
Якщо не маєте досвіду купівлі на Алі , то не рекомендую . У Вашому випадку подіі можуть розгортатися у трьох напрямках. 1. Якщо відправлять з доставкою Укрпоштою - то 2 варіанти - проскочить , або нарахують додаткове мито ( мито нарахують самостійно по своїм цінам) , на Укрпошту приїде посилка з митним рахунком, без сплати вам нічого не видадуть. І не факт що Вам сподобаеться сума мита. Якщо не сплатите то поїде назад. Якщо посилка доїде, то Вам повернуть гроші але не всі - вирахують по максимуму за всі доставки і можливо якись відсоток . ( безкоштовна доставка може стати коштовною , якщо була). Доречі зворотня доставка вже не буде безкоштовною , і може коштувати великих гррошей ( теж за Ваш рахунок).

Відправлено через 13 хвилин 45 секунд:
Варіант 2,3 - якщо поїде Новою поштою ( Міст) , - може проскочити , якщо ні , то будете мати клопоту . З Вами зв'яжется брокер НП по телефону або ел. поштою , і попросить надати документи згідно митного законодавства - а там їх купа , і їх ніде не можна взяти. ( пастпортні дані та Інн , а головне банківський рахунок де вказано - хто купував , що купував , за яку ціну , наіменування товару , намер Вашого банківського рахунку , а також документ що це Ваш банківський рахунок і т.д.) , Ви це шукаєте , якось відсилаєте брокеру НП , а він каже що документи не відповідають законодавству і т.д.

Відправлено через 14 хвилин 10 секунд:
Доречі , ситуацію намалював з власного досвіду по Укрпошті і Новій пошті. По новій пошті ніяких особистих даних ( паспорт Інн банківськи рахунки ) не давав , все що вказувало на мене ( критичне) замальовував , надав скриншоти з алі , але там було багато нестиковок. Брокер казав що все це не підходить , тоді я сказав що іньшого немає "відчипись" , не подобається відправляй обратно. Після цього спустив все на гальма і перестав спілкуватися , вважав що посилка повернута, але ні . Через 3 тижні отримав СМС що посилка у відділенні НП ( тобто її пропустили).
додам ще:
Укрпошта - дуже довге розмитнення. 1+ міс може лежати.
Нова пошта за брокера брала в минулому році 200 грн/посилка. Документи стандарті - виписка банку, скрін замовлення, паспорт, інн.
Проскочить/не проскочить вже немає. Система автоматизована, ціна зазначена. Алік вже не пише 1 долар на кожній посилці, там повна сума вартості товару. Раніше митні інспектори вскривали посилку, робили опис, запечатували назад. Зараз нічого не відкривають навіть, бо все зазначено у накладній.
Тому краще мито закладати в затрати відразу, а не надіятись на удачу ;)
legan
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Vovchiiik
Досвід купівлі маю багато років на алі (біля 300+ посилок отримав)
Та багато суперечок вирішених на мою користь.
Але не було досвіду з мито та надавання доків, бо вище 150$ ніколи не купував.
Я не знав що треба якісь особисті документи, думав скрін з кабінету, та скрін з приват банку про оплату, чи випіску з відділення.
То радите не ризикувати? Хай продавець вказує правильну вартість товару? =)
Було б круто щоб продавець гарантовано через НП чи Міст відправку зробив, треба спитати.
Vovchiiik
Junior

Сообщение

Особисто я також не купую більш ліміту ( іноді трохи перевищую). Але якщо друзі вмовляють на покупку як у Вас , то завжди відмовляю. Я вважаю це " головний біль" , особливо якщо отримаєшь товар, а він з дефектом і треба буде відправляти назад. ( враховуючи той факт що Алі компенсує не бідьше 10-15 відсотків за дефекти або відправляй назад.) Доречі , надана мною виписка з Приватбанку по оплаті ( не скрін по картці) не влаштувала брокера , за митним кодексом, це повинна бути практично рахунок- фактура , де зазанчено за який товар була оплата і кому + номер замовлення Алі . Далі я перестав спілкуватися з брокером НП і через якийсь час отримав посилку ( брокер якось вмовив митницю). Така історія .
legan
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Vovchiiik
Как получить счет-фактуру на AliExpress
https://www.shoppea.com/ru/scet-faktura-aliexpress/
Vovchiiik
Junior

Сообщение

Для покупців з України рахунок-фактура не надається автоматично , бо не нараховується ПДВ (можете подивитися аби яке своє замовлення ) . Треба звертатися до Алі або продавця. Але не це головне . Головне це Ваша виписка з Приватбанку по оплаті - там недостатньо інформаціі що оплата здійснена за цей товар , там просто позначено - списання грошей Aliexpress .
Leo777
Member
Аватара пользователя
Откуда: Кривой Рог

Сообщение

Ребят подскажите пожалуйста, не могу сделать заказ на сайте алиекспресс, выскакивает такое сообщение (фото прилагаю). Как решить данную проблему? Последний заказ делал 25.12.2023, проблемы этой не было.
спойлер
IMG_8291.png
KYDRAM
Member
Аватара пользователя
Откуда: Де помирає вата

Сообщение

Leo777: 25.08.2024 18:42 Ребят подскажите пожалуйста, не могу сделать заказ на сайте алиекспресс, выскакивает такое сообщение (фото прилагаю). Как решить данную проблему? Последний заказ делал 25.12.2023, проблемы этой не было.
спойлер
IMG_8291.png
На попередній же розжовували :facepalm:
Leo777
Member
Аватара пользователя
Откуда: Кривой Рог

Сообщение

KYDRAM
Последние 2 страницы перечитал, конкретно этой проблемы там не нашёл. Если вы говорите об адресе доставки, то у меня стоит примерно тоже что и советую там, а именно город указан Киев, Киевская область, индекс указан мого населенного пункта, в графе улица указан мой населенный пункт, моя область, мой район и моя улица и дом.
movi
Member
Аватара пользователя

Сообщение

Leo777: 25.08.2024 18:42Как решить данную проблему?
Я поспілкувався з ТП і за дві години проблема зникла.
daesz
Member
Аватара пользователя

Сообщение

legan: 25.08.2024 11:37 Але не було досвіду з мито та надавання доків, бо вище 150$ ніколи не купував.
Незнаю як в інших (УП/НП), але в МЕ при замовленні з Китаю (тао/тімол) та США/Канади (яйця/амазон/ібей) є окрема графа в товарі "документи для митниці", але я ніколи не замовляв нічого дорожчого за 150є тому й неподавав нічого, в них ще при оформленні замовлення можна вказати лінк де саме купувалось і якщо було акції - вказати й це, думаю, що це їм допомагає розмитнювати швидко.
Leo777
Member
Аватара пользователя
Откуда: Кривой Рог

Сообщение

movi: 26.08.2024 00:44Я поспілкувався з ТП
что такое ТП?
movi
Member
Аватара пользователя

Сообщение

технічна підтримка
TSMatvey
Member

Сообщение

я замовив гібридний інвертор ECGSOLAX 3KW на алі 19,08 і ось аж 29.08 отримав вперше відповідь від продавця на Алі, що інвертора немає в наявності. Але є інший - Fronus 3kw рожевого кольору.
спойлер
Изображение

Изображение[/img]
Хтось зтикався із ними? мені головне, щоб був не гірше за еасан і т.п і щоб був регулятор обертів вентиляторів.
На ютубі знайшов відео тільки від якихось пакистанців - що наштовхує на сумні думки, що він йшов тільки для бідного Пакистану
Переживаю, щоб продавець не відправив мені якусь фігню.
Також продавець створив якийсь лівий трекер. Чи можна відмінити замовлення і повернути гроші? буде якийсь суттєвий штраф ? бо щось зв'язуватись із таким продаваном більше не хочеться
LiquidStorm
Member
Аватара пользователя
Откуда: Banderstadt [UA]

Сообщение

Дата на пломбі 10.2024 мене б відразу напрягла, як і швидкість реакції продавана.
nochnik89
Member
Аватара пользователя
Откуда: Планета Земля

Сообщение

TSMatvey
Фрониус - фирма хорошая . Fronius .
У Вас же похожее название.
Это залу...па какая-то , косящая под известный бренд . Отменяйте сделку
TSMatvey
Member

Сообщение

nochnik89: 30.08.2024 12:55 TSMatvey
Фрониус - фирма хорошая . Fronius .
У Вас же похожее название.
Это залу...па какая-то , косящая под известный бренд . Отменяйте сделку
згідний, якщо на товар огляди тільки з пакистана із якихось кишлаків-землянок - то товар явно непотріб
PER4IK
Junior
Аватара пользователя
Откуда: Кропивницкий

Сообщение

Ребятки , в подскажите УкрПочтой недавно кому-то что-то заходило больше 150 у.е. ...а лежат два телефона сейчас на таможне (один зашёл 13.08 , второй 23.08 ) понятно что все по старой схеме , задержали , потребовали скрины с магаза и банка ...все отправил (но если второй ещё недавно зашёл ) то первый уже залежался там чего-то , до этого всегда было , отправил скрины и 3-4 дня и поехал ко мне уже с налогом все дела ....а тут засада ...это у них там завал или тактика подержать и самим насчитать пошлину повыше и мол товарищ плати сколько сказали ....просто раньше ещё можно было дозвонится и четко переспросить на таможне , сейчас тишина на телефоне ?
igorbk
Junior
Откуда: Одеса

Сообщение

Поділіться будь ласка досвідом придбання акумів з алі, хочу придбати гібридний інвертов 24в + акум, з інвертором наче визначився тик , а з акумом біда, таке відчуття що відгуки пишуть самі продавани інколи, не дуже хочеться заморожувати гроші на 4+ місяця. Приглянув щось типу такого, 24в 100аГ. Та і на ютубах багато відео про те, що комірки погані ставлять і т.п. Якщо в когось були вдалі покупки, порадьте продавця, буду вдячний :beer:
NFS-Racer
Member
Аватара пользователя
Откуда: Київ

Сообщение

igorbk
viewtopic.php?f=16&t=263573
тут питайте
Ответить