не, тогда я пас, я там регистрироваться не буду принципиальноoffece-trader: ↑ 24.08.2024 20:58Думаю да, на виолити сделаю, ссылку кину. Даже если не заведется.acidburn: ↑ 24.08.2024 20:22Аукціон?
Последние статьи и обзоры
Новости
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор темы:
mklm
-
radical
Member
-
offece-trader
Member
А что с ни не так ? Там вроде точно людей отсюда видел в торгах на старые железки. Ну а не будет желающих, то просто вам отдам по начальной цене, если устроитradical: ↑ 24.08.2024 21:02не, тогда я пас, я там регистрироваться не буду принципиальноoffece-trader: ↑ 24.08.2024 20:58Думаю да, на виолити сделаю, ссылку кину. Даже если не заведется.
-
acidburn
Member
Так, віоліті фігня, там за кожен клік гроші беруть і навіть зареєструватися не можна без поповнення. Більше підходить для нумізматів та інших.radical: ↑ 24.08.2024 21:02не, тогда я пас, я там регистрироваться не буду принципиальноoffece-trader: ↑ 24.08.2024 20:58Думаю да, на виолити сделаю, ссылку кину. Даже если не заведется.
Є ж наприклад skylots або newauction
-
Shvlr
Member
Цікаво, чи поїде цей. К6-2 300 на якійсь внятній частоті в 400+ МГц, та чи можливо у нього кеш розблокувати
Старший к6-2/3 тепер мега раритет, та цінники на них за гранню добра та зла
Старший к6-2/3 тепер мега раритет, та цінники на них за гранню добра та зла
-
mklm
Member
400 має їхати, а ось кеш там фізично відсутній
-
radical
Member
Shvlr
У мене були такі 333 і 350, 66х6 працювали обоє, а ось 83х4,5 вже стабільності не було.
Бачив якось плюсовий камінь на нюаукціоні, купили миттєво за 800.
У мене були такі 333 і 350, 66х6 працювали обоє, а ось 83х4,5 вже стабільності не було.
Бачив якось плюсовий камінь на нюаукціоні, купили миттєво за 800.
-
Shvlr
Member
В мене Р ММХ працює на 100*2,5 на MVP3
Наскiльки стабiльно - не знаю, але вiн98 стала.
Цiкаво було б К6 спробувати запустити на 133 шинi, але то є малореально.
Й с точки зору доступностi цiх самих К6-2/3, та iх кiлькостi.
З одного боку штука цiкава, з iншого - малочастотний Р3 на BX/LX буде в той самiй лiзi.
Наскiльки стабiльно - не знаю, але вiн98 стала.
Цiкаво було б К6 спробувати запустити на 133 шинi, але то є малореально.
Й с точки зору доступностi цiх самих К6-2/3, та iх кiлькостi.
З одного боку штука цiкава, з iншого - малочастотний Р3 на BX/LX буде в той самiй лiзi.
-
radical
Member
k6-2 без плюса не дефіцит, 100-200 грн
Р3 на LX не поїде
Р3 на LX не поїде
-
Shvlr
Member
Ну всі хочуть старший під соусом "універсальний ПК від ДОС до ХР"
-
mklm
Member
все реально, запускав і на 140, і на 150 мгц. треба підібрати обв'язку яка переварює високі частоти pci/agp. кеш л2 теж на таких частотах не працює. на моїй модифікованій 5aa для кеша 130 це максимум.Shvlr: ↑ 25.08.2024 08:15 Цiкаво було б К6 спробувати запустити на 133 шинi, але то є малореально.
-
radical
Member
Під ХР сокет 7 буде дохлуватий. Там прикол в тому, что для старих ігор, чутливих до швидкості процесору, можна міняти на ходу множник процесору софтом. В принципі, це ж саме можна робити і на замобіленому К7, але там шина 66 мало де доступна, зазвичай з 90-100 вона починається.
-
ApostolCV
Member
Тим Часом у бункері Ангели Меркель
-
enterprise2k3
Member
Поздоровляю!ApostolCV: ↑ 25.08.2024 12:12 Тим Часом у бункері Ангели Меркель
Ви таки купили той комплект з ОЛХ? Живе? І не поділитесь, що за відяха була там в комплекті?
-
Shvlr
Member
ХР дуже різна була.radical: ↑ 25.08.2024 09:40 Під ХР сокет 7 буде дохлуватий.
Вона ще з дх7(8?) починалася, а закінчилася дх9с
І там різниця по потужності- на пару порядків.
Для пізніх дх9с ігорей я б сказав, що окремий комп і не потрібен
Вони непогано на одинадцятій бігають на сучасному залізі.
Той же unreal tournament 2003 з х-fi паком
На атлоні 2ггц с754 та 2600 про агп- він стабільних 60 кадрів не видає, навіть з ДХ9
р ендером від ентузіастів (там йде трансляція без додаткових красивостей, наче на більш сучасних картах дх8 тормозніший )
-
radical
Member
Shvlr
Ну, спитаємо так: які ігри йдуть на сокеті 7 з комфортною швидкістю, і при цьому потребують виключно ХР і не йдуть на 98/Ме/2000?
Ну, спитаємо так: які ігри йдуть на сокеті 7 з комфортною швидкістю, і при цьому потребують виключно ХР і не йдуть на 98/Ме/2000?
-
Shvlr
Member
Не знаю)
Я не великий поціновувач піздньою 98-ї
Я ж писав, що почав минулого року проходити unreal на с370
А закінчив на
Vulkan з hi- res паком
Цікава комбінація - графіка все рівно прямокутна, але вже не така "вирви очі"
Я не великий поціновувач піздньою 98-ї
Я ж писав, що почав минулого року проходити unreal на с370
А закінчив на
Vulkan з hi- res паком
Цікава комбінація - графіка все рівно прямокутна, але вже не така "вирви очі"
-
ApostolCV
Member
enterprise2k3,доброго дня.
Схоже живе...
Э нюанси.
а)Зняв другий проц бо воно казало , що вони не однакові...і система буде працювати як соло-юніт (певно різний степпінг).
P.S. Так...проц1=Prestonia (D1);CPU2= Prestonia (M0)
хоча .. странно у Windows XP ОС бачить ща проців два.. Але використовується 1 +HT
б)Один кулер артік 3 мертвий.
в) на ЦП2 охолодження сокету типу 604/423 .. відсутя кліпса.... буде треба позичати з 423
А також звуковухаM -> Audio Audiophile 192 (https://www.ixbt.com/proaudio/m-audio-a ... e192.shtml)
Ну,і 4 планки ДДр1 ПС2700ЕСС
тепер буде де перевірити мій зоопарк...(виділені червоним ті що з приїхавших)
Схоже живе...
Э нюанси.
а)Зняв другий проц бо воно казало , що вони не однакові...і система буде працювати як соло-юніт (певно різний степпінг).
P.S. Так...проц1=Prestonia (D1);CPU2= Prestonia (M0)
хоча .. странно у Windows XP ОС бачить ща проців два.. Але використовується 1 +HT
б)Один кулер артік 3 мертвий.
в) на ЦП2 охолодження сокету типу 604/423 .. відсутя кліпса.... буде треба позичати з 423
Стосовно ВК - > Matrox Millennium P650(AGP)enterprise2k3: ↑ 25.08.2024 12:15Поздоровляю!ApostolCV: ↑ 25.08.2024 12:12 Тим Часом у бункері Ангели Меркель
Ви таки купили той комплект з ОЛХ? Живе? І не поділитесь, що за відяха була там в комплекті?
А також звуковухаM -> Audio Audiophile 192 (https://www.ixbt.com/proaudio/m-audio-a ... e192.shtml)
Ну,і 4 планки ДДр1 ПС2700ЕСС
тепер буде де перевірити мій зоопарк...(виділені червоним ті що з приїхавших)
-
Shvlr
Member
Хе, вдала покупка.ApostolCV: ↑ 25.08.2024 13:54 А також звуковухаM -> Audio Audiophile 192 (https://www.ixbt.com/proaudio/m-audio-a ... e192.shtml)
З одного боку карта цiкава, а з iншого цi професiйнi мiкшери в панелi управлiння...
Поки налаштуєшь - будешь не радий)
-
radical
Member
Регістрову DDR400 2GB Micron я бачив у когось на нюаукціоні в кількості, якщо воно жере такі планки, звичайно. У мене A8V 4 штуки з'їла, а A8N-E не більше одної плашки на канал.
-
offece-trader
Member
Вчера перебирал пока мать искал, тоже нашел серверную память: 2 x 2Gb Kingston KTD-PE2650/4G, тоже надо тестировать, даже мать нашел, но надо проверять заведется ли %)ApostolCV: ↑ 25.08.2024 13:54Ну,і 4 планки ДДр1 ПС2700ЕСС