Patriot DDR4 16Gb (2x8) Viper Steel 3600 MHz Gray (PVS416G360C7K) стоять в слотах А1 В1
(А2 В2 пріорітетніше пише в мануалі мат. Плати, але так взагалі не стартує)
Плата asus tuf gaming b450 plus ii.
Процесор Ryzen 5 5600
Біос оновив до актуального, виставив профіль d.o.c.p. (він там 1) і все, плата не стартує. Вдалось при 3200 запустити, при чому не змінюючи таймінги і вольтаж.
Пробував виставляти максимальні таймінги і збільшувати вольтаж до 1.4 результату 0. Вище 3200 не піднімається частота.
Залізо все на гарантії, тому думаю це я криворукий і його можна налаштувати, чи краще звернутись в магазин і попросити розібратися (дуже не хочу без компа сидіти тиждень)
Всім дякую за поради
Последние статьи и обзоры
Новости
Пам'ять не працює в заявленій частоті
-
Xfresh4
Junior
-
ASTON
Member
Із досвіду - Patriot більше ніколи не куплю.
Треш. Краще здай обратно, якщо є можливість.
В мене Patriot не гнався ні на 1%. Дубові.
-
Xfresh4
Junior
Ви праві. Одна з планок трохи гріється якщо покласти в рекомендовані слоти (але кожна окремо в слоті В2 працює на 3600 спокійно)ASTON: ↑ 18.08.2024 13:50 Із досвіду - Patriot більше ніколи не куплю.
Питання закрите, піду міняти пам'ять.
-
waryag
Member
Xfresh4
Я би спробував поговорити з магазином про заміну на інші без звертання по гарантії. (добре, щоб була у списку сумісної з м/п)
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Я би спробував поговорити з магазином про заміну на інші без звертання по гарантії. (добре, щоб була у списку сумісної з м/п)
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
В бюджетній 3600 пам'яті часто стоять самсунги сі-дай, які погано реагують на втручання і зміну напруги.Xfresh4: ↑ 18.08.2024 13:35Залізо все на гарантії, тому думаю це я криворукий і його можна налаштувати