Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

7mindfields: 13.08.2024 14:25Настільки не потрібне, що деякі навіть купують окремий usb dac
Вот кстати у меня на Покох6 разъем есть, дома валяется Салями МиА2, полез в коробку, достал переходник typec - 3.5 джек, воткнул в Поко, а тот пишет что не поддерживается :laugh:
_clawfinger_
Member

Стосовно навушників для телефону.
Інфа для роздумів. ЦАП-свисток+ планарні навушники, дешевше й краще по звуку ніж безпровідні планарні навушники Fiio FT3 навіть FT5. Все китай, але не такий відомий як fiio. Китайське аудіо, або як на заході називають Chi-Fi, в плані заліза дає якісні вироби з якісним звуком. До того моменту, коли не потрібен софт, чи драйвера. Ось тут у всіх проблеми, може за останній рік щось помінялось, я не в курсі, бо не слідкую.
До речі більшість іменитих брендів теж в китаю виробляється. Це й пояснює успіх китайців в плані заліза.

Різниця у якості дуже разюча, на користь проводу. Звісно у такого рішення є свої недоліки. Тож кожен сам вирішує, що йому важливіше, звук чи зручність. Обидва варіанти мають право на життя.

Відправлено через 16 хвилин 3 секунди:
А стосовно блютузу, є така розпіарена тема яку маркетологи квалкома подають як прорив в аудіо й носяться з цією темою вже кілька років, але ніяк не доведуть до ума.
Навушники Fiio й смартфон який підтримує цю технологію, по звуку грають гірше ніж ті ж навушники без цієї технології з айфоном. Ну принаймні моторола не змогла й програла без шансів. Джерело звуку qobuz з найнижчою доступною там якістю, це CD формат.

Згадав...
Старий iphone se першого покоління, по проводу, там є роз'єм джека для навушників. Підключені прості навушники dunu titan, так по якості звуку рвуть безпровід все що є в межах 10к грн. Дорожче не слухав, то ж не можу сказати. Навіть можуть тягатися з цапами-свістками. А це на хвилиночку телефон випущений у 2016 році. А він досі все тягне, правда батарея дуже швидко вмирає, бо весь теперішній софт створює велике навантаження для проца.
Ось так людям впарили в якості прогресу, даунгрейд в плані звуку.
JKrl
Member

DesireUA: 12.08.2024 00:17
Знайомий пару днів як продав 12, акум взагалі не зрозуміло, це тільки в оглядах в всіх 12 годин екрану в так, в середньому 5-6 інколи до 8-9 дотягує але дуже рідко, після останнього оновлення суцільні лаги, повільні анімації, скидання частоти кадрів, відкриття програм із затримкою. Його вистачило аж на цілий місяць користуватися, сенс за такі гроші брати телефон що працює як його старий редмік. Камера не погано але піксель чи ультра з айфоном про фоткають трішки краще
От прям не очікувано де тільки не дивився огляди, коментарі все у всіх ідеально і батарея радує. А от по пікселям все припогано, батарея на 4 години, проблеми зв'язку,ШИМ, нагрів в роботі, нагрів в зарядці. Я там крім камери і довгої підтримки взагалі плюсів більше не бачив, ще й версія на 256гб коштує неадекватних грошей( От тепер і фіг зна облом треба ще десь відгуки шукати(
Шим хвилює дуже малу частину людства. Якщо ви такі, це ваша особливість, але більша частина людей навіть не знають що це таке.
По пікселям все препогано в медіа, бо у сяомі офіс в Києві 15 років, а харківський офіс гнусмаса вже 25, і вони дуже активно мотивують блогерів та астротюрфінг.
Scoffer
Member

JKrl: 14.08.2024 12:38але більша частина людей навіть не знають що це таке.
Не знають що це таке, але "поміняйте будь ласка цей монітор, а то у мене очі дуже болять".
JKrl
Member

Мені це не дуже цікаво. Краще раскажіть відділу продаж самсунга, бо вони б'ють всі шим рекорди, але телефонів продають більше і більше
devais
Junior

JKrl: 14.08.2024 14:57 бо вони б'ють всі шим рекорди
в 24 серії вже шим значно поправили ,особливо на старших моделях с24+,с24 ультра .
Scoffer
Member

JKrl
"Хом'ячки плакали, кололись, але продовжували їсти кактус". Я колись відповідав за закупівлю іт барахла і на практиці знаю скільки скарг прилітало від ШІМ моніторів. Дійшло до того що нові монітори просто поїхали на помийку, а замість них були придбані нормальні.
Мобілки рятує тільки те що не всі в них цілий день п'яляться, але все одно в ШІМ немає нічого гарного.
Artem_K
Member

На попередній роботі викинути монітори було нереально, тому підняв яскравість до 100% (монітори були не нові, тому це не критично вийшло), а потім гаммою та іншим привів до нормального вигляду.
Було й таке, що знаходив у інженерному меню монітора параметр BriPWM, та викручував на максимум - спрацьовувало.

Взагалі від ШІМ в мене очі болять, але помічаю, що коли він некритичний, то за кілька тижнів звикаєш, і потім краще сприймаєш екрани з ШІМ побільше, ніж попередній. Тобто, з деяким короткочасним дискофортом адаптуватись поступово до нього можливо, якщо він в адекватних межах. Ось з екранами Піксель мені реально важко.
Vlaad13
Member

Хочу от себя пару моментов написать может кому пригодиться
Купил себе мото g54 глаза от экрана не болят но на улице тускловат, на работе девушка купила Ксяоми 13 лайт, там амолед и у меня от него глаза вообще не уставали что для меня редкость, знал бы что так будет взял бы его :weep:
7mindfields
Member

Vlaad13: 16.08.2024 12:04 Хочу от себя пару моментов написать может кому пригодиться
Купил себе мото g54 глаза от экрана не болят
Там ips :facepalm:
Vlaad13
Member

7mindfields: 16.08.2024 12:42
Vlaad13: 16.08.2024 12:04 Хочу от себя пару моментов написать может кому пригодиться
Купил себе мото g54 глаза от экрана не болят
Там ips :facepalm:
ну да :dontknow:
devais
Junior

Купил себе мото g54
Screen flickering / PWM not detected .Если хочешь нормальный телефон и не очень дорого ,то бери реалми ,онеплюс,единственный недостаток - не будет volte,vowifi ,операторы этот бренд не поддерживают у нас ,но оболочка на голову выше сяоми.И быстрая зарядка реалми ,это не сяоми ,там реально быстро .
Rucha
Member

devais: 16.08.2024 17:06 И быстрая зарядка реалми ,это не сяоми ,там реально быстро .
Чим швидше зарядка тим коротше життя акб.
devais
Junior

Rucha: 16.08.2024 17:13
devais: 16.08.2024 17:06 И быстрая зарядка реалми ,это не сяоми ,там реально быстро .
Чим швидше зарядка тим коротше життя акб.
виробник обіцяє 1600 циклів в сучасних моделях де на 2 частини батарея.Мало ?сучасні підходи дозволяють зменшити вплив закону Джоуля-Ленца і зробити швидку зарядку більш ефективною і безпечною.
Rucha
Member

devais: 16.08.2024 17:14 виробник обіцяє 1600 циклів в сучасних моделях де на 2 частини батарея.Мало ?сучасні підходи дозволяють зменшити вплив закону Джоуля-Ленца і зробити швидку зарядку більш ефективною і безпечною.
Маркетинговий булшит.
Vlaad13
Member

я к тому что нормальные амоледы видел только на Айфонах 14 про и 15 про макс (но для меня дороговато)
до этого что на самсунгах что на других ксяоми меня шим убивал поэтому купил ips
а тут увидел 13 ксяоми лайт и обнаружил что шима там нет(ну либо я его не вижу)
хотя опять же телефон в два раза дороже моего
devais
Junior

Rucha: 16.08.2024 17:24
Маркетинговий булшит.
то сиди на пікселях 18 вт ))

Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Vlaad13: 16.08.2024 17:27 я к тому что нормальные амоледы видел только на Айфонах 14 про и 15 про макс (но для меня дороговато)
до этого что на самсунгах что на других ксяоми меня шим убивал поэтому купил ips
а тут увидел 13 ксяоми лайт и обнаружил что шима там нет(ну либо я его не вижу)
хотя опять же телефон в два раза дороже моего
там амоледы от самсунга стоят .Есть много нормальных экранов с минимальным шим от TCL ,BOE .
Scoffer
Member

В китайфонах вже сто років реалізовано dc dimming (але за замовчуванням вимкнено), слідом за ними те ж саме впровадили в еплі тому їхні амоледи не так бісять. Самс слоупок.
pelia
Member

Користуюсь лише амоледами ще з часів droid razr, ніколи не мав проблем з цим :dontknow:
devais
Junior

pelia: 18.08.2024 23:47 Користуюсь лише амоледами ще з часів droid razr, ніколи не мав проблем з цим :dontknow:
якщо б усі не мали проблем то не робили б dc dimming.Китайці викупають цю тему.
Ответить