там ще щось із їх новим алгоритмом після пари останіх оновлень, коли велика телика температрура він скижає зарядку до 2,2 вата і може заряджатися годинами, знайомий пробував заярджати свій 8 про на пакеті холуду для переносної сумки, тоді все нормально працює)))pelia: ↑ 12.08.2024 11:55Є плагін для магіска, який зменшує ліміт тротлінгу, телефон так само гріється, але не тормозить все що можна, включаючи зарядку. Але то рут требаPiter Cantrope: ↑ 12.08.2024 10:50 уникнути перегрівань
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
kolesnukm
Member
-
pelia
Member
Так, саме для цього і є плагіни, якийсь дурний планувальник температури завезли, що при спеці телефон взагалі розряджається під час зарядкиkolesnukm: ↑ 12.08.2024 12:16там ще щось із їх новим алгоритмом після пари останіх оновлень, коли велика телика температрура він скижає зарядку до 2,2 вата і може заряджатися годинами, знайомий пробував заярджати свій 8 про на пакеті холуду для переносної сумки, тоді все нормально працює)))pelia: ↑ 12.08.2024 11:55
Є плагін для магіска, який зменшує ліміт тротлінгу, телефон так само гріється, але не тормозить все що можна, включаючи зарядку. Але то рут треба
-
sselesnes
Member
pelia це мабуть коли на АКБ > 60`C
-
kolesnukm
Member
Зараз біля 40-42 і він вже буде вічність заряджатисяsselesnes: ↑ 12.08.2024 17:08 pelia це мабуть коли на АКБ > 60`C
-
sselesnes
Member
kolesnukm жах. З іншого боку вони бережуть контролер живлення від перенавантаження - у минулому, не рідко траплялося його вигоряння під час гри та заряджання одночасно на інших телефонах/планшетах. Хоча навіщо тоді всі ці моніторинги та планувальники.
-
kolesnukm
Member
Ага а ще враховуючи їх мега швидку зарядку в 30Вт))
-
KulaGGin
Junior
Подскажите, что взять. Буду использовать только стандартные функции:
Браузинг(страницы открывать, видео на ютубе 1080p 60 FPS)
Видео локально 1080p 60 FPS
Видео звонки по интернету 720p 30 FPS
Делать Фото/Видео что сейчас стандартное
GPS
Возможность поставить SD карту
Также, учитывая, что в последние годы были приняты законы в Евросоюзе про 3.5mm jack, USB и батареи, я хочу взять телефон с легко открывающейся крышкой, чтобы можно было поменять батарею, USB и 3.5mm джеком.
Есть вот такое: CMF by Nothing Phone 1
Есть что дешевле? $325 за то чтобы видосики на ютубе посмотреть, в вайбере позвонить, батарею поменять и подключить 3.5mm уши?
Браузинг(страницы открывать, видео на ютубе 1080p 60 FPS)
Видео локально 1080p 60 FPS
Видео звонки по интернету 720p 30 FPS
Делать Фото/Видео что сейчас стандартное
GPS
Возможность поставить SD карту
Также, учитывая, что в последние годы были приняты законы в Евросоюзе про 3.5mm jack, USB и батареи, я хочу взять телефон с легко открывающейся крышкой, чтобы можно было поменять батарею, USB и 3.5mm джеком.
Есть вот такое: CMF by Nothing Phone 1
Есть что дешевле? $325 за то чтобы видосики на ютубе посмотреть, в вайбере позвонить, батарею поменять и подключить 3.5mm уши?
-
Rucha
Member
Навіть якщо ви знайдете такий телефон (насправді - ні), то де ви знайдете нову АКБ? Жоден виробник смартфонів не постачає АКБ у вільний продаж (якби не казали продавани про "орігінал, мамой клянус".KulaGGin: ↑ 13.08.2024 13:47 я хочу взять телефон с легко открывающейся крышкой, чтобы можно было поменять батарею
Можна посилання на це?KulaGGin: ↑ 13.08.2024 13:47 в последние годы были приняты законы в Евросоюзе про 3.5mm jack
-
KulaGGin
Junior
https://www.we-online.com/en/news-cente ... ing%202026.Rucha: ↑ 13.08.2024 13:52Можна посилання на це?KulaGGin: ↑ 13.08.2024 13:47 в последние годы были приняты законы в Евросоюзе про 3.5mm jack
https://www.newsshooter.com/2024/01/08/ ... used%20for.
Про 3.5мм jack все-таки(пока) нет.
USB и батареи уже приняли. В 2025 нужно чтобы все телефоны имели USB зарядку, а в 2027 сменяемые батареи или будут банить. Последние где-то 5-7 лет Евросоюз и в США люди борятся за принятие законов, чтобы девайсы создавали более этично. В США самый популярный пропонент этого движения(этичного дизайна, а также более легкого ремонта) - это Louis Rossman:
По форм-фактору. Там все аккумуляторы одинаковые - литий ион. Заряжаются одинаково абсолютно. В этом весь смысл этих новых законов: делается телефон со сменяемой батареей, и они не должны ставить блокировок, чтобы работало только с их батареей. Т.е. чтобы любой производитель мог сделать батарею.Rucha: ↑ 13.08.2024 13:52 Навіть якщо ви знайдете такий телефон (насправді - ні), то де ви знайдете нову АКБ? Жоден виробник смартфонів не постачає АКБ у вільний продаж (якби не казали продавани про "орігінал, мамой клянус".
Также, если я правильно помню, сейчас идет речь о том, чтобы производители телефонов делали телефоны только из общедоступных материалов т.е. чтобы можно было легко заменить любую часть телефона: заказать SMD компонент в онлайне и перепаять самому, если есть соответствующее оборудование. А также, чтобы производители этих девайсов выкладывали электросхемы своих девайсов, чтобы эти девайсы можно было ремонтировать без реверсинга девайсов:
Т.к. последнее время многие компании специально делают все эти девайсы неразбираемыми и неремонтируемыми.
Это, кстати, повторение истории 20-го века. В 20-ом веке было все тоже самое, только с машинами.
Последний раз редактировалось KulaGGin 13.08.2024 14:32, всего редактировалось 3 раза.
-
Rucha
Member
Тож бо й воно. Нема і не буде, бо воно вже нікому не потрібно, а місце з'їдає.KulaGGin: ↑ 13.08.2024 14:05 Про 3.5мм jack все-таки(пока) нет.
Ну в 2027 році приходьте з цим питанням. Наразі воно не актуальне.KulaGGin: ↑ 13.08.2024 14:05 в 2027 сменяемые батареи
Последний раз редактировалось Rucha 13.08.2024 14:25, всего редактировалось 1 раз.
-
7mindfields
Member
Настільки не потрібне, що деякі навіть купують окремий usb dac для мобільних телефонів, щоб продовжувати користуватися якісними навушниками з 3.5 джекомRucha: ↑ 13.08.2024 14:19Тож бо й воно. Нема і не буде, бо воно вже нікому не потрібно.KulaGGin: ↑ 13.08.2024 14:05 Про 3.5мм jack все-таки(пока) нет.
Последний раз редактировалось 7mindfields 13.08.2024 14:34, всего редактировалось 1 раз.
-
Rucha
Member
Кому треба (а це, думаю, відсотка 2 користувачив) - хай купляють. Нащо це нав'язувати всім на рівні закону?7mindfields: ↑ 13.08.2024 14:25 Деякі навіть купують окремий usb dac для мобільних телефонів, щоб продовжувати користуватися якісними навушниками
-
7mindfields
Member
В тебе на руках є хоч яка статистика? Чи твої уявні 2% знову від творців «нікому не потрібно»Rucha: ↑ 13.08.2024 14:33Кому треба (а це, думаю, відсотка 2 користувачив) - хай купляють. Нащо це нав'язувати всім на рівні закону?7mindfields: ↑ 13.08.2024 14:25 Деякі навіть купують окремий usb dac для мобільних телефонів, щоб продовжувати користуватися якісними навушниками
-
Rucha
Member
Немає звісно, тому і написав "думаю". Але бачу навколо - всі з BT гарнітурами. Задля кращої якості звуку просто наявності 3.5 дірки не достатньо, потрібен ще якісний DAC. Так, закон може нав'язати наявність дірки під 3.5, але це ніяк не надасть якість, бо там буде найдешевший DAC, який буде гірше, ніж у будь яких BT навушниках.7mindfields: ↑ 13.08.2024 14:36 В тебе на руках є хоч яка статистика? Чи твої уявні 2% знову від творців «нікому не потрібно»
-
sselesnes
Member
Просто для інфі: Samsung не знаю який тип пам'яті ставлять, але ось порівняння S23FE з Pixel7 (UFS3.1) - здається Samsung не гірше (тест CPDT)
- спойлер
- Samsung S23FE
Pixel7
-
Rucha
Member
Дивимось random io (інші тести на реальну продуктивність не впливають):sselesnes: ↑ 13.08.2024 16:23 Просто для інфі: Samsung не знаю який тип пам'яті ставлять, але ось порівняння S23FE з Pixel7 (UFS3.1) - здається Samsung не гірше (тест CPDT)
Write: S: 29 vs P: 39 (△ 10)
Read: S: 17 vs P: 11 (△ 6)
Тобто загальна різниця на користь пікселя (P).
-
pelia
Member
Так тому ви й бачите що люди з безпровідними ходять, тому що в телефони перестали впаювати джек. Я сам користуюсь безпровідними тому що лінь запарюватись з адаптерами, а так то у мене величезний вибір якісних навушників по декілька сотень вбитих єнотів і я б з задоволенням користувався ними.Rucha: ↑ 13.08.2024 14:42Немає звісно, тому і написав "думаю". Але бачу навколо - всі з BT гарнітурами. Задля кращої якості звуку просто наявності 3.5 дірки не достатньо, потрібен ще якісний DAC. Так, закон може нав'язати наявність дірки під 3.5, але це ніяк не надасть якість, бо там буде найдешевший DAC, який буде гірше, ніж у будь яких BT навушниках.7mindfields: ↑ 13.08.2024 14:36 В тебе на руках є хоч яка статистика? Чи твої уявні 2% знову від творців «нікому не потрібно»
-
Rucha
Member
Вони ходять в BT тому що це набагато зручніше, ніж бути прив'язаним дротами.pelia: ↑ 13.08.2024 17:31 Так тому ви й бачите що люди з безпровідними ходять, тому що в телефони перестали впаювати джек.
Саме про це я і кажу - BT будуть користуватися навіть якщо буде 3.5. Ваша лінь тому підтвердження.pelia: ↑ 13.08.2024 17:31 Я сам користуюсь безпровідними тому що лінь запарюватись з адаптерами, а так то у мене величезний вибір якісних навушників по декілька сотень вбитих єнотів і я б з задоволенням користувався ними.
-
waryag
Member
На мою думку, рандомне читання набагато частіше використовується, і у відсотках там перевага більше.Rucha: ↑ 13.08.2024 16:49Дивимось random io (інші тести на реальну продуктивність не впливають):
Write: S: 29 vs P: 39 (△ 10)
Read: S: 17 vs P: 11 (△ 6)
Тобто загальна різниця на користь пікселя (P).
А з записом буває по-різному, на значних обсягах частіше буде послідовний.
-
VBerezovsky
Member
...ніж пердолитися з USB-C адаптерами, які мруть від перегинання в кармані. А також тому що USB-C навушників (навіть не якісних, а хоч якихось) - як кіт наплакав на ринку. Ось так маркетолухи з ефективними бізнесменами створюють проблему, якої не мало би бути, а потім продають її рішення.Rucha: ↑ 13.08.2024 17:43 Вони ходять в BT тому що це набагато зручніше
Я і сам би краще ходив з провідними, якби реально була можливість і в нормальних телефонах був нормальних 3.5 джек.