Привіт спільното, хочу поділитись своїми подальшими пригодами з водяним охолодженням:
З Відеокартою виявилось все куди цікавіше, погоняли її mats mods-ами і усілякими іншими штуками, все з нею впорядку, а ось 750w chieftec polaris трішки не витягнув, бо я якось погано рахував вати, які споживає цей монстр... 750*0.8 це 600 ват може в максимумі видати цей БП, а якщо рахувати проц + відак + мамка + 6 вентиляторів + помпа + ссд + память, там ще трішки хавав leakshield і по факту отримуємо BSOD
БП поміняв на потужніший, все стало круто, до момент допоки не побачив випадково на GDC новинку від lian li vision, дуже сподобалась ідея оцього безшовного скла. Але розумію що на кришку не підключити радіатор, це не варіант, в якийсь момент зрозумів ну не можуть вони так поступати, ну повинен же бути такий але з кришкою
Виявилось він є, o11 evo rgb, не знаю навіщо РГБ, але воно треба

^^ вимкнути завжди можна, а ось увімкнути якщо нема, трішки складніше
Також ще побачив гарну штуку - distro plate, захотів собі, так там ddc помпа, але навіщо щось мощьне типу d5 я вже зрозумів що не дуже то і треба, і лікшилд так само нафіг ^^, взяв корпус в руки, за допмогою нічогособі зрозумів що він ще вміє перевертатись і його можна поставити зліва від себе, зробив reverse у нього така функція навіть задокументована... знайшов зайвий гвинтик
- фото що вийшло
-

Нажаль супер красивої симетрії нема, бо ця пластина не готова перевертатись, через помпу в самому низу