Ви точно читали моє повідомлення? У вимогах на першому місці рантайм та придатність до базових задач, і тільки потім деякий мінімальний рівень якості камери. А ви рекомендуєте практично протилежне...Donate: ↑ 06.08.2024 13:33Нічого. Якщо фото йдете купляете пiксель, але автономнiсть i iграшки з нього таке Ну або не знаю сьомий рог фон, той хочаб виглядае як практичний телефон
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
waryag
Member
-
Donate
Member
Ну так проблема в тому що те що ви хочете вже у вас є, і тут два питання куди лізти. Якщо треба гарна камера варіанти є, якщо потрібен в цілому цікавий смартфон ото тут питання. Так як з 860 переїзждажи на топовий снеп потрібно, так як зміна на якусь бюджетку чи середняк взагалі не зрозумілo для чого. І тут питання що брати. Так як практичні дивайси по типу не праска, є 3,5мм джек і бажано направлене стерео взагалі десь біля 1-2 девайсів зараз вже за шалені гроші...waryag: ↑ 06.08.2024 14:00Ви точно читали моє повідомлення? У вимогах на першому місці рантайм та придатність до базових задач, і тільки потім деякий мінімальний рівень якості камери. А ви рекомендуєте практично протилежне...Donate: ↑ 06.08.2024 13:33Нічого. Якщо фото йдете купляете пiксель, але автономнiсть i iграшки з нього таке Ну або не знаю сьомий рог фон, той хочаб виглядае як практичний телефон
Сяомі за 300 баксів з топовим залізом як раз десь поховано після релізу вашого девайсу, компанія зараз вже роки 3 мінімум стагнує випускаючи одне й той саме...
-
pelia
Member
Ще років 7 назад я б почав сперечатись через ці слова, а зараз цілком згоден, леново - феDonate: ↑ 06.08.2024 13:33 Не купляти моторолу просто
-
waryag
Member
Нинішній телефон є кому віддати.Donate: ↑ 06.08.2024 14:50Ну так проблема в тому що те що ви хочете вже у вас є, і тут два питання куди лізти. Якщо треба гарна камера варіанти є, якщо потрібен в цілому цікавий смартфон ото тут питання. Так як з 860 переїзждажи на топовий снеп потрібно, так як зміна на якусь бюджетку чи середняк взагалі не зрозумілo для чого. І тут питання що брати. Так як практичні дивайси по типу не праска, є 3,5мм джек і бажано направлене стерео взагалі десь біля 1-2 девайсів зараз вже за шалені гроші...
Сяомі за 300 баксів з топовим залізом як раз десь поховано після релізу вашого девайсу, компанія зараз вже роки 3 мінімум стагнує випускаючи одне й той саме...
Так що тут вибір або взяти собі щось цікавіше, або вже бюджетку на віддачу.
І повторюся, що мети брати топовий чіпсет немає, як і задач для нього.
-
devais
Junior
цей персонаж мабуть їх десь продає ,а тут рекламує ,бо за цей шлак постійно топитьwaryag: ↑ 06.08.2024 14:00
Ви точно читали моє повідомлення? У вимогах на першому місці рантайм та придатність до базових задач, і тільки потім деякий мінімальний рівень якості камери. А ви рекомендуєте практично протилежне...
скажіть будь ласка за 13500 poco f6 8/256 хто може поховати ?Піксель не те шо рядом не стояв ,він рядом і не валявся))
-
7mindfields
Member
А я вже перейматись почав, давно тут китайське сміття не згадували в тредіdevais: ↑ 07.08.2024 19:55 скажіть будь ласка за 13500 poco f6 8/256 хто може поховати ?Піксель не те шо рядом не стояв ,він рядом і не валявся))
-
devais
Junior
тягне всі ігри не скидає частоти ,камера непогана ,звязок якісний Volte в Україні працює на 2 сімках одразу ,екран плоский якісний ,для глаз ОК ,нормальна батарея ,нормальний звук ,зарядка 90 вт .Хто конкурент у цього сміття за 300 баксів з лишнім ?7mindfields: ↑ 07.08.2024 20:03А я вже перейматись почав, давно тут китайське сміття не згадували в тредіdevais: ↑ 07.08.2024 19:55 скажіть будь ласка за 13500 poco f6 8/256 хто може поховати ?Піксель не те шо рядом не стояв ,він рядом і не валявся))
-
7mindfields
Member
Literally average poco ownerdevais: ↑ 07.08.2024 20:11 тягне всі ігри не скидає частоти
Про нормальну камеру в цього сміття вголос шось, ти там ще забув безкоштовний чохол додати в переваги, десь поряд з 90вт зарядкою
-
devais
Junior
за ті грощі непогана камера ,4к 60 фпс є,оптичний стаб .Конкурента будете називати чи тільки хейтити не аргументовано?7mindfields: ↑ 07.08.2024 20:16Literally average poco ownerdevais: ↑ 07.08.2024 20:11 тягне всі ігри не скидає частоти
Про нормальну камеру в цього сміття вголос шось, ти там ще забув безкоштовний чохол додати в переваги, десь поряд з 90вт зарядкою
-
7mindfields
Member
Старі флагмани від самсунга/пікселі, за 13500 у нього всрата камера, відео там взагалі існує суто номінальноdevais: ↑ 07.08.2024 20:18за ті грощі непогана камера ,4к 60 фпс є .Конкурента будете називати чи тільки хейтити не аргументовано?7mindfields: ↑ 07.08.2024 20:16
Literally average poco owner
-
devais
Junior
це які 4/64 ,19 року ,с ушатаними батареями і вицвілими екранами ))Камера там не номінально ,а реально гарна камера ,у день дуже якісна картинка .І ніхто не каже що це камерофон .Це універсальний смартфон для всього .7mindfields: ↑ 07.08.2024 20:20Старі флагмани від самсунга/пікселі, за 13500 у нього всрата камера, відео там взагалі існує суто номінальноdevais: ↑ 07.08.2024 20:18
за ті грощі непогана камера ,4к 60 фпс є .Конкурента будете називати чи тільки хейтити не аргументовано?
Последний раз редактировалось devais 07.08.2024 20:25, всего редактировалось 1 раз.
-
7mindfields
Member
Ну якщо ти зі своїм поко застряг десь у 19 році, то такdevais: ↑ 07.08.2024 20:22це які 4/64 ,19 року ,с ушатаними батареями і вицвілими екранами ))7mindfields: ↑ 07.08.2024 20:20
Старі флагмани від самсунга/пікселі, за 13500 у нього всрата камера, відео там взагалі існує суто номінально
-
devais
Junior
ти несешь якусь пургу ,які старі самсунги які пікселі ,де ти їх візьмешь на ебау чи на лох юа убиті чи восстановлені ? .Вони не годяться в підмітки телефону нового покоління на 8s gen 3 .Тут в нормальному магазині с гарантією можно взяти .Ти реально не можешь навіть привести нормального конкурента ,зато гаразд хейтити .Візьми його з початку поюзай ,потім будешь розповідати сказки про погану камеру ))
-
viperest1
Member
Народ - ви , як малі діти . Просто на кожний товар є свій покупець . Всім миру
-
murzik
Member
хаха. ну як завжди. коли я вже купив, то такі поради коли я питав що брати - то мовчали місяцьDonate: ↑ 06.08.2024 13:33 Added in 2 minutes 32 seconds:Не купляти моторолу простоmurzik: ↑ 04.08.2024 21:23 варто брати на лох.юа той смарт? чи краще G32
хоча ж і Г32 на олх можна знайти
прикольний телефон. мені подобається. тільки погано, що після ввведення парвильного пінкоду розблокування, треба додатково натискати ВВІД. Просто я дуже часто розблоковую телефон .. нервовий я.
Відправлено через 21 хвилину 44 секунди:
ну і вартуує він 6500. всі інші поради це х1.5-2 буде. кколись візьму яблуко, як viperest1 і коту теж
-
viperest1
Member
murzik
Без питань купляй - я тільки за і був би дуже радий коли б тобі без жодних скрутних моментів вистачило на самий останній . Можеш підй…вати мені всерівно
От стосовно кота , мабуть , і йому куплю , бо він єдиних хто не має
Без питань купляй - я тільки за і був би дуже радий коли б тобі без жодних скрутних моментів вистачило на самий останній . Можеш підй…вати мені всерівно
От стосовно кота , мабуть , і йому куплю , бо він єдиних хто не має
-
Kypatop01
Member
вы же 100 страниц назад говорили, что купили 15 pro max за 60к ?devais: ↑ 07.08.2024 20:28ти несешь якусь пургу ,які старі самсунги які пікселі ,де ти їх візьмешь на ебау чи на лох юа убиті чи восстановлені ? .Вони не годяться в підмітки телефону нового покоління на 8s gen 3 .Тут в нормальному магазині с гарантією можно взяти .Ти реально не можешь навіть привести нормального конкурента ,зато гаразд хейтити .Візьми його з початку поюзай ,потім будешь розповідати сказки про погану камеру ))
По теме: на стареньком s7 edge перестал работать гугл пей, вот думаю что взять на замену, то-ли действительно poco f6 pro, то-ли не изменять себе и взять s21-s22 самсунг по схожей цене...
-
sanya555
Member
Так и есть, я вон взял Поко х6, на что хватило денег)) Я не знаю 12/256 все летает, в игры я давно не играюviperest1: ↑ 07.08.2024 20:58Народ - ви , як малі діти . Просто на кожний товар є свій покупець . Всім миру
Пару фоток на гугл камеру
-
pelia
Member
гпей перестав працювати тому що злили ключі в мережу, так багато які телефони тепер з заблокованим гпей, виробникам пофіг тому що EoL телефони, на допомогу приходить рут і модуль для магіскаKypatop01: ↑ 09.08.2024 20:30вы же 100 страниц назад говорили, что купили 15 pro max за 60к ?devais: ↑ 07.08.2024 20:28
ти несешь якусь пургу ,які старі самсунги які пікселі ,де ти їх візьмешь на ебау чи на лох юа убиті чи восстановлені ? .Вони не годяться в підмітки телефону нового покоління на 8s gen 3 .Тут в нормальному магазині с гарантією можно взяти .Ти реально не можешь навіть привести нормального конкурента ,зато гаразд хейтити .Візьми його з початку поюзай ,потім будешь розповідати сказки про погану камеру ))
По теме: на стареньком s7 edge перестал работать гугл пей, вот думаю что взять на замену, то-ли действительно poco f6 pro, то-ли не изменять себе и взять s21-s22 самсунг по схожей цене...
-
sselesnes
Member
pelia спецом щоб не маятись з цим взяв собі Pixel7 і без рута тепер могу ходити в АТБ. А ще в нього є точка Джі =)
а друг з poco x6 новим вже з магіском, рутом, заморозив 60 сервісів та підпис у нього є працююча. Кожному своє.
а друг з poco x6 новим вже з магіском, рутом, заморозив 60 сервісів та підпис у нього є працююча. Кожному своє.