Amazon Fire TV Stick + GamePass Cloug Gaming в Україні

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Автор
Member

Вітання!

Дізнався про таку штуку: Amazon Fire TV Stick + GamePass Cloug Gaming. Клауд геймінг по ціні GamePass і недорогим стартовим комплектом. І їси не багато електроенергії, порівнюючи з боксом-приставкою (свої приоритети в Україні'24).
Подивився ціни на комплекти - не дуже дорого, враховуючи сейли, можна взяти за $60 fire 4k та $70 fire 4k MAX:
спойлер
Изображение
Далі пішов дивитися на умови - GamePass Cloug Gaming не доступний в Україні:
спойлер
Изображение
але доступний в Аргентині та Польщі:
спойлер
Изображение
Изображение
І я задумався, чи може хтось знає - треба заводити окремий чи можна просто змінити адресу, купити Ultimate і.. отримую GamePass Cloug Gaming?
Дякую за відповіді заздалегідь.
big_bang
Member

послухаю...

Відправлено через 53 секунди:
може будуть банити по локації ?
як варіант
The_Rusik
Member

Интересная тема. Слежу. Netflix доступен?
Или что интересного можно смотреть на Amazon?
ervin
Member

The_Rusik: 31.07.2024 15:11 Интересная тема. Слежу. Netflix доступен?
Или что интересного можно смотреть на Amazon?
Якщо там так і лишили андроід. То ніхто не заважає встановити умовний sweet.tv) Чи що завгодно ще
sdbndfgn
Member

The_Rusik, big_bang
знайшов продавців Gamepass Ultimate, перепитав що до Cloud Gaming, відповідь така:
- на fire tv stick 4k (max) логінетеся своїм аккаунтом МС
- далі вказуєте країну Польща/Франція/Аргентина/етц
- запускаєте ВПН обраної в девайсі країни
- запускаєте Xbox.app
- вимикаєте ВПН для кращої швидкості/пінга
спойлер
Изображение
тепер треба знайти fire tv stick 4k (max) і протестувати (ultimate можна купити на пару тижнів на олх за 150 грн)
буду тримати в курсі :beer:
Последний раз редактировалось sdbndfgn 31.07.2024 17:46, всего редактировалось 1 раз.
Melki
Member

The_Rusik: 31.07.2024 15:11Или что интересного можно смотреть на Amazon?
ничего в переводах, которые большинство из нас понимает, если можешь по ихнему, то без проблем
The_Rusik: 31.07.2024 15:11Netflix доступен?
так купи его из Украины, в чем проблема? так у тебя хоть где-то будет перевод

Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
sdbndfgn: 31.07.2024 17:35знайшов продавців Gamepass Ultimate, перепитав що до CloudGaming, відповідь така:
костыль
sdbndfgn
Member

Melki: 31.07.2024 17:43
sdbndfgn: 31.07.2024 17:35знайшов продавців Gamepass Ultimate, перепитав що до CloudGaming, відповідь така:
костыль
А шо поробиш, якщо алтімейта в нас немає.

Вцілому виглядає, що клауд геймінг від хбокс не прив'язан до amazon stick і ставиться з куди завгодно: офсайт. Спробую на чомусь андроідному потестити, відпишуся по результату. Мабуть треба буде тему змінити.
Melki
Member

sdbndfgn: 31.07.2024 17:49алтімейта в нас немає
не знаю, я геймпад когда покупал, там код на месяц внутри был - работает
сейчас зашел проверить - предлагает купить Gamepass Ultimate...
The_Rusik
Member

Я просто думал себе какую-то приставку взять, сериалы смотреть.
С пк не хочется. А на тв нет смарт тв.
Так вроде этот стик норм вариант вроде по обзору.
И по идеи я смогу смотреть или на стике этом или на ноуте в браузере?
Melki
Member

The_Rusik: 31.07.2024 22:14И по идеи я смогу смотреть или на стике этом или на ноуте в браузере?
стик чтобы в браузере смотреть?
The_Rusik
Member

Стик чтобы смотреть на телевизоре нетфликс.
Melki
Member

The_Rusik: 01.08.2024 00:34смотреть на телевизоре нетфликс
не только стик от Амазон позволяет это делать, Нетфликс это обычное андроид приложение...

смотри, чтобы было в том стике нормально оперативной памяти и общей памяти, варианты с 2\16 уже давно не взлетают
ervin
Member

Melki: 01.08.2024 08:19 смотри, чтобы было в том стике нормально оперативной памяти и общей памяти, варианты с 2\16 уже давно не взлетают
Ну типу так, якщо брати, то вже брати шось сучасне. Але колись накупив Amazon fire tv stick 2nd gen де всього 1/8. До сих пір працюють і навіть жвавіше ніж умовні китайці на h64 чи 96 (забув шо воно там і яке) з 4 гб Озу...
Melki
Member

ervin: 01.08.2024 08:32працюють і навіть жвавіше
ну вот и как угадать?
у меня до войны был телек с 2\16, не очень оно там работало, и места маловато уже было...
Avenger80
Member

Melki
Так всё ж ещё зависит от самой платформы - сочетание процессора, оперативной памяти.
ervin
Так не берите лютый дешман китайский. Смотрите Технозона того же. :)
Phos4
Member

The_Rusik
Користуюсь телевізором з прошивкою Fire tv з коробки, те саме що стік, якщо є можливість то я б брав щось на андроїді. Звісно це і є андроїд але навіть для того щоб поставити якусь програмку яка доступна в плеймаркеті треба нормально морочитись, в їхньому власному магазині вибір програм дуже обмежений, навіть поставити кастомний браузер це проблема. До того ж з якогось дива тепер при кожному увімкненні тв він починає мені крутити рекламу фільмів і серіалів в своїй підписці.
Melki
Member

Avenger80: 01.08.2024 09:21Смотрите Технозона
вот его насмотрелся и купил китайский телевизор - это косплей на смарт телевизор
The_Rusik
Member

Технозон говорит что этот fire stick топ, лучше китайцев. Работает быстро. Ничего не тормозит. Был у меня mi box s - лютый треш.
Avenger80
Member

Melki
Лучше купить норманый телек, не китайский и, если надо, приставку к нему.
The_Rusik
Чем Mi Box S лютый треш? Кроме, конечно, на сегодняшний день слабой начинки, а именно 905Х. У меня он есть. Да, тормозит сейчас, но работает. Надо ж ещё и на начинку смотреть приставки, а не просто фирму, название. Это ж как и комп. Я Mi Box S покупал ещё в 2018г., сейчас вышел новый Mi Box S 2nd на проце 905X4 - и это уже совсем другая производительность.
ervin
Member

Phos4
Постав Aptoide, відпаде більшість гемороя зі встановленням.
Я штук 5 пороздавав. Встановив потрібні додатки і люди вже роками користуються.
Також сподобався не перенасичений лишніми кнопками пульт. Ото подумав про це і може зря я на Теслу матюкаюся, що в них кнопок фізичних майже нема...
Ответить