Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор темы: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Ответить
Автор
Member

Вопрос несколько отвлеченный от компьютеров, но про старое железо.

Есть вот такая железка HP iPAQ rx3715 Mobile Media Companion в состоянии нового или близко к этому, в комплекте со всеми коробками, бумажками, дисками и прочим. Должно быть рабочим. Оно сейчас чего то стоит в таком состоянии и комплекте или слишком "на любителя" ?
Shvlr
Member

offece-trader
Менi здається, що колекцiонування таких речей пов'язано на ностальгiю.

Не знаю, як у мiльйонниках, в наших провiнцiях серед мого оточення КПК нiбуло нi у кого - спочатку мр3 плейери, потiм кнопкофони.
Вiдповiдно i ностальгiя за КПК вiдсутня.
Бумик
Member

Shvlr
Згоден на 100 відсотків.Комусь воно й задарма не треба,а хтось може і шукає подібне,поностальгувати.
спойлер
Доречі,в мене велика ностальгія за Sega Dreamcast,бо була така в 2000 або у 2001 році,та й їх небагато було у людей у нашому райцентрі.Але нещодавно дивлячись на ціни на них (подуріли зовсім продаваки) завантажив емулятор на компа та накачав ігор під Дрімкаст,отак і збив оскоміну...
Последний раз редактировалось Бумик 24.07.2024 16:01, всего редактировалось 1 раз.
acidburn
Member

offece-trader: 24.07.2024 09:27 HP iPAQ rx3715 Mobile Media Companion
Так, штука сильно на любителя, у нас КПК почали з'являтися масово тільки коли в них почали GPS ставити, як навігатори з актуальними картами. А так це швидше іграшка. Ціна може бути різною, ну напевно в районі 500 грн в гарному стані, може більше якщо цікавий комплект, але треба шукати поціновувачів.
spoglyadach
Member

Цікаво скільки років вже ці відяхи продають і головне хто їх стане купувати за цей прайс. Особливо якусь нонейм GF4 :insane:
Ray2000gt
Advanced Member

offece-trader: 24.07.2024 09:27 Вопрос несколько отвлеченный от компьютеров, но про старое железо.

Есть вот такая железка HP iPAQ rx3715 Mobile Media Companion в состоянии нового или близко к этому, в комплекте со всеми коробками, бумажками, дисками и прочим. Должно быть рабочим. Оно сейчас чего то стоит в таком состоянии и комплекте или слишком "на любителя" ?
Не знаю, що там по айпаках, але точно знаю, що є багато фанатів Fujitsu Siemens Pocket Loox. В 14-15 роках продавав N560 на ібей. Уходили по $200+. Не розумію, для чого вони людям. Брав їх на олх по 200-500 грн. Так і залишились кілька робочих трохи некомплектних. Працюють і досі.
Якісні і красиві гаджети. Я ще довгий час користувався ними як читалками до появи смартфона в 2017.
Особисто я познайомився і полюбив Win Mobile на Asus P535. Класний девайс. Купив на наступний рік після виходу в 2007. Проходив 3-4 роки. Фільми, ігри, навігація, інтернет, камера з автофокусом. Нажаль, потім індустрія звернула не туди. :(
Так що, можеш глянути, якщо айпаки в попиті на ібей, можеш задвинути.
Ось знайшов свою фотку.
спойлер
IMG_4107.jpeg
Shvlr
Member

spoglyadach: 24.07.2024 23:05
Цікаво скільки років вже ці відяхи продають і головне хто їх стане купувати за цей прайс. Особливо якусь нонейм GF4 :insane:
Із неприємного, що ніяких доказів працеспроможності. Просто фотки карт.
Ну на мій (тепер вже перфектний) Х800 також були фото та розповіді продавця - "карта в ідеалі, місяць назад міняв термопасту".
Термопаста - цегла, карта глючна.
3 дні сексів (при наявності схеми), та то ще пощастило, що з ГП усе норм, та що знайшовся донор на дуже екзотичний стабілізатор.

На АГП буде гарантована відповідь - перевірити немає на чому, карта вогонь, треба брати.
Нафіг, нафіг.
acidburn
Member

Ray2000gt: 25.07.2024 03:36 Не знаю, що там по айпаках, але точно знаю, що є багато фанатів Fujitsu Siemens Pocket Loox. В 14-15 роках продавав N560 на ібей. Уходили по $200+. Не розумію, для чого вони людям. Брав їх на олх по 200-500 грн. Так і залишились кілька робочих трохи некомплектних. Працюють і досі.
Якісні і красиві гаджети. Я ще довгий час користувався ними як читалками до появи смартфона в 2017.
Особисто я познайомився і полюбив Win Mobile на Asus P535. Класний девайс. Купив на наступний рік після виходу в 2007. Проходив 3-4 роки. Фільми, ігри, навігація, інтернет, камера з автофокусом. Нажаль, потім індустрія звернула не туди. :(
Взагалі не туди звернула, перший ойфон був доволі смішним зі своїм зернистим екраном та відсутністю ЖПС. Але народним масам зайшло тикати пальцями в більш тупий інтерфейс, так і понєслось. У мене в 2007 був Glofish Х500+, брав здебільшого через VGA-екран на якому текст/сайти, навігація та й фільми відразу рвали будь-який Р535 з його 320х240. Хоча Лох N560 діагоналлю і якістю рвав вже його, ех були часи.

А по цінах - 500 грн у тих роках це скільки, 30$? Або 40$ нинішніх після інфляції. На ібей нетестовані N560 продають так само або дешевше, ще лежать з України повні комплекти за 139$, але ажіотажу не видно взагалі.
Тобто "буде тільки дорожать" тут працює навпаки, всі кому треба було вже купили і тепер колекціонера на конкретну модель можна шукати дуже довго.
Zakarul
Member

offece-trader: 24.07.2024 09:27 Вопрос несколько отвлеченный от компьютеров, но про старое железо.

О. У меня такой лежит на полке. Новый, считай в масле. Купил на олх года 4 назад новый за 400грн. Не знаю зачем. Но красивое :lol: :lol:
Давно ниче не кидал. Держите спойлер :D
спойлер
память.jpg
Zakarul
Member

Вопрос для хранителей процессоров.
Как-то незаметно много появилось процессоров athlon xp и pentium|celeron 370 сокета.
Вопрос, а какие боксики подходят по размеру под эти процессоры? Может кто-то покупал и поделится ссылкой?
radical
Member

Я просто в одной коробке храню кучкой, ножки к ножкам, кристаллы к кристалам.
Zakarul
Member

radical: 28.07.2024 11:52 Я просто в одной коробке храню кучкой, ножки к ножкам, кристаллы к кристалам.
Так же хранил. Но теперь задумался о коробочках. Под 775 сокет найти не проблема.
Бумик
Member

Zakarul: 28.07.2024 11:27 много появилось процессоров athlon xp
Якщо буде бажання продати парочку,відпішіть в ПП,будь ласка.
Потрібні- один Атлон ХР 2500 з любою маркіровкою,а от другий ,Атлон ХР 2000 потрібен з такою маркіровкою- AXDC2000DUT3C.

Відправлено через 14 хвилин 7 секунд:
Можна й так зберігати- тут які в кейсах,які без.У коробці з під Радеон НД 5450.
Не рахував,але штук під 40 різних проциків буде.
спойлер
IMG_20240728_132910.jpg
spoglyadach
Member

Zakarul: 28.07.2024 11:27 Вопрос, а какие боксики подходят по размеру под эти процессоры? Может кто-то покупал и поделится ссылкой?
Для 462 та 370 є 3Д моделі лотків як персональних так і для декількох, правда я ще не друкував. А 775 зберігаю в маленьких антистатичних пакетах з зіплоком, дуже зручно і вони продаються сотнями B-)
Shvlr
Member

Якщо б у мене виникла така проблема, я б взяв листи чорного "антистатичного" поролону, по товщiнi десь з процессор.
Увiткнув би в нього щупи мультиметра на МегаОмах (там буде десь вiд 100 кОм до МОм на вiдстанi пiв сантиметру), бо там багато вуглецю.

У верхньому канцелярським ножем вiрiзав би отвори у розмiр ЦП, та складав би iх шарами у якусь коробку.
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Zakarul: 28.07.2024 11:27 Вопрос для хранителей процессоров.
Как-то незаметно много появилось процессоров athlon xp и pentium|celeron 370 сокета.
Вопрос, а какие боксики подходят по размеру под эти процессоры? Может кто-то покупал и поделится ссылкой?
Капітан колись казав що від 2011 сокету непогано підходять.
offece-trader
Member

Может кому надо остатки АТ корпуса, там самое ценное передняя панель с кнопками, LO-HI или цифры неизвестно и ну и динамик есть. 100 грн, неделя, если никому не надо пойдет в мусорку.
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Материнка Gigabyte GA-8I915ME rev 1.0 - 2 пухлых кондера, у меня не стартанула. 775 сокет, DDR1 память, PCIe + AGP. Может кому в починку или на кондеры. 150 грн. Аналогично неделя и в аут.
спойлер
Изображение
Sanьka
Member

offece-trader
100 і 150грн це ваша доплата тому хто вивезе той мотлох ?
radical
Member

offece-trader: 30.07.2024 22:54 Материнка Gigabyte GA-8I915ME rev 1.0 - 2 пухлых кондера, у меня не стартанула. 775 сокет, DDR1 память, PCIe + AGP. Может кому в починку или на кондеры. 150 грн. Аналогично неделя и в аут.[/spoiler]
а с каким процессором вы пробовали ее запустить, спрошу на всякий случай?
offece-trader
Member

radical: 31.07.2024 06:22
offece-trader: 30.07.2024 22:54 Материнка Gigabyte GA-8I915ME rev 1.0 - 2 пухлых кондера, у меня не стартанула. 775 сокет, DDR1 память, PCIe + AGP. Может кому в починку или на кондеры. 150 грн. Аналогично неделя и в аут.
а с каким процессором вы пробовали ее запустить, спрошу на всякий случай?
е4500 пробовал и когда не пошло, целерон какой то простой из списка поддерживаемых на сайте.
Ответить