Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

lewerlin: 25.07.2024 21:20
daesz: 25.07.2024 15:16Грейс+Енбі+Ріна > друга пачка взагалі не дамажить
Емм... Кнопки не качані? Арти? Бо я от не знаю, в мене все ок з дамагом.
Однакові арти/однакові кнопки
Kirakishou
Member

Сьогодні зробив ще один аккаунт і знайшов певні моменти, якими я не задоволений. На початку гри я не підходив до деяких персонажів, які стояли в місті. Енбі, Білі. Там з ними різні діалоги відбуваються. З Елен я теж мінімум один діалог пропустив. Було б цікаво почитати.

Взагалі, скільки куток ви зробили на банерах? Із-за відключень світла у мене не було можливості пограти в гру одразу на релізі, тобто я почав грати, але до дейліків та іншого дістався значно пізніше, ніж решта гравців. У мене і на стандарті, і на банері події по 130 круток.
daesz
Member

Kirakishou: 25.07.2024 22:44 Сьогодні зробив ще один аккаунт і знайшов певні моменти, якими я не задоволений. На початку гри я не підходив до деяких персонажів, які стояли в місті. Енбі, Білі. Там з ними різні діалоги відбуваються. З Елен я теж мінімум один діалог пропустив. Було б цікаво почитати.

Взагалі, скільки куток ви зробили на банерах? Із-за відключень світла у мене не було можливості пограти в гру одразу на релізі, тобто я почав грати, але до дейліків та іншого дістався значно пізніше, ніж решта гравців. У мене і на стандарті, і банері події по 130 круток.
Рандомні діалоги не зникають, якщо вони не закінчені - просто вони доступні в різний час сутки і чим більше персонажів - тим більший шанс, що одна й та ж сама місцевість буде "окупована" якимось одним персонажем, і в результаті інший не появиться, або навпаки :)
Ліміт банер : 120 круток, Жу отримав десь на 75, все інше то вже крутив після Жу, бо хотів М6 Ніколь (яку так і не отримав, зато отримав М6 медведя та М6 соукаку, і це з банеру Жу :( ), на стандарті 142 (30 була Неко, потім десь на 100 був Лайкн, і на 130 - Хелфайр Гір), на Бенгбу - 175 (отримав Батлера та Резонабу, обидва десь на 65-70, 40 круток до наступного бенгбу, але я поки не оприділився кого хочу, мб гляну чи в 1.1 додадуть якихось нових, тим більше що Батлер та Резо є, Девілбу А4, Пінгвінбу А4, Бегбу А4, всі інші мене поки не дуже цікавлять для тих зв'язок персонажів які в мене є) :)
спойлер
Изображение
Изображение
(в теорії хотів би Шаркбу, але А4 Пінгвінбу буде на порядок сильніший за нього)
Kirakishou
Member

daesz
Рандомні мабуть не зникають, але є діалоги, які прив’язані до сюжету. Я це з’ясував, коли сьогодні випадково натрапив на Енді, яка купувала продукти для вечірки з приводу успішного повернення сейфу чи щось типу того. Побіг по вулиці в пошуках інших персонажів і натрапив на Білі, який ремонтував машину. Ніколь не знайшов. Чи ці діалоги також не прив’язані до сюжету?
Просто коли я перший раз проходив початок гри, то я навіть не звернув уваги на те, що тут на вулиці можуть стояти персонажі. Я просто біг куди мене просили. Вперше з персонажів помітив Елен, яка стояла біля телефону. Та і то мабуть тому, що до цього бачив цей момент з нею на ютубі.
Алсо Тектон з десятки отримав дві Жу. :-/
daesz
Member

Мені здається, що коли появляються по сюжету - їх можна завершити після цього в будь-який час :)

Хотів М6 Ніколь - отримав М1 Жу та М6 Ніколь :D
Изображение
~45ий пул
Враховуючи що на наступний 3 патчах нікого не хотів пуляти, а М1 в Жу доволі імбовий, то ill take it :shuffle:

Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
Цікаво, хто буде другим персонажем на 1.3 :rolleyes:

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Изображение
Полі+пули в 1.1

Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
https://docs.google.com/document/d/1ZYq ... PkunU/edit
https://docs.google.com/document/d/1WOI ... wJhGI/edit
https://docs.google.com/document/d/12AN ... fi5wU/edit
https://docs.google.com/document/d/1hlw ... cPUcE/edit

Знайшов перекладені кіти персонажів і бенгбу з 1.1, Сет має непоганий кіт для Грейс+1
спойлер
Изображение
Kirakishou
Member

daesz
Вітаю! А я зараз думаю, може взяти підписку і БП? Це ще 30 круток до кінця її банеру. З іншого боку не хочеться повторювати помилок попередніх ігор, коли все це виливається в купу витрачених грошей на персонажів, якими ти навіть не граєш.
daesz
Member

Я б не брав бо мені в наступних патчах ніхто не подобається, а поки вийде хтось такий що сподобається - то я до того часу підзбираю безплатних круток :)
Але якщо ви будете ролити когось з цих персонажів, то мб й вартує. Не впевнений на рахунок БП (особливо враховуючи, що конуси ну зовсім посередні на ньому), а підписка наче непогано так насипає :)
lewerlin
Member

Kirakishou: 25.07.2024 23:58може взяти підписку і БП
Kirakishou: 25.07.2024 23:58купу витрачених грошей
Підписка не те щоб купа грошей(хоча дивлячись кому). А БП потрібен більше для ресурсів, хоча і за ціна/крутки він другий по вигоді після підписки, але основний профіт від нього - комфорт в прокачці.
Kirakishou: 25.07.2024 22:44Взагалі, скільки куток ви зробили на банерах?
Чжу по гаранту десь близько 80, сігна близько 70(капець тягнуло) і ще круток 30+ зверху. З урахуванням кешбеку, 180+ виходить. Повний ФТП.
Kirakishou
Member

lewerlin: 26.07.2024 08:28Підписка не те щоб купа грошей(хоча дивлячись кому). А БП потрібен більше для ресурсів, хоча і за ціна/крутки він другий по вигоді після підписки, але основний профіт від нього - комфорт в прокачці.
Я мав на увазі, що з підписки все починається. А потім ти витрачаєш 4к гривень на Тіньюнь на банері Генерала, адже ти хочеш цю хвостату бестію ще зі старту гри, а гра тобі її не дає. Потім ти сходиш с розуму по Кафці, витрачаєш 12к гривень на її Е2 та сігну, а потім ще 12 чи 16к гривень на Ахерон – вже точно не пам’ятаю. І через декілька патчів цих персонажів паверкріпають. Я вже не пам’ятаю, коли брав у команду Тіньюнь та Кафку.
Сігни в Зенлессі планую взагалі не крутити. У мене що в геншині, що в ХСР купа чудових прокачаних на максимальний рівень 4* конусів які просто валяються, адже я виролив всім сігни.
lewerlin: 26.07.2024 08:28З урахуванням кешбеку, 180+ виходить. Повний ФТП.
Дякую. Тобто я ще можу назбирати 30 круток на карті.

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Хоча я просто сам себе обманюю. Якщо мене на наступній неділі не загребуть в армію, то я просто занесу на радощах на пак за 119,99 і заберу її по гаранту. Я хочу її вже зараз, а не через півроку. Гроші ще заробляться.
lewerlin
Member

Kirakishou: 26.07.2024 09:19Я мав на увазі, що з підписки все починається. А потім ти витрачаєш 4к гривень на Тіньюнь на банері Генерала, адже ти хочеш цю хвостату бестію ще зі старту гри, а гра тобі її не дає. Потім ти сходиш с розуму по Кафці, витрачаєш 12к гривень на її Е2 та сігну, а потім ще 12 чи 16к гривень на Ахерон – вже точно не пам’ятаю. І через декілька патчів цих персонажів паверкріпають. Я вже не пам’ятаю, коли брав у команду Тіньюнь та Кафку.
Сігни в Зенлессі планую взагалі не крутити. У мене що в геншині, що в ХСР купа чудових прокачаних на максимальний рівень 4* конусів які просто валяються, адже я виролив всім сігни.
Зробіть як я - наберіться боргів і купіть хату. Поки будете роздавати борги і "донатити" в господарство - лудоманія здохне намертво :gigi: .
Я от покупляв би БПшки в зенлессі(з ресурсами капець), та й в ХСР би паком, свою дурницю, у вигляді Е1 Мей, виправити. Але я вже на розетці тисяч 60 залишив(від мотокоси до матраців) і мені ще треба тисяч 100 на панелі з акумуляторами. І це я ще у виноробство не залазив(на ділянці шикарний виноградник). Про борги промовчу. . Так що вибачте Хойо, я фулл ФТП, в мене тепер інша "гра" для донату :laugh: .
Kirakishou
Member

lewerlin
Я в боргах ніколи не був, у мене пунктик щодо цього. Бувало, що мені багато людей винні, але я — нікому. Якщо це не якась невелика сума на декілька днів. Я тоді не можу спокійно спати, постійно думаю, як віддати борг. Мені здається, що 30к гривень на гру за два роки це не такі гроші, які дозволять думати про власний будинок. Хату в селі я не хочу, а будинок у мене в місті зараз коштує неадекватних грошей, бо у мене в місті осіло дуже багато переселенців, які викупили все, що було доступно.

Я взяв підписку і під кінець банера візьму БП. Це буде дешевше, ніж купувати великий пак. Тоді можна просто взяти середній пак на 50 круток. Загалом ці підписки також гроші тягнуть, адже це не в одній грі підписка. Три гри міхойо це вже 750 гривень щомісяця. А крім ігор міхойо ще є інші ігри.
Щоб ви не говорили про те, що підкруток немає, але мені видається, що вони спеціально дали програти мені 50/50 на 40 крутці, щоб спровокувати на покупку паку, адже на банері вже гарант.
lewerlin
Member

Kirakishou: 26.07.2024 10:52Щоб ви не говорили про те, що підкруток немає, але мені видається, що вони спеціально дали програти мені 50/50 на 40 крутці, щоб спровокувати на покупку паку, адже на банері вже гарант.
Ну в ЗЗЗ гра прямо явно збирає пачки. Надто багато бачу прикладів і надто мало винятків(на відміну від підкруту "на розвод"). S-дд+його сігна+S-саппорт під нього і ейдоси на обох зверху. Тупо кожному із знайомих дало якусь пачку готову. Кому падав Лікаон з новачка - всі забрали Елен і сігну 100%.
Kirakishou
Member

lewerlin
Яку ви в мене бачите пачку: Грейс і сігна Ріни зі стандарту та Елен і Солдат 11 з банера персонажа. Плюс Шаркбу.

Відправлено через 6 хвилин 47 секунд:
спойлер
Изображение
lewerlin
Member

Kirakishou: 26.07.2024 11:20Яку ви в мене бачите пачку: Грейс і сігна Ріни зі стандарту та Елен і Солдат 11 з банера персонажа. Плюс Шаркбу.
[/quote
Якщо відкинути Вайфу-фактор, вам акулка на акк непотрібна була. А далі вже система зламалась. Грейс і сігна Ріни(віддайте!) - в пулі спільної пачки.
Мені ХСР сипав Клару, поки я їй пачку не зібрав. І як відрізало.
Kirakishou
Member

Можливо я зробив помилку, що крутив стандарт до того, як отримав Елен. Тоді система не зламалась би і дала мені саппорта для Елен.
lewerlin
Member

Мета пробою якась неадекватно зламана. Сушан на лайні і палках(150 пробою) - з'їла Аргенті за 4 цикли. Треш.
Kirakishou
Member

Ці місії з телевізорами капець як багато часу займають, якщо хочеш все дослідити. Хоча із бонусів там просто трохи додаткової валюти. Щойно пройшов одну, наче не довго проходив, а підсумковий час 54 хвилини. Тепер розумію, чому так багато скарг на них від гравців.
Donate
Member

Kirakishou: 26.07.2024 21:36 Ці місії з телевізорами капець як багато часу займають, якщо хочеш все дослідити. Хоча із бонусів там просто трохи додаткової валюти. Щойно пройшов одну, наче не довго проходив, а підсумковий час 54 хвилини. Тепер розумію, чому так багато скарг на них від гравців.
Така тiльки одна з безодьою на 99 етажiв. Все iнше добре спiдраниться... Проблема в тому що в деяких картах все розставлено аби як i потрiбно робити другий ран щоб забрати необхiдне :shuffle:
daesz
Member

Я все зараз досі забирав (IKL42). Мені, до слова, подобаються рівні з телевізорами :shuffle:
Kirakishou
Member

Я також все забираю з першого разу, просто я ще як перфекціоніст намагаюся перевірити всі екрани і прочитати всі повідомлення через журнал. 54 хвилини у мене зайняло проходження місії з золотими банбу, де треба було зібрати багато грошей. Я не зупинився на 250к і зібрав більше, бо думав, що за це дають ачівку. Потім почав відкривати всі двері і витратив всі гроші, тому прийшлося збирати заново. А ще я вступаю майже в кожен бій на карті. В середньому десь 20-30 хвилин йде на кожне таке завдання з екранами.
Але завтра мабуть почну спідранити все це на перемотці, бо все одно сюжет в цих місіях не запам’ятовується, а мені треба назбирати до кінця банеру якомога більше круток. Вже 23 крутки кинув після програної 50/50, хоча вчора не було взагалі нічого. Треба було підписку раніше придбати, мав би ще круток 20 до тих, які вже кинув в банер.
І в ХСР я підписку вже місяць не купую, бо з цими відключеннями світла не було бажання купувати і потім не забирати крутки, як вже було не раз. А тепер мені якихось 15 круток не вистачає, щоб забрати Джейд.
Ну нічого, значить буду ось цю неко замість неї забирати.
спойлер
Ответить