AMD розсилає відбірні* зразки процесорів Ryzen 9000 для підготовки оглядів
Последние статьи и обзоры
Новости
AMD розсилає зразки процесорів Ryzen 9000 для підготовки оглядів
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити AMD розсилає зразки процесорів Ryzen 9000 для підготовки оглядів
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
kalakawa
Хтось робить по іншому? Для реклами завжди добірні зразки використовують
-
daesz
Member
Intel would never.kalakawa: ↑ 11.07.2024 11:49 Пропоную обговорити AMD розсилає зразки процесорів Ryzen 9000 для підготовки оглядів
- спойлер
-
Alligator
Member
Так, відправляють нічого та арти які можна використовувати з заготовленим текстом.Pathfinder: ↑ 11.07.2024 12:10 kalakawa
-
capacitor440
Member
AMD розсилає *відбірні* зразки *відбірних* процесорів Ryzen 9000 для підготовки *відбірних* оглядів.
Ох жеж ця АМД, така підступна
Ох жеж ця АМД, така підступна
-
IvanCh
Member
capacitor440
а могли би просто тести купити
а могли би просто тести купити
-
Vlaad13
Member
пока не станет известна цена - это все не важно на 99 % процентов
-
Борщ
Member
Vlaad13
Ціна вже давним давно відома. І не кажи за всіх. Якщо 9950х3d навіть здорожчає на 50-100уе, мені без різниці.
Ціна вже давним давно відома. І не кажи за всіх. Якщо 9950х3d навіть здорожчає на 50-100уе, мені без різниці.
-
Vlaad13
Member
про топовые решения я не говорюБорщ: ↑ 11.07.2024 14:41 Vlaad13
богачам без разнцы сколько стоит топовый проц - они его и так купаят и это понятно
я говорю про 9600х и 9700х
-
l-m
Member
Не схоже, тут перевіряли - https://youtu.be/os-jXiYRihI?si=aK_0k7d9CANy6jeA&t=1050kalakawa: ↑ 11.07.2024 11:49 Пропоную обговорити AMD розсилає зразки процесорів Ryzen 9000 для підготовки оглядів
Мало того, якийсь Зен4 їм не те що не відбірний, а взагалі глючний прислали
-
Gleb1986
Member
Ну как по мне если брать то поколения АМД отличаются больше и в лучшую сторону нежели поколения Интел - где увеличивается только жор. Это я как вледелец Интела говорю. След поколение если Интел не прыгнет вперед по производительности(нет) то будет АМД. Нужно быть адекватным и адекватно оценивать процы.
-
Борщ
Member
Vlaad13
9600 та 9700 будуть вартувати стільки само як актуальне покоління.
9600 та 9700 будуть вартувати стільки само як актуальне покоління.
-
taras_cs
Member
На старті.Борщ: ↑ 11.07.2024 17:489600 та 9700 будуть вартувати стільки само як актуальне покоління.
Нагадаю, що на старті вони дорожче, ніж зараз були
-
Борщ
Member
taras_cs
Тобі сильно зароляє +/-500грн до вартості процесора?
Тобі сильно зароляє +/-500грн до вартості процесора?
-
Alligator
Member
Якось дуже швидко ви від 50-100 у.е. перейшли до +/-500грн, пропоную поторгуватися ще )
-
Борщ
Member
Alligator
Ви неуважно слідкували за тредом розмови. Про 50-100уе я казав в розрізі 9950х3Д для себе. А про 500 грн - відповідав на закид стосовно 9700-9600. Трошки різні цінові категорії
Ви неуважно слідкували за тредом розмови. Про 50-100уе я казав в розрізі 9950х3Д для себе. А про 500 грн - відповідав на закид стосовно 9700-9600. Трошки різні цінові категорії
-
yurius_r
Member
Чекаємо на 9500f?
P.S. Чи не зустрічав хто інфо по Epyc4004 щодо підтримки їх звичайними десктопними материнками. Бо проци давно вийшли, а підтримки в біосах немає. Все що тестували, тестували на всякіх Supermicro, AsrockRack та таке інше.
P.S. Чи не зустрічав хто інфо по Epyc4004 щодо підтримки їх звичайними десктопними материнками. Бо проци давно вийшли, а підтримки в біосах немає. Все що тестували, тестували на всякіх Supermicro, AsrockRack та таке інше.
-
Pride91
Member
Не знаю як зараз, відстав дід від теми, а раніше ми витягували мікрокоди і шили в потрібну мамку.yurius_r: ↑ 12.07.2024 08:27 Чекаємо на 9500f?
-
yurius_r
Member
Pride91
Кажуть що на останній AGESA працює, хоча в списку підтримуваних проців немає
Кажуть що на останній AGESA працює, хоча в списку підтримуваних проців немає