Последние статьи и обзоры
Новости
Глобальний збій в IT-інфраструктурі стався на ПК з Windows через оновлення ПЗ Crowdstrike
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Глобальний збій в IT-інфраструктурі стався на ПК з Windows через оновлення ПЗ Crowdstrike
А цей CrowdStrike є стороннім програмним забезпеченням, чи якось з обновленнями ставиться?
А цей CrowdStrike є стороннім програмним забезпеченням, чи якось з обновленнями ставиться?
-
Scoffer
Member
yariksom
Це стороннє ПЗ корп класу. Я не знаю чи є у них рішення для домашніх юзерів. В комплект вінди точно не входить, так що видихай
Це стороннє ПЗ корп класу. Я не знаю чи є у них рішення для домашніх юзерів. В комплект вінди точно не входить, так що видихай
-
_Slavko_
Member
одна помилка, і компанія обнулилась
-
nochnik89
Member
это все блм и лесби/геи мстят за увольнения
-
Scoffer
Member
_Slavko_
Минулого місяця, чи позаминулого, десь так, гугл клауд чисто випадково видалив пенсійний фонд Австралії з кінцями. З трьох чи чотирьох геокопій.
У них там типу був якийсь наземний бекап і з нього щось там відновлюють, але ти ж розумієш що таке відновити інфрастуктуру з нуля.
Минулого місяця, чи позаминулого, десь так, гугл клауд чисто випадково видалив пенсійний фонд Австралії з кінцями. З трьох чи чотирьох геокопій.
У них там типу був якийсь наземний бекап і з нього щось там відновлюють, але ти ж розумієш що таке відновити інфрастуктуру з нуля.
-
x0taby4
Member
Можу підтвердити, в нас кілька пк лягло на роботі.
-
Stray
Member
ага, точноnochnik89: ↑ 19.07.2024 12:59 это все блм и лесби/геи мстят за увольнения
- спойлер
-
Scoffer
Member
Оце я уявляю як зараз адміни з ажурною інфраструктурою без внятної консолі в паніці перемаплюють диски щоб дістатись до файла. Слава богам що у роботодавця інший антивірус.1. Boot Windows into Safe Mode or WRE.
2. Go to C:\Windows\System32\drivers\CrowdStrike
3. Locate and delete file matching "C-00000291*.sys"
4. Boot normally.
-
Геральт
Member
Помре чи ні?
- Вложения
-
-
Inqizitor2022
Member
Это воркэраунд для дебилов, так как удалить файлы СS можно только при загрузки с Windows PE флешки, либо анлокер заюзав и то не факт. А если у ПК зашифрован диск - то способы 1 и 2 - нерабочие по факту.1. Boot Windows into Safe Mode or WRE.
2. Go to C:\Windows\System32\drivers\CrowdStrike
3. Locate and delete file matching "C-00000291*.sys"
4. Boot normally.
Также проблема в том, что без этого файла: 1. CS может винду бсодить при запуске. 2. СS перестаёт работать и в конторе, у которой такое установлено сразу прилетает от айтишников тому, кто снёс CS.
Вывод - печально, когда наберут инклюзивных и тестирование не проводится конфигурационное в таких продуктах упоротых как СS.
-
AccessDenied
Member
Как же хорошо, что закупили ESET для всей компании, вместо всратых решений.
- спойлер
- Спасибо Пете за это.
-
KimRomik
Member
Тим часом юзери, які під корінь відрубили всі оновлення Вінди: кам'яне обличчя (статуя моаї)
-
DuckRider
Member
Не верю, что с концами. Гугл любой пук хранитScoffer: ↑ 19.07.2024 13:00 _Slavko_
-
TheDmytrius
Member
Так це (авто)оновлення антивірусу, а не Вінди.KimRomik: ↑ 19.07.2024 13:30 Тим часом юзери, які під корінь відрубили всі оновлення Вінди: кам'яне обличчя (статуя моаї)
-
dmytro
Member
Нажаль воно і далі працює, а так хотілося його видалити з ПКГеральт: ↑ 19.07.2024 13:06 Помре чи ні?
-
AFU_power
Member
Тим часом юзери, які під корінь відрубили всі оновлення Вінди: видаляють вже 10ий майнер з системиKimRomik: ↑ 19.07.2024 13:30 Тим часом юзери, які під корінь відрубили всі оновлення Вінди: кам'яне обличчя (статуя моаї)
-
Scoffer
Member
DuckRider
Це твої дані гугла зберігає щоб рекламу впарити, а шифровані віртуалки хмарних клієнтів їм ні до чого Видалили підписку -> розумний алгоритм почав продавати ресурси що вивільнились. Я не знаю чим там епопея закінчилась і чи закінчилась, але відновлять явно не все.
Це твої дані гугла зберігає щоб рекламу впарити, а шифровані віртуалки хмарних клієнтів їм ні до чого Видалили підписку -> розумний алгоритм почав продавати ресурси що вивільнились. Я не знаю чим там епопея закінчилась і чи закінчилась, але відновлять явно не все.
-
avuremybe
Member
Коли потрапив на форум якихось гіків і хочу здатись "своїм":
AFU_power: ↑ 19.07.2024 13:52Тим часом юзери, які під корінь відрубили всі оновлення Вінди: видаляють вже 10ий майнер з системи
-
mrigi
Member
mount.ntfs в шоці від таких заявInqizitor2022: ↑ 19.07.2024 13:22удалить файлы СS можно только при загрузки с Windows PE флешки
-
AFU_power
Member
Бути частиною комьюніті 40 річних ворчунів що під час вінди хр/7 все було краще я точно не хочуavuremybe: ↑ 19.07.2024 14:14 Коли потрапив на форум якихось гіків і хочу здатись "своїм":AFU_power: ↑ 19.07.2024 13:52Тим часом юзери, які під корінь відрубили всі оновлення Вінди: видаляють вже 10ий майнер з системи