Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
-
vltk
Member
Как увидишь для нее чемоданчик, даже страшно спрашивать сколько эта псй-э юсб стабилизатор плата может стоить.
-
Scoffer
Member
Radio Bay
Класичний золотий батон. Можна почати з того що нафіг не потрібен в силу фізики і протоколів роботи USB, і закінчити тим що в статті люта брехня про іоністори котрі з точністю до навпаки не юзаються ні в яких фільтрах через на декілька порядків вищий внутрішній опір, особливо реактивної його частини і низькі струми розряду. На частоті несучої USB сигналу ефективна ємність іоністора буде в мільйони раз менше номіналу. Їхнє застосування це короткочасне резервне джерело живлення. Накшталт завершити транзакцію запису на рейд контролері з винтами коли сервак хтось з педалі вимкнув.
Але ти звісно ж почуєш різницю
Класичний золотий батон. Можна почати з того що нафіг не потрібен в силу фізики і протоколів роботи USB, і закінчити тим що в статті люта брехня про іоністори котрі з точністю до навпаки не юзаються ні в яких фільтрах через на декілька порядків вищий внутрішній опір, особливо реактивної його частини і низькі струми розряду. На частоті несучої USB сигналу ефективна ємність іоністора буде в мільйони раз менше номіналу. Їхнє застосування це короткочасне резервне джерело живлення. Накшталт завершити транзакцію запису на рейд контролері з винтами коли сервак хтось з педалі вимкнув.
Але ти звісно ж почуєш різницю
-
Radio Bay
Member
Даже страшно себе представить. Могу предположить, что Пинки решили показать кузькину мать Jcat, которые бодро развернулись в этой нише рынке. PPA вообще завязили отдельно карточки выпускать,, последний раз, когда интересовался, продавали из в компах, заточенных под аудио. Pink Faun USB bridge - хорошая карточка, но до Jcat Femto не дотягивает. Гонял. Обиделись может, что поляки натянули голландцев, Jcat - поляки. С Jcat, кстати, интересно, поляки, но производство в Канаде. SOtM audio еще занимается такими цацками, корейцы, но вживую не сталкивался. Интересные цацки и много и цапы делают, и карты, и клокиvltk: ↑ 27.06.2024 15:36Как увидишь для нее чемоданчик, даже страшно спрашивать сколько эта псй-э юсб стабилизатор плата может стоить
Vegalab прогрессирует, уже платы вывода обсуждают, видимо дошло, что цифра не всегда цифра и что осцилографом и мультиметром не всё измеришь. Случайно наткнулся
-
Scoffer
Member
Radio Bay
З цифрою повний порядок. Проблема лише у гуманітаріїв з галюцинаціями
З цифрою повний порядок. Проблема лише у гуманітаріїв з галюцинаціями
-
vltk
Member
Цифра только в статике цифра, типа 0 и1 нарисованные на заборе. А в потоке это и форма импульса, и выпадения, и джитер источника и линии (где кэш не спасает) и все наводки внутренние и внешние на цифровой поток. Поэтому и слышно, когда отличается качество реализации и дака и бриджа юсб и даже коаксиального или оптического провода. Но разведение лохов тоже присутствует и конкуренции надо чем-то отличаться.
-
Scoffer
Member
vltk
Ні, цифра це цифра, це нулики і одинички. Ніяких напівнуликів і недоодиничок. Дані або прийшли коректні, або пристрій працює невірно і його треба лагодити. Все, інших варіантів не існує.
А якщо мова конкретно про USB, то у нього аж 4 режими роботи: control, interrupt, isochronous i bulk. І лише режим interrupt гарантує сталі затримки, от тільки проблемка в тому що він не використовується для передачі хоч на скількись значних об'ємів даних Використовуються останні два. Принципова різниця між ними в тому що перший працює схоже на spdif з поправкою на пакетну передачу, тобто пропускає пакети якщо щось не так, рубаючи все по таймауту, тобто гарантована лише максимальна затримка, але не мінімальна, а другий пересилає їх заново поки не набридне. Як видно з цих режимів, буфер для даних просто необхідний, відповідно що там з клоками на джерелі начхати, а якщо хтось намагається юзати USB як синхроний інтерфейс реального часу, то він ССЗБ, протокол для цього не призначений, а для чого призначений написано в описі протоколу.
Для звуку як синхроний інтерфейс реального часу вигадали spdif, котрий в топових реалізаціях ще й зворотньо заклокати з цапа (або будь-якого іншого єдиного джерела для всієї системи, хоча частіше всього це таки цап) на джерело можна якщо вже зашкварюватись з синхронізаціями, мінімізаціями джиттерів, відхилень від тональності і оте все. Але я щось не чув щоб хтось з вас цим займався. Зато цифрові кабелі слухаєте
Не кажучи вже про те що реальний час якісного звуку вдома нафіг не потрібен. Це взагалі з якою метою, контрстрайк в ідеальній якості прослуховувати чи що?
Буфер прекрасно підійде і для музла, і навіть для кіно де можна просто поправку звукової доріжки зробити.
Ні, цифра це цифра, це нулики і одинички. Ніяких напівнуликів і недоодиничок. Дані або прийшли коректні, або пристрій працює невірно і його треба лагодити. Все, інших варіантів не існує.
А якщо мова конкретно про USB, то у нього аж 4 режими роботи: control, interrupt, isochronous i bulk. І лише режим interrupt гарантує сталі затримки, от тільки проблемка в тому що він не використовується для передачі хоч на скількись значних об'ємів даних Використовуються останні два. Принципова різниця між ними в тому що перший працює схоже на spdif з поправкою на пакетну передачу, тобто пропускає пакети якщо щось не так, рубаючи все по таймауту, тобто гарантована лише максимальна затримка, але не мінімальна, а другий пересилає їх заново поки не набридне. Як видно з цих режимів, буфер для даних просто необхідний, відповідно що там з клоками на джерелі начхати, а якщо хтось намагається юзати USB як синхроний інтерфейс реального часу, то він ССЗБ, протокол для цього не призначений, а для чого призначений написано в описі протоколу.
Для звуку як синхроний інтерфейс реального часу вигадали spdif, котрий в топових реалізаціях ще й зворотньо заклокати з цапа (або будь-якого іншого єдиного джерела для всієї системи, хоча частіше всього це таки цап) на джерело можна якщо вже зашкварюватись з синхронізаціями, мінімізаціями джиттерів, відхилень від тональності і оте все. Але я щось не чув щоб хтось з вас цим займався. Зато цифрові кабелі слухаєте
- спойлер
Не кажучи вже про те що реальний час якісного звуку вдома нафіг не потрібен. Це взагалі з якою метою, контрстрайк в ідеальній якості прослуховувати чи що?
Буфер прекрасно підійде і для музла, і навіть для кіно де можна просто поправку звукової доріжки зробити.
-
Radio Bay
Member
Та не надо на него вестись, это, всё равно, что с руснёй что-то обсуждать, будет строчить в ответ пока на него не забьёшь. Это обыкновенный троль и всё его балабольство к реально миру не имеет никакого отношения, к тому же он не доверяет прослушиванию техники, только цифрам и техники у него нет, т.е. просто балабол и сейчас он нашел новые уши, так что осторожней. Вечер, лучше пива попить или чего покрепче, а то оно не остановится да завтраvltk: ↑ 27.06.2024 18:10Цифра только в статике цифра
-
Radio Bay
Member
Не дуже про ЗК, але взагалі про звук. Порівняння звуку Ютьюба та лозлеса.
Відос, та під спойлером посилання на файлу. Сам по собі звук чарівний, чому мені порівняння і сподобалось
Відос, та під спойлером посилання на файлу. Сам по собі звук чарівний, чому мені порівняння і сподобалось
-
Reverse_rain
Member
Мамонта Asus Xonar DG реально продати у 24 році? Чи ця плата цікава для 0.05% людей?
-
Radio Bay
Member
Усе може бути, зараз дивний часReverse_rain: ↑ 11.07.2024 14:07Мамонта Asus Xonar DG реально продати у 24 році? Чи ця плата цікава для 0.05% людей?
-
lewerlin
Member
Якщо саме DG(а не РСІ-Е версія DGX) - то лише... навіть не знаю. Це треба щоб у людини був старий комп з РСІ, здох звук, і не було грошей взагалі ні на що більше.Reverse_rain: ↑ 11.07.2024 14:07Мамонта Asus Xonar DG реально продати у 24 році? Чи ця плата цікава для 0.05% людей?
В мене такий знайомий є, але я йому D2 віддав
-
Radio Bay
Member
Я навіть Asus Xonar Essense ST подарував, ліпше нехай користь приносить, чим пилюку збираєlewerlin: ↑ 11.07.2024 15:39В мене такий знайомий є, але я йому D2 віддав
-
Reverse_rain
Member
Ох, тобто мільйон гривень я за неї не отримаю? В найкращому варіанті обміняю на морозиво...
О колись файна звуковуха була.lewerlin: ↑ 11.07.2024 15:39 В мене такий знайомий є, але я йому D2 віддав
-
Radio Bay
Member
ДваReverse_rain: ↑ 11.07.2024 17:00В найкращому варіанті обміняю на морозиво...
-
Reverse_rain
Member
Два відерця? Мені подобаеться хід ваших думок, але давайте будемо реалістами. Навряд хтось дасть за неї більше одного відерця))Radio Bay: ↑ 11.07.2024 18:12ДваReverse_rain: ↑ 11.07.2024 17:00В найкращому варіанті обміняю на морозиво...
-
0trog0
Member
Якщо в пріоритеті звук в іграх, то ви варто дивитись в сторону девайсів від ігрових компаній? Чи на сьогодні це не суттєво?
Все ще не купив звукову (чи ЦАП) для колонок, про що запитував сторінкою раніше. Нагадаю, навушники не слухаю, тільки колонки. Подумав, що від компа мені важливіший звук в іграх, ніж музика, бо для музики в мене є плеєр.
Що таке гарний звук в іграх? Це точне і деталізоване звучання з гарною стереопанорамою і розділенням звуків. Ну і локалізація звуку.
Дивився на Creative X5, але якось дорого для ігрової звуковухи, яка не буде використовуватись ні для навушників, ні для мікрофону. Та й баланс не потрібен...
Якісь ще сучасні варіанти підкажете?
Все ще не купив звукову (чи ЦАП) для колонок, про що запитував сторінкою раніше. Нагадаю, навушники не слухаю, тільки колонки. Подумав, що від компа мені важливіший звук в іграх, ніж музика, бо для музики в мене є плеєр.
Що таке гарний звук в іграх? Це точне і деталізоване звучання з гарною стереопанорамою і розділенням звуків. Ну і локалізація звуку.
Дивився на Creative X5, але якось дорого для ігрової звуковухи, яка не буде використовуватись ні для навушників, ні для мікрофону. Та й баланс не потрібен...
Якісь ще сучасні варіанти підкажете?
-
Hotspur
Member
варто дивитись на професійні рішення які дають широку сцену і детальний звук0trog0: ↑ 16.07.2024 11:50Якщо в пріоритеті звук в іграх, то ви варто дивитись в сторону девайсів від ігрових компаній?
-
Radio Bay
Member
Звук в іграх, окрім якщо там застосовані якісь спеціальні обробки, ні цим не відрізняється від музики. Звук або гарний, або поганий. "Ігровий" звук, то або еффекти, або маркетинг, якщо потрібно чисто стерео, беремо ЗК або ЦАП, то радіємо. Гарне стерео завжди ушатає усі ці геймерські балалайки0trog0: ↑ 16.07.2024 11:50Якщо в пріоритеті звук в іграх, то ви варто дивитись в сторону девайсів від ігрових компаній?
Дуже дорого0trog0: ↑ 16.07.2024 11:50Дивився на Creative X5, але якось дорого для ігрової звуковухи, яка не буде використовуватись ні для навушників, ні для мікрофону
1. ЦАП Schiit Modi 3+
2. Як там далі підключати не знаю, що там
-
Podyrio
Member
Купил себе свисток colorfly cda m1p, через 3,5 мм играет "так себе" а вот по балансу через 4,4 мм дырку играет очень даже не дурно, плюс есть возможность замодить. Если кто ищет приличный портатив за недорого могу смело рекомендовать.