Выбор роутера

Локальные сети и Интернет
Ответить
Автор
Member

torny
Ну якщо знаєте чи знайдете штуку з швидшим перемиканням, то поділіться посиланням :beer:
artko
Member

afhpwnd
є платки, в які вмикається БЖ 5в, ставляться два (чи більше )18650 акумулятора та хвостик на роутер. і воно одразу все це що треба робить.
наприклад щось накшалт такого http://www.kosmodrom.com.ua/el.php?name ... nverter12V
afhpwnd
Member

Це мабудь те, що я шукав. Величезне ДЯКУЮ! :beer:
Tesseract
Member

Майте на увазі, що реальна потужність цієї плати близько 5Вт.
WalkMan
Member

afhpwnd
Я сам паяв, два діоди та резистор
afhpwnd
Member

Tesseract: 12.07.2024 13:18 Майте на увазі, що реальна потужність цієї плати близько 5Вт.
чому?
Tesseract
Member

afhpwnd
Акуми стоять в паралель отже дванадцять вольт робиться з 3,6. Ефективність такого перетворення не висока, під номінальним навантаженням платка гріється і підсмажує акуми.
Adamantium
Ghost

artko: 12.07.2024 11:01 afhpwnd
є платки, в які вмикається БЖ 5в, ставляться два (чи більше )18650 акумулятора та хвостик на роутер. і воно одразу все це що треба робить.
наприклад щось накшалт такого http://www.kosmodrom.com.ua/el.php?name ... nverter12V
Эффективны только при нагрузке до 6-7 Вт, выше, не держат нормально.
Это если на 12В.
На 5 еще более-менее.
Их основной минус - не отключают нагрузку, на выходе падает напряжение с падением напряжения на аккумах.
jstarks
Junior

Tesseract: 12.07.2024 19:24 afhpwnd
Акуми стоять в паралель отже дванадцять вольт робиться з 3,6. Ефективність такого перетворення не висока, під номінальним навантаженням платка гріється і підсмажує акуми.
Если с 3.6 в 12в то последовательно
Tesseract
Member

jstarks: 13.07.2024 10:24
Tesseract: 12.07.2024 19:24 afhpwnd
Если с 3.6 в 12в то последовательно
Ні. Там паралельне підключення акумів. Послідовне - це було б надто круто для китайського барахла за три копійки.
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Бесценно
Дякую за враження. Вже замовив, сьогодні заберу.
BattleCru
Member

Вітаю. Буду тягнути батькам гігабітну оптику, шукаю якийсь хороший роутер, Бажано, щоб можна було повісити на стіну, але не обов'язково. Головне, щоб працював стабільно і мав хороший сигнал (3 кімнатна хрущівка). По б'юджету - бажано вкластись в пару тисяч, можна дешевше, якщо є щось нормальне. Як нове, так і Б/В, аби працювало як треба
Bender911
Member

BattleCru: 13.07.2024 20:10 Вітаю. Буду тягнути батькам гігабітну оптику, шукаю якийсь хороший роутер, Бажано, щоб можна було повісити на стіну, але не обов'язково. Головне, щоб працював стабільно і мав хороший сигнал (3 кімнатна хрущівка). По б'юджету - бажано вкластись в пару тисяч, можна дешевше, якщо є щось нормальне. Як нове, так і Б/В, аби працювало як треба
За такі смішні гроші і щоб велику квартиру покривав, і стабільний. Думаю це якісь перевірені китайці з Аліекспресс з викрученой потужнічтю више дозволених у нас лімітів, перешитий на OpenWRT. Я собі брав для роботи від паверканка ax3000t та шив його openWRT. Але чи покриє він 3 кімнати не в курсі. Дві покриває.

Як алтернатива б/в ASUS ax82u - в мене такий в іншому місті працює, аптайм більше декілька місяців легко мав(до відключень світла). На olx їх возять з Європи пачками - https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mars ... WDHgk.html
divinity
Member

Bender911
Три покриває. В цих же роутерах для китайського ринку підвищений рівень сигналу, якщо вони не покривають то що покриває? І чим 3х відрізняється від 2х? Ставиш роутер у середній кімнаті і все покриває.
BattleCru
Member

Bender911
Не знаю де ви тут смішні гроші побачили, батьки користуються якимось Xiaomi купленим в алло за 700 гривень (не памятаю точно), все працює без проблем. Не підходить він зараз тому, що максимально підтримує тільки 100 мегабіт. І вважати 50 квадратів великою квартирою це сильно.
Тим не менше подякував за ваші поради
odessitmws
Member

BattleCru
С али be3600 за 1250 с приложения можно купить если перед покупкою зайти чуток монеток собрать
Пробивает стенки на ура
Bender911
Member

divinity: 13.07.2024 22:24 Bender911
Три покриває. В цих же роутерах для китайського ринку підвищений рівень сигналу, якщо вони не покривають то що покриває? І чим 3х відрізняється від 2х? Ставиш роутер у середній кімнаті і все покриває.
Зсвісно в курсі про підвищений рівень потужності, як раз після прошивки OpenWRT обрав Панаму щоб було 26 dBm. Але поставити виходить його тільки на вході в квартиру, щоб не штробити або не колхозити провода по стінам. Тому в другу кімнату через декілька стін сигнал трохи краще дешевого Tp-Link ax10, десь 150 Мбс дає (поряд з роутером до 700Мбс). Як виглядає конфігурація 3к в хрущовці не в курсі.

Відправлено через 27 хвилин 39 секунд:
BattleCru: 13.07.2024 22:27 Bender911
Не знаю де ви тут смішні гроші побачили, батьки користуються якимось Xiaomi купленим в алло за 700 гривень (не памятаю точно), все працює без проблем. Не підходить він зараз тому, що максимально підтримує тільки 100 мегабіт. І вважати 50 квадратів великою квартирою це сильно.
Тим не менше подякував за ваші поради
Ну у кожного своє розуміння і стабільності, і великої суми за девайс який повенен стабільно плацювати 24/7 без перевантажень. Смішні для мене тому що для стабільного інету для роботи з дому купляв до вторгнення той же Asus ax82u(не самий топовий але надійний) за 4500 грн за знижкою. Інший приклад TP-link ax10. Самий простий в лінійці, зараз на хотлайні 1 964 – 3 380 грн. В мене зараз як резервний бо може працювати від 12в 1А. Я б не назвав супер стабільним, бо для мене стабільним є роутер який не треба перезавантажувати взагалі.

P.s. Про 50 квадратів - я не курсі що таке 3к в хрущовці. Як для вас 2к несмішні гроші, для когось може бути 50 квадратів велика квартира:)
devais
Junior

crumd: 11.07.2024 22:09
devais: Хотілось би і роутер такий самий ,але щоб через павербанк тягнув 5в .Це все поки що на 100 мб буде працювати.Арчер 12 як ? кажуть що від 5в тягне.
Как вы себе это представляете? У Арчер АХ12 обычный блок питания 12В/1А.
Единственный роутер с wifi6 и питанием 5В от пауэрбанка - tp-link TL-WR1502X.
ну и что ,9в 0.6 А и онушку 12в 0.5 А он же тянет ,а на онушку я еще один павербанк поставлю на крайняк .До 15вт должен тянуть мой павербанк.
Bender911: 11.07.2024 23:52
Домашнє використання у кожного різне. З властного суб’єктивного досвіду:два роутера з 12В 1А, з wifi6, які нормальну швидкість дають за відносно невелику ціну - tplink ax10 та xiaomi ax3000t перешитий під openwrt
я ж написав коли нема світла 3 телефона вайфай 6 ,а коли є то комп приставка ще на 100 мб .АХ12 не підходе ?він багато де є
BattleCru
Member

Bender911
Я не сказав, що 2-3к це для мене великі гроші. Я сказав, що хочу вкластись в кілька тисяч, бо куплений за 700 гривень роутер виконує свою роботу. І не підходить він тому, що відбудеться перехід на гігабіт. Це вже ви додумуєте за інших для кого які гроші є великими, чи ні.
Тим не менш, дякую.

odessitmws
А що з веб інтерфейсом? Можливо хоч англійську мову вибрати?
odessitmws
Member

BattleCru: 14.07.2024 11:47А що з веб інтерфейсом? Можливо хоч англійську мову вибрати?
ну у меня браузер автоматом перевел ихние крякозябры, ушел в дальний угол 3-х комнатной через кучу стенок показало 250 старый дешман показывал не солидные 8 на телефоне
там кстати можно было получить купон на 10$ так вообще мог за 800грн купить
Ответить