Цікавий експеримент. Цікаво, чому R* все-таки вирішили не випускати гта 5 на свіч? Можливо крім продуктивності (з якою проблем немає, гта 5 працювала б як мінімум як відьмак 3), є ще вимоги до тривалості роботи? Але ж і відьмак висяджує акум менш ніж за 2 години...
А гта 5 на свічі стала б бест-селлером, це точно. Навіть без онлайну.
Последние статьи и обзоры
Новости
Nintendo Switch з 8 ГБ оперативної пам'яті забезпечила близько 20 fps у Grand Theft Auto V
-
greatvova
Member
-
AFU_power
Member
Тому що вона б не влізла на картридж, не влізла би у внутрішню память навіть олед свіча, для гри потрібно було б купувати дуже жирну картку памяті. Всі свіч геймери думаю помітили що всі ігри на свічу не перевищують 29гб що дорівнює вільному обсягу памяті перших ревізій свіча. А гта5 на скільки заважить з онлайн контентом? На 80-90гб?greatvova: ↑ 08.07.2024 14:56 Цікавий експеримент. Цікаво, чому R* все-таки вирішили не випускати гта 5 на свіч? Можливо крім продуктивності (з якою проблем немає, гта 5 працювала б як мінімум як відьмак 3), є ще вимоги до тривалості роботи? Але ж і відьмак висяджує акум менш ніж за 2 години...
А гта 5 на свічі стала б бест-селлером, це точно. Навіть без онлайну.
Відправлено через 6 хвилин 6 секунд:
Я побачив що ти отредагував. Але де ти побачив щось типу "після свіча" чи ще щось? В мене є ігрокомп,, ігроноут, свіч, стімдек олед(але був лсд) і навіть аянео на ryzen 6800u та на ryzen 5 5660u. Мені є з чим порівняти, не переживай. Тому твої слова про горящий пердящий дек виглядають як пук іпсо. Горяща пердяща це аянео в 35вт режимі, це слім ноут без андервольтінга який бустить і проц гріє до 90 градусів. А дек в режимі зниженого тдп, де турбінка гоняє ледь ледь повітря і апу при тому не виходить за межі 70 градусів навряд назвою пердяще-горящим. Тому ви пане або обманюєте, що тримали ці всі консолі і говорите з дивану надивившись неправильні огляди, або у вас руки дійсно не з того місця. Я дек не чую навіть в тсусімі розкочегареному режимі на 15вт з легеньким розгоном, зато чудово чую, як аянео наприклад працює, причому вона прям аж дуже неприємно голосно працює вентилятором і з неї виривається такий гарячий потік як з фену для волосся.Grimmjow: ↑ 08.07.2024 12:49скоріше ти феєричний п360лAFU_power: ↑ 08.07.2024 12:48
Ну щось у тебе з юзерством значить не вдалось, свіч ясно що гта5 не передбачається, та і взагалі це не платформа хардкор ААА геймера. А дек я навіть не знаю, грав спокійненько гта5 на 7вт тдп 4 години. Скоріше всього у тебе руки не підходять для юзання обидвох девайсів
после свича запуская гта5 на дике говорить что он работает нормально - соляным нужно быть. да, производительностью дика выше, за это спору нет. это как сравнить макбук и игровой ноут: один приятный во всем, а другой «запускает гта на максималках» и вызывает желание разбить его об колено, если у тебя нет беруш. я в помещении включаю дик с гта5 и он ахрененно прям шумит и давит горячий воздух. если это твоя первая портативная сосноль и сравнить не с чем - лучше просто ничего не писать.
хардкор ааа геймер на дике - прям омегарофел
-
phobosse
Member
Який сенс порівнювати з PC версією ? Подвивись XBOX 360 та PS3 - менше 20Гб. Так що все можливо, було б бажання.AFU_power: ↑ 08.07.2024 15:44Тому що вона б не влізла на картридж
-
AFU_power
Member
Менше 20гб без онлайн контенту. На пк вона теж важить менше 60 без онлайн контенту, а з ним в два рази більшеphobosse: ↑ 08.07.2024 15:56Який сенс порівнювати з PC версією ? Подвивись XBOX 360 та PS3 - менше 20Гб. Так що все можливо, було б бажання.AFU_power: ↑ 08.07.2024 15:44Тому що вона б не влізла на картридж
-
Grava
Member
Після цього можна далі не читати що у пості написано.AFU_power: ↑ 08.07.2024 15:44Всі свіч геймери думаю помітили що всі ігри на свічу не перевищують 29гб що дорівнює
-
AFU_power
Member
Тримай вкурсіGrava: ↑ 08.07.2024 16:05Після цього можна далі не читати що у пості написано.AFU_power: ↑ 08.07.2024 15:44Всі свіч геймери думаю помітили що всі ігри на свічу не перевищують 29гб що дорівнює
-
Grava
Member
Тримаю. На сайти нінтенди можна глянути скільки кожна гра займає. Вітчер 3 - майже 40, якась там НБА - 55+ і т.д.. Рекомендую перевіряти перед тим як писати щось.AFU_power: ↑ 08.07.2024 16:07Тримай вкурсі
-
AFU_power
Member
Молодчинка, а сразу з аргументами написати не міг? Нба за гру особливо не розглядається, а от вічер до вихода оледа з встройкою 64гб не перевищував 29гб(це легко перевіряється по піратським роздачам) зараз дійсно потовстів на 7гб. Факт залишається, гта5, якщо вийде зараз, не влізе на встройку оледа і вона буде тільки набирати в розмірі.Grava: ↑ 08.07.2024 16:17Тримаю. На сайти нінтенди можна глянути скільки кожна гра займає. Вітчер 3 - майже 40, якась там НБА - 55+ і т.д.. Рекомендую перевіряти перед тим як писати щось.AFU_power: ↑ 08.07.2024 16:07Тримай вкурсі
-
Astralex
Member
Беручи до уваги той факт, що оригінальний свіч вийшов в 2017 році (і його SoC з того моменту майже не як не мінявся, хіба що зменшували техпроцес, але навіть на момент виходу це вже був не новий SoC і не сказати, що потужний), то це досить непоганий результат.
-
Grava
Member
В нього ще зарізали 4 ядра та частоти.Astralex: ↑ 10.07.2024 11:32не новий SoC і не сказати, що потужний
-
greatvova
Member
Як тут вдало підмітили - версія для пс3 займає значно менше місця, тож з сингл плеєром проблеми не було б.AFU_power: ↑ 08.07.2024 15:44всі ігри на свічу не перевищують 29гб
А онлайн можна було б випустити як длк і не роздувати розмір гри опресорами і іншим непотребом.
Пам'ять це останнє з обмежень, що не давало опублікувати гру на світч.