Прикольно
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Прикольно, правда не уявляю собі сценарію в якому я б таке використовував.Олег963: ↑ 08.07.2024 12:22 Пропоную обговорити Представлено міні-комп'ютер у формі складаної клавіатури на базі AMD Ryzen 7 8840U
Прикольно![]()
Скоріше у СЦ відніс - відремонтували і все файно.
Теж так вважаю, ні батарея ні розкладання там не всрались. Але якщо буде тонкіше у передній частині, то як на мене підставка зайва.Scoffer: ↑ 08.07.2024 13:08Прибрати розкладання і аккум, зробити або тонкіше в передній частині або укомплектувати підставкою під зап'ястя і можна подумати.
Ну все таки не трекбол, а трекпад. Він же тачпад.Разом із клавіатурою є вбудований трекбол
Та вийде Raspberry Pi 400 unitScoffer: ↑ 08.07.2024 13:08 Фігня якась. Прибрати розкладання і аккум, зробити або тонкіше в передній частині або укомплектувати підставкою під зап'ястя і можна подумати.
у "кочующих" азиатов в крупных городах снимающих койкоместо такие ПК популярны. По цене Ноута но мощнее из за повышенного теплопакета. А монитором зобмоящик будет работать.yariksom: ↑ 08.07.2024 12:38в якому я б таке використовував.
Хм є куди рости.AssayMAS: ↑ 08.07.2024 13:39у "кочующих" азиатов в крупных городах снимающих койкоместо такие ПК популярны. По цене Ноута но мощнее из за повышенного теплопакета. А монитором зобмоящик будет работать.yariksom: ↑ 08.07.2024 12:38в якому я б таке використовував.
в Японии есть местные производители что ПК в клаву суют - то есть размеры ПК типо античного спектрума... основное его предназначение это их Ютуба или их "местные" игры что даже на 1030 летают или ПО что со смартом не дружит... вообщем даже сча 2 ядра три гига в японии покупают - и там можно откопать новье клавы-ПК на процах десяти летней и более давности. Сделанные недавно.
В статті все написано:Ray2000gt: ↑ 08.07.2024 13:58 Якщо воно підключається до монітору, то разом з ним є живлення. Акум зайвий.
Якщо це портатив, тоді звідки взятися монітору.
LingLong пропонує замість громіздких дисплеїв використовувати свій міні-ПК разом з окулярами AR або VR
Не знаю хто як, а я з ВР визнаю тільки шланг в мозокOstin: ↑ 08.07.2024 14:05LingLong пропонує замість громіздких дисплеїв використовувати свій міні-ПК разом з окулярами AR або VR
Ну да, был ноутбук без клавиатуры - его назвали планшет, теперь ноутбук без экрана, назовут кибук (клавиатуробук)Vatrushka: ↑ 08.07.2024 16:28 це просто ноутбук без екрана...