Надіюсь вони про рівень ігрочасу, а не якостіАвтори не стали розтягувати проєкт до рівня Assassin's Creed
Последние статьи и обзоры
Новости
Star Wars Outlaws пішла на золото
-
Alligator
Member
Пропоную обговорити Star Wars Outlaws пішла на золото
-
1nsane
Member
У юбиков все настолько плохо, что они зацепятся сейчас за что угодно - если эта игра хоть чутка выстрелит, они будут доить ее до смерти.Авторы не стали растягивать проект до уровня Assassin’s Creed
-
Reverse_rain
Member
Ех, сподіваюсь на рівень якості Divinity, Baldurs Gate III. Очікую вражень від гри як від Відьмака. А вийде як завжди якийсь старфілд...
-
corban_jum
Member
Вышки, вышки, вышечки мои. Или нормальное что-то будет?
Я мечтаю о игре типа Force Unleashed и Fallen Order, но без соул механик. Просто качественный слешер с рпг элементами, как God of War
Я мечтаю о игре типа Force Unleashed и Fallen Order, но без соул механик. Просто качественный слешер с рпг элементами, как God of War
-
VBerezovsky
Member
Це у вас від Юбісофт такі очікування? Ви, друже, дуже позитивно дивитесь на речі.Reverse_rain: ↑ 04.07.2024 14:17 Ех, сподіваюсь на рівень якості Divinity, Baldurs Gate III. Очікую вражень від гри як від Відьмака.
-
kairo
Member
Так God of War також із соулс механіками та боївкою, розробники гри самі про це заявляли.corban_jum: ↑ 04.07.2024 15:24 Вышки, вышки, вышечки мои. Или нормальное что-то будет?
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
100%.VBerezovsky: ↑ 04.07.2024 15:29Це у вас від Юбісофт такі очікування? Ви, друже, дуже позитивно дивитесь на речі.Reverse_rain: ↑ 04.07.2024 14:17 Ех, сподіваюсь на рівень якості Divinity, Baldurs Gate III. Очікую вражень від гри як від Відьмака.
-
corban_jum
Member
Не побачив там нічого від соулса. Нормальні сейви, нормальна камера та система прокачки, нормальна складність.kairo: ↑ 04.07.2024 15:39Так God of War також із соулс механіками та боївкою, розробники гри самі про це заявляли.corban_jum: ↑ 04.07.2024 15:24 Вышки, вышки, вышечки мои. Или нормальное что-то будет?
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:100%.VBerezovsky: ↑ 04.07.2024 15:29
Це у вас від Юбісофт такі очікування? Ви, друже, дуже позитивно дивитесь на речі.
Ну Валькірії, але це доп елемент, а не муки на кожному босі
-
Shaolin_Style
Member
Отнюдь. Это означает лишь то что игра вероятно будет требовать патч первого дня для запуска.Сама игра должна выйти лишь 30 августа. И это довольно ранний уход на золото, который дает надежду, что игра будет хорошо отполировала и без серьезных технических проблем.
-
kairo
Member
Я відразу побачив, коли почав грати, що серія зробила величезний ухил в сторону соулсів. Потім вже прочитав, що розробники при перезапуску брали за орієнтир Дарк Соулс. Єдине, що вони сказали, що не хотіли робити повну копію ДС.corban_jum: ↑ 04.07.2024 16:12Не побачив там нічого від соулса. Нормальні сейви, нормальна камера та система прокачки, нормальна складність.kairo: ↑ 04.07.2024 15:39
Так God of War також із соулс механіками та боївкою, розробники гри самі про це заявляли.
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
100%.
Ну Валькірії, але це доп елемент, а не муки на кожному босі
-
yariksom
Member
Не знаю чи скажи якусь єресь, бо не дуже розбираюся, для мене епоха соулсів щось подібне до епохи QTE хоча це зовсім різні речі.
Однак і там і там потрібно просто відточувати майстерність раз за разом, по іншому не пройдеш.
Тобто не має можливості якось грубо говорячи "схитрити", знівелювати слабість персонажа чи то вдалим діалогом чи то заманюванням ворога в місце де його можна умовно камінням закидати з висоти закидати чи втопити чи щось інше і зробити це цікаво та ефективно, наприклад замість 15 хвилин перекатів і ударів потратити 30 для створення пастки або втертися персонажу в довіру та зарізати його в сні.
Правда я вже перебільшую, але соулси це тупо якась компульсія (думаю за більш відвертий термін забанять ).
Однак і там і там потрібно просто відточувати майстерність раз за разом, по іншому не пройдеш.
Тобто не має можливості якось грубо говорячи "схитрити", знівелювати слабість персонажа чи то вдалим діалогом чи то заманюванням ворога в місце де його можна умовно камінням закидати з висоти закидати чи втопити чи щось інше і зробити це цікаво та ефективно, наприклад замість 15 хвилин перекатів і ударів потратити 30 для створення пастки або втертися персонажу в довіру та зарізати його в сні.
Правда я вже перебільшую, але соулси це тупо якась компульсія (думаю за більш відвертий термін забанять ).
-
kairo
Member
Так це ж круто, гра де мають значення твої скіли, а не тупе заклікування. Соулси, по великому рахунку, це відповідь на тотальне оказуалення епохи PS3/Xbox360, коли усі видавці вирішили, що ігри треба максимально спрощувати для розширення аудиторії. QTE, це те саме оказуалення - press X to Win.Однак і там і там потрібно просто відточувати майстерність раз за разом, по іншому не пройдеш.
Та повно. Від перекачування персонажа, до банального оббігання мобів та опціональних босів. А ще є призив інших гравців на допомогу та купа інших методів спростити собі гру.Тобто не має можливості якось грубо говорячи "схитрити"
Це вже більше про повноцінні сюжетні РПГ. Соулси, це Екшн-РПГ та Екшн-адвенче із уклоном в боївку.втертися персонажу в довіру та зарізати його в сні
Вас ніхто не заставляє в них грати)) Є купа інших жанрів.але соулси це тупо якась компульсія
-
Reverse_rain
Member
Так, я ще той мрійник))VBerezovsky: ↑ 04.07.2024 15:29Це у вас від Юбісофт такі очікування? Ви, друже, дуже позитивно дивитесь на речі.Reverse_rain: ↑ 04.07.2024 14:17 Ех, сподіваюсь на рівень якості Divinity, Baldurs Gate III. Очікую вражень від гри як від Відьмака.
Але якщо без рожевих окулярів, то нас чекає дуже красивий світ гри і такий же пустий. Одноманітна активність, бектрекінг у всій красі, оскільки будуть елементи метроідванії (типу осу тут щоб пройти тобі потрібна квантова запальничка і ти отримаєш її на іншій локації годин через надцять). У грі буде звичайно внутрішній магазин з косметикою, який буде оновлюватись раз на день-три. Гра буде мати проблеми з сумісністью заліза як той же райдерс репаблік. А пазли та головоломки в грі будуть рівня Фенікс Райзен ( чи як її там).
-
daesz
Member
Будь-ласка, не будь типовим хламом від юбі, будь-ласка, не будь типовим хламом від юбі, будь-ласка, не будь типовим хламом від юбі
-
Reverse_rain
Member
А вона в стімі планується? Чи знову магазин юбі та егс?
-
seraphic
Member
Аватар тоже раскручивали, так оценивали, так хвалили перед выходом, а итог вышло то что вышло
-
daesz
Member
У аватарку є фанати вселенної? Це the most forgivable франшиза за останні 50 років Люди в це не грали бо всім банально всерівно що там і з ким відбувається в грі.seraphic: ↑ 12.07.2024 22:08 Аватар тоже раскручивали, так оценивали, так хвалили перед выходом, а итог вышло то что вышло