nextcloud жере добряче, це не завдання для роутеру він в мене i5-2500 кладе в повне завантаження без жодних проблем при роботі.S: ↑ 16.06.2024 12:59
...С ресурсами процессора ситуация не лучше. Для примера: приложение Nextcloud, которое я развернул на роутере RB3011, загрузило оба ядра на 100% — и это без какой-либо нагрузки...
бачив більш практичне рішення - люди беруть raspberry pi 2w або подібну мікроплатку, живлять прямо від усб роутера наприклад, скотчем до корпусу - і за невеличкі гроші отримують повноцінний лінух с повною підтримкою усього, і не невідомо що із прошивки роутера...S: ↑ 16.06.2024 12:59 А вообще мое личное отношение к докер - это редкое гуано с этими вот 1 процесс 1 контейнер и куча всего не работает. Что то в контейнере поменять тоже через задницу. Может для каких то программерских извратов с микросервисами оно и подходит но для классических сисадминских целей vps+ssh куда как лучше.
я в свій час погрався з докером на ац2 - ну.. воно працює. можна багато чого зробити. але все це простіще на копійчаному одноплатнику підняти..а зараз той же мікрот наче і ресурси є - 1гб озу, доволі багато. але - усб відрізали. і сенс від того докеру, флешка 128мб. (це щодо ах2 наприклад).