Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор роутера
-
_clawfinger_
Member
Grava
Раніше я планував рухатись в ту сторону, але життя внесло свої корективи.
Відключення світла заважають.
IvanCh
Не поможе я нову заллю туди.
Smok
Самозбір це майже завжди опенсорс, а він в плані технології майже завжди пасе задніх.
Раніше я планував рухатись в ту сторону, але життя внесло свої корективи.
Відключення світла заважають.
IvanCh
Не поможе я нову заллю туди.
Smok
Самозбір це майже завжди опенсорс, а він в плані технології майже завжди пасе задніх.
-
bes
Member
это следующий шаг после микротикаGrava: ↑ 14.06.2024 17:17Зібрати машину на pfsense/opnsense (або routeros, якщо фанат мікротіка) + світч + точка доступу. Безпрограшний віріант_clawfinger_: ↑ 14.06.2024 15:38А який роутер обрати?
Отправлено спустя 3 минуты 55 секунд:
мне понравилась эта твоя логика, в какой я говорю что любой роутер кроме микротика для дома то сразу не один роутер не подходит Это хорошоEkz0rcyst: ↑ 14.06.2024 15:16 bes
Слідуючи вашій логіці то жоден роутер не підходить для користування.
Отправлено спустя 51 секунду:
а я понял, посты срача потерли
-
_clawfinger_
Member
bes
Ти давай вже микротик готуй, бажано ac lite, а в ідеалі ax lite
А не перестрибуєш на іншу тему.
-
bes
Member
жажда халявы тебе видно зрения лишила, я же тебе выше написал обращайся к тем кто советует. Это же предложение_clawfinger_: ↑ 14.06.2024 19:44 bes
Отправлено спустя 4 минуты 41 секунду:
это надо возле церкви или магазинаIvanCh: ↑ 14.06.2024 17:30 проси грошима
Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
вот это обговоришь когда на этом заработаешь_clawfinger_: ↑ 14.06.2024 15:38 пишіть в приват, обговоримо деталі, який саме мікротік вишлете й куди саме
_clawfinger_: ↑ 14.06.2024 15:38 з мене покроковий гайд простого налаштування роутера, а потім складного. З резервним днс, впн тунелі то що.
-
_clawfinger_
Member
bes
брехло, ти ж казав що даси, отже брехун!
Тебе за язика ніхто не тягнув.
-
bes
Member
забавно что у тебя одного только такая реакция тут на форуме, может с тобой что не так. Я написал давал бы а не дам одно заявление о намерениях другое заявление действиях . Уже не говоря о том что это предложения для действия тех кто советует эту ерунду для дома_clawfinger_: ↑ 14.06.2024 19:53 bes
мудрий народ знову обманули_clawfinger_: ↑ 14.06.2024 19:53 брехун!
-
_clawfinger_
Member
Мені не цікаві відмазки брехуна, а тепер й думки брехуна, так що гуд бай.
-
bes
Member
Ты там только сильно не злись_clawfinger_: ↑ 14.06.2024 20:03 Мені не цікаві відмазки брехуна, а тепер й думки брехуна, так що гуд бай.
-
tablestikus
Member
Якось у мене був офіс в звичайній трьошці де на балконі була зроблена серверна з двох шаф та окремого кондьора - виглядало угарно)
-
Avenger80
Member
bes
Дело в том, что многие поняли так как ты и написал, но некоторым хочется поязвить. А ещё, я так скажу, те кто так усиленно предлагает роутеры Микротик для дома - сами же этим людям (простым людям) и пойдут, образно, за 100 баксов, с ЧСВ, что мегакрутые спецы настраивать их - бизнес. Это ж вызов целого сисадмина для поднятия сети в доме на Микротике. Это, конечно, шутка, но в каждой шутке есть доля правды. Что-то типа такого - Серый, ты помнишь, мне советовал модель Микротика - я купил. Заглянешь ко мне, настроишь. Я отблагодарю. Да, конечно. Через время - ой, блин, у меня что-то там инет не раздаёт - Серый, подойдёшь?
Дело в том, что многие поняли так как ты и написал, но некоторым хочется поязвить. А ещё, я так скажу, те кто так усиленно предлагает роутеры Микротик для дома - сами же этим людям (простым людям) и пойдут, образно, за 100 баксов, с ЧСВ, что мегакрутые спецы настраивать их - бизнес. Это ж вызов целого сисадмина для поднятия сети в доме на Микротике. Это, конечно, шутка, но в каждой шутке есть доля правды. Что-то типа такого - Серый, ты помнишь, мне советовал модель Микротика - я купил. Заглянешь ко мне, настроишь. Я отблагодарю. Да, конечно. Через время - ой, блин, у меня что-то там инет не раздаёт - Серый, подойдёшь?
Последний раз редактировалось Avenger80 14.06.2024 20:16, всего редактировалось 1 раз.
-
pelia
Member
bes
покажіть на ляльці місце де вас торкався мікротік
а я не заходив в налаштування тому що за ті 2 години я зробив усе що хотів і більше нічого не треба. Він там десь стоїть у кутку, пилом покривається з аптаймом у півроку+ і я горя не знаю
а я не заходив в налаштування тому що за ті 2 години я зробив усе що хотів і більше нічого не треба. Він там десь стоїть у кутку, пилом покривається з аптаймом у півроку+ і я горя не знаю
-
bes
Member
Ну это хорошо что ты доволен. Я говорю за то что судя по вашим словам вы убили вечер так и не разобрались - потом нашли какое то видео и по нему еще настраивали два часа. Если для вас это интуитивная настройка роутер то хорошо. Ясно что вы его не трогаете, там же ничего не понятно а что то искать влом.pelia: ↑ 14.06.2024 20:15 bes
-
pelia
Member
Я нічого не говорив про інтуітивність налаштування. Більше того, я навіть сказав чому я не зміг налаштувати його, мережа побудована дуже дивним чином, 99% користувачів такі приколи не світять. Ніхто не радить мікротік тому що його налаштування інтуітивне. Як там говорять: плюс мікротіка у тому, що можна налаштувати усе, а мінус - треба налаштувати усе. А не чіпаю я його тому що, ще раз повторю, він працює так як я хочу і мої хотілки не змінились з того часу, а якщо навіть захочу і не буду знати де це - просто загуглю, ми живемо у 2024 році, якщо що, інтернет доступний усімbes: ↑ 14.06.2024 20:21Ну это хорошо что ты доволен. Я говорю за то что судя по вашим словам вы убили вечер так и не разобрались - потом нашли какое то видео и по нему еще настраивали два часа. Если для вас это интуитивная настройка роутер то хорошо. Ясно что вы его не трогаете, там же ничего не понятно а что то искать влом.pelia: ↑ 14.06.2024 20:15 bes
-
Avenger80
Member
del
-
Ekz0rcyst
Member
Del
-
bes
Member
чувак неделю не мог вайфай включить потому что при сбросе настроек скрипт не применил. Не так все гуглится иногда как хочетсяpelia: ↑ 14.06.2024 20:37 просто загуглю, ми живемо у 2024 році, якщо що, інтернет доступний усім
-
Ekz0rcyst
Member
bes
Та зрозуміло що у вас з мікротами "не зійшлось", тільки нащо писати подібну маячню? Занадто дешевий байт.
Та зрозуміло що у вас з мікротами "не зійшлось", тільки нащо писати подібну маячню? Занадто дешевий байт.
-
bes
Member
что рушится мир который вы тут пытаетесь создать что дальше квиксета ничего никому не надо ? не расстраивайся
Отправлено спустя 3 минуты 28 секунд:
с чего ты так решил? DLNA который никому не нужен добавили. Теперь торрент еще всунут в базовую прошивку и будет идеальный keeneticEkz0rcyst: ↑ 14.06.2024 21:19 Та зрозуміло що у вас з мікротами "не зійшлось"
-
Ekz0rcyst
Member
bes
Якщо треба "трохи більше" ніж пропонує квіксет мікрота то я взагалі не розумію про що мова... Тоді asus/tp-link/etc поруч не валялись з їх "функціоналом"
Але ж мова геть не про це
Якщо треба "трохи більше" ніж пропонує квіксет мікрота то я взагалі не розумію про що мова... Тоді asus/tp-link/etc поруч не валялись з їх "функціоналом"
Але ж мова геть не про це
-
bes
Member
если подключить HDD к порту и настроить smb это слишком много или еще нет ? Это уже квиксетом не настроишь