viperest1
Чекати чи ні - тут я не буду рекомендувати. По досвіду себе і знайомих можу сказати наступне. Серед усіх функцій на постійній основі використовуються лише кілька. Повідомлення, знайти телефон, сам годинник, інколи оплата ну і відслідковування навантажень (тренувань).
Не слухайте хто каже про 40мм, вони маленькі. В мене дружина тендітна дівчинка ходить з 45мм і виглядає все красиво і гармонічно.
Основний мінус - це час роботи. Мене банально харило заряджати кожні 2 дні, тому порозпродував всі Гелексі Вотчі, Гарміни з Оледами і все шо до мене приїжджало.
Зараз використовую Suunto 9 Peak. Класний годинник, прям от з першого погляду сподобався. А враховуючи, шо купив за 120$, то взагалі. 2 тижні на одному заряді, точні сенсори. Займаюся реабілітацією, то пару раз міряв тиск. Пульс на тонометрі і на годиннику завжди однакові. Нема функції пошуку годинника, шо трохи бісить. В оновленій версії додали. Хвастанусь своїм першим походом на вершину...
https://maps.suunto.com/move/user660521 ... 7fab59c930
Крім часу роботи, друге критичне питання - це дизайн. Все ж таки це аксесуар і від повинен подобатися. Мені важко уявити, щоб хтось, хто вже користується еплом - був невдоволений еплвочами. Ще й такими топовими. Враховуючи, що ті ж гарміни і суунто теж не найдешевші апарати - ризик доволі великий. Та і неприємно коли подарунок не подобається.