Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

VBerezovsky
теж дивися на либерти 4, вони зараз ще й з знижкою офіційні, але якісь відгуки протилежні на форумах і обзорах
JKrl
Member

Які є варіанти спортивного типу затичок з гарним звуком, щоб з дугою за ухо? в мене проблеми с з вухами, стандартні носити не можу, половина випадає, ті що плотно ввертаються - шкодять здоров'ю.
IrosLAV
Member

IrosLAV: 29.04.2024 11:40 Відгук про Audeze Maxwell. Звук кращий, ніж середньо-топовий геймерський за 150-200$. Мікрофон навпаки, в Razer Baracuda чи HyperX Cloud в рази кращий.
Доволі неприємною виявилась вага: вона відчувається і після робочого дня в них боліла шия (можливо звиклось би за декілька тижнів).
І найбільшою проблемою виявилась якість: за декілька тижнів користування перестав працювати правий динамік. Розібав, провірив електрону частину, дроти - все ок, прорблема саме в динаміку. Це сталось десь пів року тому, тоді не мав часу шукати новий динамік, відложив їх в далеку шухляду. Недавно вирішив відермонтувати їх, обдзвонив декілька великих сервісних центрів - динаміків таких ніде немає, але найбільше мене здивувало, що я не перший за них запитую, виявляється, прорблема доволі поширена (особливо враховуючи рідкість цих навушників в Україні). Так що порада: брати лише з гарантією. Якщо хтось підкаже, де можна поремонтувати чи замінити динамік - буду вдячний :)
Написав листа Audeze, сказали звернутись до Porta Sound, ті порішають всі проблеми :) Порта сказала, що запчастини навушників Audeze бувають тіки до їх "фірмових" виробів, тобто хайфайних навушників за тисячі долларів, а дешеву хрінь типу Максвелів ремонтують лише заміною на інші. Так як гарантії немаю, відповідно ніякої заміни мені не світить) 400$ в сміттєвий бак.

Може порадите щось якісне за 300-600$, мікрофон не потрібний. Для відеомонтажки, ютубчика і ігор.
heidfeld
Member

IrosLAV: 17.05.2024 09:12 Написав листа Audeze, сказали звернутись до Porta Sound, ті порішають всі проблеми :) Порта сказала, що запчастини навушників Audeze бувають тіки до їх "фірмових" виробів, тобто хайфайних навушників за тисячі долларів, а дешеву хрінь типу Максвелів ремонтують лише заміною на інші. Так як гарантії немаю, відповідно ніякої заміни мені не світить) 400$ в сміттєвий бак.

Може порадите щось якісне за 300-600$, мікрофон не потрібний. Для відеомонтажки, ютубчика і ігор.
смешные люди, берут маркетинговую херь, а потом жалуются что выбросили в мусорку 400$. это было очевидно для здоровых людей еще до покупки.

А если хочешь норм. ухи, вот тебе варик Audio-Technica ATH-R70x
IrosLAV
Member

heidfeld: 17.05.2024 09:45
IrosLAV: 17.05.2024 09:12 Написав листа Audeze, сказали звернутись до Porta Sound, ті порішають всі проблеми :) Порта сказала, що запчастини навушників Audeze бувають тіки до їх "фірмових" виробів, тобто хайфайних навушників за тисячі долларів, а дешеву хрінь типу Максвелів ремонтують лише заміною на інші. Так як гарантії немаю, відповідно ніякої заміни мені не світить) 400$ в сміттєвий бак.

смешные люди, берут маркетинговую херь, а потом жалуются что выбросили в мусорку 400$. это было очевидно для здоровых людей еще до покупки.

А если хочешь норм. ухи, вот тебе варик Audio-Technica ATH-R70x

Сильно багато здоров'я маєш, називаючи хворимим всіх власників Audeze :laugh:
VBerezovsky
Member

akr: 16.05.2024 21:28 VBerezovsky
теж дивися на либерти 4, вони зараз ще й з знижкою офіційні, але якісь відгуки протилежні на форумах і обзорах
Якщо є якісь конкретні питання, то питайте, розкажу про свій досвід користування :)
heidfeld
Member

IrosLAV: 17.05.2024 09:59 Сильно багато здоров'я маєш, називаючи хворимим всіх власників Audeze :laugh: [/off]
ты же сам пишешь что выбросил 400$ и что искателей их динамиков не ты один. так как же вас называть. если вам продают низкокачественную хрень втридорога, а вы еще и жопу рвете за эту шарагу.
Radio Bay
Member

IrosLAV: 17.05.2024 09:12Так як гарантії немаю, відповідно ніякої заміни мені не світить) 400$ в сміттєвий бак.
Це не цікаво, спитай на HeadFi.org

Відправлено через 1 годину 29 хвилин 11 секунд:
IrosLAV: 17.05.2024 09:12Написав листа Audeze, сказали звернутись до Porta Sound, ті порішають всі проблеми
Ще варіант, спитати у Ear in Ear
heidfeld
Member

кому там крутые наушники?
спойлер
Radio Bay
Member

heidfeld: 22.05.2024 11:26кому там крутые наушники?
А что мы должны делать после просмотра этого видео о наушниках, как оказалось, Final D8000 Pro?

Печалька с наушниками Одизи состоит в том, что гарнтия, таки, полезная вещь.
Кстати, со вторички приходит уже тестированное, там обычно ничего не случается
DEVES
Member

heidfeld: 22.05.2024 11:26 кому там крутые наушники?
спойлер
Вот действительно крутые наушники, а в видео какая-то неведомая дичь за оверпрайс
Radio Bay
Member

DEVES: 22.05.2024 15:26Вот действительно крутые наушники
Накладні? Довго стидіти зазвчай не комфорно
Considered to be the "Industry Standard" for DJs, HD 25 can be found in DJ Booths around the world. Performs exceptionally well in loud environments
Відпрацювати сессію за пультом норм, для довгого знаходження треба брати понорозмір
Podyrio
Member

DEVES: 22.05.2024 15:26а в видео какая-то неведомая дичь за оверпрайс
Щодо Final Audio це ви загнули, доволі відома фірма в аудіофільских колах.
JKrl
Member

heidfeld: 17.05.2024 09:45 А если хочешь норм. ухи, вот тебе варик Audio-Technica ATH-R70x
навіщо кому-то студійні вуха дома музику слухати та фільми дивитись. можна ще пусту гречку без солі їсти, круто, корисно і всі поважатимуть.
це як кататись по городу на машині зі спортивной чи офроад підвісом. цікаво спочатку, наступного дня вже ходять спину чухають.
всьому своє місце.
SERGBILL
Member

JKrl: 22.05.2024 18:56 навіщо кому-то студійні вуха дома музику слухати та фільми дивитись.
а чому ні?
Radio Bay
Member

JKrl: 22.05.2024 18:56навіщо кому-то студійні вуха дома музику слухати та фільми дивитись
У 650-х Сенхах це цудово робити, у Баэрах народ теж не сумуэ, особливо 1770/1990
lewerlin
Member

JKrl: 22.05.2024 18:56навіщо кому-то студійні вуха дома музику слухати та фільми дивитись.
Питання виникає, поки самі не спробували.
JKrl: 22.05.2024 18:56можна ще пусту гречку без солі їсти
Бачите, "посолити несолону гречку" не проблема(накрутити еквалайзер), а от спробуйте пересолену гречку до толку довести...
JKrl
Member

lewerlin: 22.05.2024 19:56
JKrl: 22.05.2024 18:56навіщо кому-то студійні вуха дома музику слухати та фільми дивитись.
Питання виникає, поки самі не спробували.
пробував, скучно.
DT240 всім влаштовують, тільки амбушюри змінив.
музику слухаю зі спотіфая, якщо що.
Radio Bay
Member

JKrl: 23.05.2024 00:59пробував, скучно.
DT240 всім влаштовують
1. Далеко не самые плохие наушники
2. Считаются студийыми
iisysQQ
Member

Товарищи, прошу помощи. Нужно поменять амбюшуры на JBL 350. Гуглю и не могу понять какие именно амбюшуры сюда надо( Кто в теме, от каких проводов станут амбюшуры на 350е?(
Ответить