Пропоную обговорити Представлено перший трейлер Call of Duty: Black Ops 6
Ідріс Ельба, ну нафіга воно тобі?
Последние статьи и обзоры
Новости
Представлено перший трейлер Call of Duty: Black Ops 6
-
brozzy
Member
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити Представлено перший трейлер Call of Duty: Black Ops 6
9/11 очікується? перехоплюєш літаки, але будівлі однаково падають. щось такого на рівні "No Russian" з мв2
9/11 очікується? перехоплюєш літаки, але будівлі однаково падають. щось такого на рівні "No Russian" з мв2
-
MetalistForever
Member
Интересно покажут ту версию ,где семья Билла Клинтона и Саддам Хусейн дружили и имели общий бизнес !?
-
Shaolin_Style
Member
затем зачем же и в Phantom Liberty -brozzy: ↑ 28.05.2024 20:42 Пропоную обговорити Представлено перший трейлер Call of Duty: Black Ops 6
Ідріс Ельба, ну нафіга воно тобі?
-
taras_cs
Member
Давайте ближче до фактів.MetalistForever: ↑ 28.05.2024 21:01 Интересно покажут ту версию ,где семья Билла Клинтона и Саддам Хусейн дружили и имели общий бизнес !?
Про брата
16 марта 1988 года Али Хасан аль-Маджид (министр обороны Ирака в годы правления Саддама Хусейна, его двоюродный брат) отдал приказ о применении химического оружия против жителей города Халабджа, в результате которой погибло не менее 5 000 человек. В итоге многие государства признают эти события геноцидом курдов. За применение химического оружия аль-Маджид получил прозвище «Химический Али». К 1989 году положение курдов в Ираке ухудшилось — если ранее удары наносились только по деревням, то теперь им подверглись и достаточно крупные города.
-
Tetronga
Member
Хтось ще грає в каловдутія? Серйозно?
-
Grava
Member
Подивись топи продажів ігор за КОЖЕН рік.Tetronga: ↑ 28.05.2024 21:31Хтось ще грає в каловдутія?
-
tablestikus
Member
десятки мільйонів грають по всьому світуTetronga: ↑ 28.05.2024 21:31 Хтось ще грає в каловдутія? Серйозно?
-
bes
Member
ну что посмотрим что популярней будет КС или КОД в геймпасе по онлайну
-
IronWithin
Member
Ось тут з вами згоден , код програвала ксу тільки великим цінником, теперь ситуація зміниться, да що там, навіть я таки оформлю гейпасс на декілька місяцівbes: ↑ 28.05.2024 21:55 ну что посмотрим что популярней будет КС или КОД в геймпасе по онлайну
-
yariksom
Member
Грають, і багато.Tetronga: ↑ 28.05.2024 21:31 Хтось ще грає в каловдутія? Серйозно?
Я не граю, тому що онлайн груповухи не подобаються.
В синглову сюжетку щоб пограти треба купляти всю, та уже забув про синглові сюжетки з року так 2017го, не роблять колл оф дюті їх, ну ше 2019го з'явилась і то треш повний.
Шутерів, від якогось там лиця - тьма, організовують карти і різні, там завдання, не люблю цього, нехай сюжет вернуть і занесу я їм 10 баксів, без доступу в онлайн, таке з задоволенням пройду.
А так, що колл, що батлфілд це копроліт для мене.
Я вже видно занадто старий, але скучаю за іграшками, які спочатку тебе цікавили як сингл а тоді основні гроші стригли на онлайні тому що цікаво.
-
Yalg
Member
КС на соснолях есть?bes: ↑ 28.05.2024 21:55ну что посмотрим что популярней будет КС или КОД в геймпасе по онлайну
-
Tetronga
Member
Десятки мільйонів і в геншини з бравл старсами грають. І що?tablestikus: ↑ 28.05.2024 21:47десятки мільйонів грають по всьому світуTetronga: ↑ 28.05.2024 21:31 Хтось ще грає в каловдутія? Серйозно?
-
tablestikus
Member
Ти спитав, отримав відповідь. Що тобі не так?
-
Tetronga
Member
Ладно, я програв.