Вийшов офіційний редактор Redkit для модифікації The Witcher 3: Wild Hunt

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Вийшов офіційний редактор Redkit для модифікації The Witcher 3: Wild Hunt

Взагалі це дуже круто, це надасть грі нове життя
erazel
Member

Хотів написати що тепер буде nude-мод, але ж це блін Відьмак3, не знаю хто там голий не був і в офійійній версії :gigi:
Spiryt
Member

erazel: 21.05.2024 16:34 Хотів написати що тепер буде nude-мод, але ж це блін Відьмак3, не знаю хто там голий не був і в офійійній версії :gigi:
Золтан...
VovaII
Member

І ще коза, яку в лісі шукати потрібно було.
yariksom
Member

VovaII: 21.05.2024 17:07
І ще коза, яку в лісі шукати потрібно було.
А вона там в одязі? щось я призабув уже. :shuffle:
Scoffer
Member

Ліцензія не дуже. Навіть жадібна бетесда дозволяє робити платні моди в стімі котрі потім інтегрує в гру.
Alligator
Member

Spiryt: 21.05.2024 16:50
erazel: 21.05.2024 16:34 Хотів написати що тепер буде nude-мод, але ж це блін Відьмак3, не знаю хто там голий не був і в офійійній версії :gigi:
Золтан...
Бо по сюжету так сталось :lol:
спойлер
MqM
Member

Краще пізно ніж ніколи, надіюсь з'являться цікаві моди

Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
Scoffer: 21.05.2024 21:12 Ліцензія не дуже. Навіть жадібна бетесда дозволяє робити платні моди в стімі котрі потім інтегрує в гру.
вам би тільки гроші заробляти) Ну думаю для справжніх творців це не трагедія, головне не забирати авторські права в модерів
Scoffer
Member

MqM
Ліцензія дозволяє сідіпроджекту робити повну копію моду і посилати авторів оригінала лісом :laugh:
MqM: 21.05.2024 22:46Ну думаю для справжніх творців це не трагедія
А я думаю що трагедія. Хоч творець, хоч не творець, а їсти хочеться.
Wonderboy
Member

Scoffer: 21.05.2024 23:17Хоч творець, хоч не творець, а їсти хочеться.
В свій час після роботи багато і абсолютно безкоштовно конвертував літаки та інший контент зі старих версій авіасимуляторів в нові. Це був мій відпочинок.
Хочеться їсти - май нормальну роботу IRL, а то буде як завжди, хтось зробив мікромодик, а в описі купа посилань на усі відомі системи донатів. Цигани виходять на новий рівень.
Scoffer
Member

От ви вже заздрісні ще й шаровики. Хто хоче хай роздає на шару, хто хоче - за гроші. В чому взагалі проблема?
Не треба такими бути. Цініть і свою, і чужу роботу.
big_bang
Member

хоч би на сталкера не перетворився
самі знаєте - мільйони говмодів для "істєнних фанатов"
:laugh: :laugh: :laugh:
Alex646
Member

Scoffer: 21.05.2024 23:17 MqM
Ліцензія дозволяє сідіпроджекту робити повну копію моду і посилати авторів оригінала лісом :laugh:
Ніхто не буде цього робить, бо на віддьмака 3 вже забили розробники.
taras_cs
Member

Alex646: 22.05.2024 10:41Ніхто не буде цього робить, бо на віддьмака 3 вже забили розробники.
Звісно. Це всі помітили
Изображение
nochnik89
Member

Паровозик Томас приготовился уже
MqM
Member

Scoffer: 21.05.2024 23:17 MqM
MqM: 21.05.2024 22:46Ну думаю для справжніх творців це не трагедія
А я думаю що трагедія. Хоч творець, хоч не творець, а їсти хочеться.
Ну якщо так, що можна робити плагіат модів без відчислень авторам це звісно погано.
З модів не наїсися) краще тоді робити власний продукт)

Відправлено через 13 хвилин 47 секунд:
Scoffer: 22.05.2024 09:05 От ви вже заздрісні ще й шаровики. Хто хоче хай роздає на шару, хто хоче - за гроші. В чому взагалі проблема?
Не треба такими бути. Цініть і свою, і чужу роботу.
Навпаки зазвичай створення модів на основі чужого продукту (гри) передбачало приймання угоди, що автори не будуть використовувати в комерційних цілях. Проблема в тому, що звинувачують розробників в тому, що вони повинні надати платформу для заробітку на їхньому ж продукті - це наглість. Наче розробники просто зобов'язані та винні це гравцям.
Скажу, як моддер, що займався моддингом для ігор - нікому не приходило в голову заробляти гроші на своїх творчих роботах, це напряму заборонялося ліцензією і ніхто не обурювався. Звісно компанія Valve йде на зустріч моддерам за дійсно якісні модифікації, як було з Black mesa укладаючи угоди з розподілом прибутку. Не можна просто без відома розробників продавати власні модифікації ігноруючи вклад розробників. Ніхто в моддинг для заробітку грошей не йшов, це чисто заняття ентузіастів з любові до певних ігор. Дуже наївно вважати, що викладаючи моди на них не можна заробити серйозні гроші, для цього є донати. Моддинг гарна справа для створення портфоліо - від цього буде більше користі ніж тих уявних прибутків :lol: Багато ігор виросли з конверсій, моддинг це сфера де можна обкатати божевільні ідеї не ризкуючи фінансово, а потім перетворити у гру завжди вийде. Всі такі корисливі стали, аби усе тільки продавати, тому у нас навіть туторів на ютубі мало - головне створити свій курс і продавати) Єдина цінність гроші, а не загальний розвиток будь якої сфери
Scoffer
Member

MqM
А бетесда дає робити моди, викладувати в стімі за гроші, і збирає з них якусь там дань. І хто з них розумніший?)))
MqM: 22.05.2024 17:04Єдина цінність гроші
Бо так і є. Ти або купляєш товар за гроші, або якщо тобі щось дають на шару, то товар це ти, і тебе кудись комусь продадуть, в кращому випадку рекламщикам. Особисто мене якось напрягає бути товаром, якщо чесно. Тому я завжди виступаю за прямі оплати всіх товарів і послуг.
MqM
Member

Scoffer: 22.05.2024 18:01 MqM
А бетесда дає робити моди, викладувати в стімі за гроші, і збирає з них якусь там дань. І хто з них розумніший?)))
MqM: 22.05.2024 17:04Єдина цінність гроші
Бо так і є. Ти або купляєш товар за гроші, або якщо тобі щось дають на шару, то товар це ти, і тебе кудись комусь продадуть, в кращому випадку рекламщикам. Особисто мене якось напрягає бути товаром, якщо чесно. Тому я завжди виступаю за прямі оплати всіх товарів і послуг.
Це власна політика Бетесди, не для кожної гри така модель працює. Ви забуваєте, що безкоштовні модифікації гарно продають оригінальну гру) Для мене важливо аби тільки не претендували на інтелектуальну власність моддерів, на всю ту роботу, що вони зробили власними руками)
Щоб продавати товар треба відповідати за його якість, скільки моддерів візьмуться за постійну технічну підтримку? Хто готовий відповідати з них за оптимізацію та загальний технічний рівень? Хто з модерів проведе достатнє технічне тестування для різних конфігурацій обладнання?
Ніколи особисто не бачив у безкоштовних модах реклами) Якщо десь і є, то суто в ігровому світі і вона ненав'язлива, як у якогось Юбісофт. Не намагання зрубати бабла не перетворює моди в той треш з скінами та іншими платними бонусами)
Знайдіть мені рекламу в тих же картах для КС2 від комюніті)
Чому одразу ви маєте бути товаром, багатьом творцям достатньо отримати визнання і що їхня праця популярна, і вони можуть з гордістю представити ці досягнення у власному портфоліо)
Ответить