Вийшов безплатний шутер XDefiant від Ubisoft

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Junior

Пропоную обговорити Вийшов безплатний шутер XDefiant від Ubisoft

Черговий варіант Call of Duty з орієнтацією на швидкий геймплей :)
Dremjke
Member

Воно ж мертвонароджене, нє?
V1ncenZo
Member

Dremjke: 22.05.2024 10:31 Воно ж мертвонароджене, нє?
І коли це заважало юбісофту?
Dremjke
Member

V1ncenZo: 22.05.2024 10:33І коли це заважало юбісофту?
Ніколи :gigi:
Ijachok
Member

Imperator83: 22.05.2024 10:07 Пропоную обговорити Вийшов безплатний шутер XDefiant від Ubisoft

Черговий варіант Call of Duty з орієнтацією на швидкий геймплей :)
Для швидкого геймплею, надто великий тайм ту кіл. Але сподіваюсь, що хоч якусь конкуренцію складе. Бо я довго шукав альтернативи для мультіплеєра COD і не знайшов. А його останні частини люди переважно дуже дизлайкають
Dremjke
Member

Ijachok: 22.05.2024 10:40Для швидкого геймплею, надто великий тайм ту кіл. Але сподіваюсь, що хоч якусь конкуренцію складе. Бо я довго шукав альтернативи для мультіплеєра COD і не знайшов. А його останні частини люди переважно дуже дизлайкають
Цей витвір ігрової індустрії, на жаль чи на щастя, конкуренцію коду не складе, яким би гуаном не був код при цьому.
waryag
Member

V1ncenZo: 22.05.2024 10:33 І коли це заважало юбісофту?
Дуже давно!

Відправлено через 35 хвилин 21 секунду:
Я взагалі не розумію, що вони творять. У вас є кілька класних франшиз, так і робіть умовний ф2п шутер по одній з них. Так, це містить певні репутаційні ризики і потребує деякого мінімального рівня вкладень і якості. Але як ще ви думаєте отримати успіх в суперконкурентному сегменті ПвП шутерів на фоні тривалого зниження довіри до вас?
daesz
Member

waryag: 22.05.2024 11:20
V1ncenZo: 22.05.2024 10:33 І коли це заважало юбісофту?
Дуже давно!

Відправлено через 35 хвилин 21 секунду:
Я взагалі не розумію, що вони творять. У вас є кілька класних франшиз, так і робіть умовний ф2п шутер по одній з них. Так, це містить певні репутаційні ризики і потребує деякого мінімального рівня вкладень і якості. Але як ще ви думаєте отримати успіх в суперконкурентному сегменті ПвП шутерів на фоні тривалого зниження довіри до вас?
Так ексдефайнт не те щоб по одній, а по всіх зразу великих франшизах :D
leniksss
Member

Dremjke: 22.05.2024 10:43
Ijachok: 22.05.2024 10:40Для швидкого геймплею, надто великий тайм ту кіл. Але сподіваюсь, що хоч якусь конкуренцію складе. Бо я довго шукав альтернативи для мультіплеєра COD і не знайшов. А його останні частини люди переважно дуже дизлайкають
Цей витвір ігрової індустрії, на жаль чи на щастя, конкуренцію коду не складе, яким би гуаном не був код при цьому.
це дуже погано :( бо CoD перетворився, особливо його мультіплеерна частина на суцільне gовно, контента багато але він ніякий, ті хто грає мене зрозуміють.
P. S.MOH-помер, BF-мертвий, CoD доб'є майкрософт та жадібність інвесторів.
Alextret
Member

Эта игра,это симулятор Лаунчера ЮБЕЙСОФТ,скачал,запустил,всё работает в 1.5 ФПС,короче говоря очередная шняга для купленых Убиками стримеров ,которые поиграв в неё пару недель,отработав тем самым бабки,перекрестившись, будут дальше играть в КАЛ ДУТИ
yupi
Member

leniksss: 22.05.2024 12:12BF-мертвий
В бф1, 4 играет полно людей даже в 3 ночи :rolleyes:
Vadizu
Junior

Якщо не рахувати проблеми з серверами, то гра дуже сподобалась. Весело плюс на ПС5 просто шикарна оптимізація . Вчора за декілька годин гри фпс не просів жодного разу навіть на один пункт. Стабільні 120 кадрів.
EvgenyDET
Member

Графика оч примитивная по сравнению с, к примеру, The Finals

зашел, поиграл минут 15, ничего не понятно пока, убивают как-то очень быстро
Alextret
Member

Я конечно человек балованый,когда скачиваю игру, даже пиратки, привык что она сразу работает,но это просто какой то "шедевр" у меня сразу с ходу тормоза в 2 фпс, настройки не могу поменять ,нихрена с таким фреймрейтом не работает,если у кого на пк было такое и он знает решение,то напишите пожалуйста в личку
0kie
Member

Alextret
Играй на Ютубе - там стабильно 120 fps и ты в топ-1. :gigi:
Ответить