Пропоную обговорити Вийшов безплатний шутер XDefiant від Ubisoft
Черговий варіант Call of Duty з орієнтацією на швидкий геймплей
Последние статьи и обзоры
Новости
Вийшов безплатний шутер XDefiant від Ubisoft
-
Imperator83
Junior
-
Dremjke
Member
Воно ж мертвонароджене, нє?
-
V1ncenZo
Member
І коли це заважало юбісофту?Dremjke: ↑ 22.05.2024 10:31 Воно ж мертвонароджене, нє?
-
Dremjke
Member
НіколиV1ncenZo: ↑ 22.05.2024 10:33І коли це заважало юбісофту?
-
Ijachok
Member
Для швидкого геймплею, надто великий тайм ту кіл. Але сподіваюсь, що хоч якусь конкуренцію складе. Бо я довго шукав альтернативи для мультіплеєра COD і не знайшов. А його останні частини люди переважно дуже дизлайкаютьImperator83: ↑ 22.05.2024 10:07 Пропоную обговорити Вийшов безплатний шутер XDefiant від Ubisoft
Черговий варіант Call of Duty з орієнтацією на швидкий геймплей
-
Dremjke
Member
Цей витвір ігрової індустрії, на жаль чи на щастя, конкуренцію коду не складе, яким би гуаном не був код при цьому.Ijachok: ↑ 22.05.2024 10:40Для швидкого геймплею, надто великий тайм ту кіл. Але сподіваюсь, що хоч якусь конкуренцію складе. Бо я довго шукав альтернативи для мультіплеєра COD і не знайшов. А його останні частини люди переважно дуже дизлайкають
-
waryag
Member
Дуже давно!V1ncenZo: ↑ 22.05.2024 10:33 І коли це заважало юбісофту?
Відправлено через 35 хвилин 21 секунду:
Я взагалі не розумію, що вони творять. У вас є кілька класних франшиз, так і робіть умовний ф2п шутер по одній з них. Так, це містить певні репутаційні ризики і потребує деякого мінімального рівня вкладень і якості. Але як ще ви думаєте отримати успіх в суперконкурентному сегменті ПвП шутерів на фоні тривалого зниження довіри до вас?
-
daesz
Member
Так ексдефайнт не те щоб по одній, а по всіх зразу великих франшизахwaryag: ↑ 22.05.2024 11:20Дуже давно!V1ncenZo: ↑ 22.05.2024 10:33 І коли це заважало юбісофту?
Відправлено через 35 хвилин 21 секунду:
Я взагалі не розумію, що вони творять. У вас є кілька класних франшиз, так і робіть умовний ф2п шутер по одній з них. Так, це містить певні репутаційні ризики і потребує деякого мінімального рівня вкладень і якості. Але як ще ви думаєте отримати успіх в суперконкурентному сегменті ПвП шутерів на фоні тривалого зниження довіри до вас?
-
leniksss
Member
це дуже погано бо CoD перетворився, особливо його мультіплеерна частина на суцільне gовно, контента багато але він ніякий, ті хто грає мене зрозуміють.Dremjke: ↑ 22.05.2024 10:43Цей витвір ігрової індустрії, на жаль чи на щастя, конкуренцію коду не складе, яким би гуаном не був код при цьому.Ijachok: ↑ 22.05.2024 10:40Для швидкого геймплею, надто великий тайм ту кіл. Але сподіваюсь, що хоч якусь конкуренцію складе. Бо я довго шукав альтернативи для мультіплеєра COD і не знайшов. А його останні частини люди переважно дуже дизлайкають
P. S.MOH-помер, BF-мертвий, CoD доб'є майкрософт та жадібність інвесторів.
-
Alextret
Member
Эта игра,это симулятор Лаунчера ЮБЕЙСОФТ,скачал,запустил,всё работает в 1.5 ФПС,короче говоря очередная шняга для купленых Убиками стримеров ,которые поиграв в неё пару недель,отработав тем самым бабки,перекрестившись, будут дальше играть в КАЛ ДУТИ
-
yupi
Member
В бф1, 4 играет полно людей даже в 3 ночиleniksss: ↑ 22.05.2024 12:12BF-мертвий
-
Vadizu
Junior
Якщо не рахувати проблеми з серверами, то гра дуже сподобалась. Весело плюс на ПС5 просто шикарна оптимізація . Вчора за декілька годин гри фпс не просів жодного разу навіть на один пункт. Стабільні 120 кадрів.
-
EvgenyDET
Member
Графика оч примитивная по сравнению с, к примеру, The Finals
зашел, поиграл минут 15, ничего не понятно пока, убивают как-то очень быстро
зашел, поиграл минут 15, ничего не понятно пока, убивают как-то очень быстро
-
Alextret
Member
Я конечно человек балованый,когда скачиваю игру, даже пиратки, привык что она сразу работает,но это просто какой то "шедевр" у меня сразу с ходу тормоза в 2 фпс, настройки не могу поменять ,нихрена с таким фреймрейтом не работает,если у кого на пк было такое и он знает решение,то напишите пожалуйста в личку
-
0kie
Member
Alextret
Играй на Ютубе - там стабильно 120 fps и ты в топ-1.
Играй на Ютубе - там стабильно 120 fps и ты в топ-1.