Последние статьи и обзоры
Новости
Атмосферний трейлер Senua's Saga: Hellblade II на честь виходу гри
-
taras_cs
Member
Пропоную обговорити Атмосферний трейлер Senua's Saga: Hellblade II на честь виходу гри
В першу грав у Game Pass на Xbox One X - графа дуже сподобалась, як для такого старого заліза. Сама гра теж чудова, хоча дехто жаліється на малу кількість механік.
Для другої оновив собі залізо, нарешті, цікаво буде спробувати, хоча сильна сторона Xbox One X - дуже тиха робота, а моя відяха на підвищених обертах, бо пам'ять Hynix дуже нагрівається.
В першу грав у Game Pass на Xbox One X - графа дуже сподобалась, як для такого старого заліза. Сама гра теж чудова, хоча дехто жаліється на малу кількість механік.
Для другої оновив собі залізо, нарешті, цікаво буде спробувати, хоча сильна сторона Xbox One X - дуже тиха робота, а моя відяха на підвищених обертах, бо пам'ять Hynix дуже нагрівається.
-
Геральт
Member
Дуже самобутня гра. Рідко такі виходять.
-
zalizo_org
Member
Встановив гру по preload. Тиждень тому вона оновилася до 40ГБ. Сьогодні тикнув плей і вона почала розпаковуватися
- спойлер
-
neo89skynet
Member
О, у геймпасi вона є, крутяк!
-
Dremjke
Member
Встановив із геймпасу, півгодини погрався, пока час був. Гарний візуал, геймплейно здалася такою самою, як попередниця. Але в мене лок на 48 кадрів, це нормально? Чи може більш ретельно потрібно перевірити налаштування? Чи 3060 взагалі більше не витягне Хоча і так не жаліюся, бо дуже плавно йде, на егймпаді приємно грати.
-
zalizo_org
Member
Dremjke
Які налаштування використовуєш?
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Щодо гріфіки - на мій погляд одна із найкращих ігор за всю історію.
Які налаштування використовуєш?
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Щодо гріфіки - на мій погляд одна із найкращих ігор за всю історію.
-
Magnum
Junior
Чекав цю гру, тре спробувати.
-
kairo
Member
На ІТС в огляді автор написав, що на 4080С, без ДЛСС:Dremjke: ↑ 21.05.2024 12:37 Встановив із геймпасу, півгодини погрався, пока час був. Гарний візуал, геймплейно здалася такою самою, як попередниця. Але в мене лок на 48 кадрів, це нормально? Чи може більш ретельно потрібно перевірити налаштування? Чи 3060 взагалі більше не витягне Хоча і так не жаліюся, бо дуже плавно йде, на егймпаді приємно грати.
1080р 70 FPS
1440р 55 FPS
4К 35 FPS
-
bes
Member
студию уже закрыли ?
-
Prescott
Member
kairo: ↑ 21.05.2024 13:071440р 55 FPS
kairo: ↑ 21.05.2024 13:074080С,
Отправлено спустя 5 минут 53 секунды:
Как то игра незаметно для меня вышла, уже качаю. Первая очень даже неплохая была, хоть и не без минусов.
-
MetalistForever
Member
Xbox жжет, рекламы игры не было в обще !
-
maxn
Member
MetalistForever
А если из берлоги вылезти и свет включить?
А если из берлоги вылезти и свет включить?
-
Nortrom
Member
Дрова чтоли?На ІТС в огляді автор написав, що на 4080С, без ДЛСС:
1080р 70 FPS
1440р 55 FPS
Бо у Радиков все ок
-
DuckRider
Member
Всё впереди. Думаю, финансового успеха не произойдет и будет что-то со студией. И на это есть причины. Если вспомнить почему хб имела успех, то это пиар со стороны стримеров, а пиар базировался на том, что вот кинутая всеми студия, разработчик дмс, сама собралась и выпустила красивую игру, чтоб показать всем что они могут, всё это подогревал концепт перманентной смерти. Это была такая инди на максималках. Второй раз это либо не прокатит, либо прокатит со скрипом. Да и не ясно откуда будет прибыль, если игра в геймпассе сразу выходитbes: ↑ 21.05.2024 13:43 студию уже закрыли ?
-
Dremjke
Member
zalizo_org: ↑ 21.05.2024 12:50Які налаштування використовуєш?
1440р, DLSS якість, середній присет налаштувань, але текстури на Високо. Трохи пізніше перевірю ще раз.kairo: ↑ 21.05.2024 13:071440р 55 FPS
-
Nortrom
Member
RTX 4070
-
Dremjke
Member
Невже UE5 такий ненаситний рушій. Чи просто розробники не змогли в оптимізацію...kairo: ↑ 21.05.2024 13:07На ІТС в огляді автор написав, що на 4080С, без ДЛСС:
1080р 70 FPS
1440р 55 FPS
4К 35 FPS
-
Dremjke
Member
Пограв годинку та видалив. Якесь воно ніяке взагалі. Не дивно, що гра ніяк не рекламувалася.
Взагалі, щось у Microsoft з іграми не те. Таке враження, що Філ Спенсер засланий козачок чи просто гроші на ігровому підрозділі відмивають
Взагалі, щось у Microsoft з іграми не те. Таке враження, що Філ Спенсер засланий козачок чи просто гроші на ігровому підрозділі відмивають
-
zalizo_org
Member
Dremjke
Мені гра дуже заходить. Для мене там найкраща графіка, найкраща постановка, найкраща атмосфера. Пройду - напишу фінальну думку, поки не пройшов оцінювати гру не можу.
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
До слова, Українські субтитри і меню присутні.
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
Проходжу на максимальному прісеті. 1080р. Використовую FSR3 з налаштуваннями "Якість". Немає 60ФПС, але грати цілком комфортно. Був би генератор кадрів дуже ймовірно грати було б взагалі ідеально.
Мені гра дуже заходить. Для мене там найкраща графіка, найкраща постановка, найкраща атмосфера. Пройду - напишу фінальну думку, поки не пройшов оцінювати гру не можу.
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
До слова, Українські субтитри і меню присутні.
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
Проходжу на максимальному прісеті. 1080р. Використовую FSR3 з налаштуваннями "Якість". Немає 60ФПС, але грати цілком комфортно. Був би генератор кадрів дуже ймовірно грати було б взагалі ідеально.