Інтернет = 1 Гбіт/с

Локальные сети и Интернет
Ответить
Автор
Member

SieG: 20.05.2024 12:34 GreenMile
Хочешь прикол?
Ты выбираешь между одним провайдером.
Оставь заявку на подключение водафона и тебе с веги перезвонят.
Оце реально прикол, я навіть не знаю, чи мені радіти, чи засмучуватись з цього приводу, лол.
tablestikus
Member

Ekz0rcyst: 19.05.2024 19:10 tablestikus
Підозрюю OLT резервується від акума, а той в свою чергу не встигає заряджатись між відключеннями електроенергії. От і вистачає часу на ~2 години. Хоча насправді це якось замало навіть в описаному мною сценарії.
Хоча залежить від умов на яких підключили, якщо це не юридична особа то не варто сильно розраховувати на резервування. За тариф в 200-300грн. самі розумієте наскільки це смішна і не серйозна ціна за послуги з доступу до інтернет.
Ну в мене дача під київом і квартира в київі на оптиці де лінки напряму на площадку і там дизель мінімум 2 доби тримає
Ekz0rcyst
Member

tablestikus
:up:
S
Member

GreenMile: 20.05.2024 12:22Колеги, хочу завести оптику в квартиру , бо поточний провайдер щось скурвився зовсім і по цінах і по якості.
Основних претендентів, які є в домі, два: Вега і Водафон (я так розумію, бувший Фрінет), ціни і умови +/- однакові, водафон пропонує навіть 3 місці безкоштовно.
Lanet нет? Бывший Фринет это O3.
GreenMile
Member

S: 20.05.2024 17:12
GreenMile: 20.05.2024 12:22Колеги, хочу завести оптику в квартиру , бо поточний провайдер щось скурвився зовсім і по цінах і по якості.
Основних претендентів, які є в домі, два: Вега і Водафон (я так розумію, бувший Фрінет), ціни і умови +/- однакові, водафон пропонує навіть 3 місці безкоштовно.
Lanet нет? Бывший Фринет это O3.
Нема (
Гм, дійсно, 23 серпня [2023] мобільний оператор «Vodafone Україна» повідомив про завершення придбання компанії «Фрінет», яка надає послуги фіксованого доступу до мережі інтернет під брендом «О3».

Шось походу водафон поскупляв всіх :rotate:
S
Member

GreenMile: 20.05.2024 18:12 Шось походу водафон поскупляв всіх :rotate:
сраные монополисты
Royter
Member

Engineer_1988: 19.05.2024 20:14 КС ставить звичайні 7А/г акуми (упс) просто його вистачає до 4 годин і все. А так, 50 грн на півроку можна спробувати, якби не нюанс з часом тримання. Та і оптика в КС не йде в житло(квартиру) , а лише в будинок до розподільчого..
Ekz0rcyst: 19.05.2024 19:10 tablestikus
За тариф в 200-300грн. самі розумієте наскільки це смішна і не серйозна ціна за послуги з доступу до інтернет.
за 230 грн 60/60 мбіт/с мій провайдер надає мінімум 24 години, вважаю норм ціна...
Ще не всім ставлять цей ДБЖ на київстарі, подавав заявку в серпні 2023 року досі штиль і якщо порівняти київстара та місцевого провайдера по оптиці GEPON то перший провайдер швидкість більша і цiна дешевша.
Вот так.
Royter
Member

Зміни у послугах Статична IP-адреса та Гігабіт

24.05.2024

https://kyivstar.ua/news/id240520241345

Ми і далі надаємо послуги фіксованого зв'язку, аби абоненти Київстар мали змогу користуватися Домашнім Інтернетом до чотирьох годин після відключення електроенергії.

Щоб інвестувати в енергонезалежність мережі, Київстар оновлює дві послуги:

Статична IP-адреса

Гігабіт

З 1 червня 2024 року плата за кожну з цих послуг становитиме 70 грн.

Користувачі Домашнього Інтернету та тарифів Все Разом, для яких зміняться умови оплати, отримають SMS про актуальну вартість щонайменше за 7 днів до початку дії цих змін.
Alligator
Member

Питання до користувачів Київстар 1 Гбіт. А як у вас зі швидкістю?
По місту 900/950 видає. А ось Київстар Миколаїв - Дніпро 600/930, Київстар Миколаїв - Київ 250/930, за межами України навіть не кажу там 100500 лімітів, но блін по Україні так різати завантаження... чи то канали так навантажені на передачу даних?
P.S. тариф юридичний.
BohdanUA
Member

Alligator

Усе ніби нормально.
Львів-Рівне
спойлер
Rivne.png
До Києва також ~900МБіт.
Польща:
спойлер
Польща.png
Alligator
Member

BohdanUA
Дякую, у мене на Ряшів - 137/930... цікаво канал забит чи редиски зашейперили.
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Панове Кияни, а хто що скаже за провайдера Паутина? IPnet жлоби, ні живлення, ні gpon, не дають, тому думаю куди перейти. Нажаль Ланет чи Нашнет недоступне покриття. Знайшов цього провайдера.
Yellow wall
Junior

А есть разница в скорости загрузки страницы браузера если 100 мбит и 1 гб?
Сайт оокла может привирать скорость лучше попробуйте другой сайт там такая же скорость?

https://2ip.ua/ru/services/ip-service/speedtest
sergiiua
HWBOT OC Team

Pathfinder: 13.06.2024 16:57 Панове Кияни, а хто що скаже за провайдера Паутина? IPnet жлоби, ні живлення, ні gpon, не дають, тому думаю куди перейти. Нажаль Ланет чи Нашнет недоступне покриття. Знайшов цього провайдера.
Паутина - топ. Вже рік юзаю, користувався до цього IPnet та Vega
Pathfinder
Member

sergiiua: 13.06.2024 17:39 Паутина - топ. Вже рік юзаю, користувався до цього IPnet та Vega
Як в них зі стабільністю ? На айпінеті майже не було аварій і т.д.
Adamantium
Ghost

Alligator
Шо то не так с киевсранью...
pzmsl.jpg
sergiiua
HWBOT OC Team

Pathfinder: 13.06.2024 17:52
sergiiua: 13.06.2024 17:39 Паутина - топ. Вже рік юзаю, користувався до цього IPnet та Vega
Саме у мене все чудово і максимально стабільно. Віта пара, 8 годин живлення у блекаут, відсутність будь яких проблем
Pathfinder
Member

sergiiua: 13.06.2024 20:10
Саме у мене все чудово і максимально стабільно. Віта пара, 8 годин живлення у блекаут, відсутність будь яких проблем
Хм. Тоді оптика не дуже й важлива... А яка в тебе вулиця ? Так для інтересу і зрівнняння.
tablestikus
Member

Якщо будуть часті відключення і не будуть міняти батареї на світчах - 8 годин швидко перетворяться в 4 або 2 години
Pathfinder
Member

tablestikus: 13.06.2024 20:59

Якщо будуть часті відключення і не будуть міняти батареї на світчах - 8 годин швидко перетворяться в 4 або 2 години
Я так розумію що свічі оптіки теж від цього залежать ? Тільки на рівень більше...
Ответить