Оце реально прикол, я навіть не знаю, чи мені радіти, чи засмучуватись з цього приводу, лол.SieG: ↑ 20.05.2024 12:34 GreenMile
Хочешь прикол?
Ты выбираешь между одним провайдером.
Оставь заявку на подключение водафона и тебе с веги перезвонят.
Последние статьи и обзоры
Новости
Інтернет = 1 Гбіт/с
-
GreenMile
Member
-
tablestikus
Member
Ну в мене дача під київом і квартира в київі на оптиці де лінки напряму на площадку і там дизель мінімум 2 доби тримаєEkz0rcyst: ↑ 19.05.2024 19:10 tablestikus
Підозрюю OLT резервується від акума, а той в свою чергу не встигає заряджатись між відключеннями електроенергії. От і вистачає часу на ~2 години. Хоча насправді це якось замало навіть в описаному мною сценарії.
Хоча залежить від умов на яких підключили, якщо це не юридична особа то не варто сильно розраховувати на резервування. За тариф в 200-300грн. самі розумієте наскільки це смішна і не серйозна ціна за послуги з доступу до інтернет.
-
Ekz0rcyst
Member
tablestikus
-
S
Member
Lanet нет? Бывший Фринет это O3.GreenMile: ↑ 20.05.2024 12:22Колеги, хочу завести оптику в квартиру , бо поточний провайдер щось скурвився зовсім і по цінах і по якості.
Основних претендентів, які є в домі, два: Вега і Водафон (я так розумію, бувший Фрінет), ціни і умови +/- однакові, водафон пропонує навіть 3 місці безкоштовно.
-
GreenMile
Member
Нема (S: ↑ 20.05.2024 17:12Lanet нет? Бывший Фринет это O3.GreenMile: ↑ 20.05.2024 12:22Колеги, хочу завести оптику в квартиру , бо поточний провайдер щось скурвився зовсім і по цінах і по якості.
Основних претендентів, які є в домі, два: Вега і Водафон (я так розумію, бувший Фрінет), ціни і умови +/- однакові, водафон пропонує навіть 3 місці безкоштовно.
Гм, дійсно, 23 серпня [2023] мобільний оператор «Vodafone Україна» повідомив про завершення придбання компанії «Фрінет», яка надає послуги фіксованого доступу до мережі інтернет під брендом «О3».
Шось походу водафон поскупляв всіх
-
S
Member
сраные монополистыGreenMile: ↑ 20.05.2024 18:12 Шось походу водафон поскупляв всіх
-
Royter
Member
Ще не всім ставлять цей ДБЖ на київстарі, подавав заявку в серпні 2023 року досі штиль і якщо порівняти київстара та місцевого провайдера по оптиці GEPON то перший провайдер швидкість більша і цiна дешевша.Engineer_1988: ↑ 19.05.2024 20:14 КС ставить звичайні 7А/г акуми (упс) просто його вистачає до 4 годин і все. А так, 50 грн на півроку можна спробувати, якби не нюанс з часом тримання. Та і оптика в КС не йде в житло(квартиру) , а лише в будинок до розподільчого..за 230 грн 60/60 мбіт/с мій провайдер надає мінімум 24 години, вважаю норм ціна...Ekz0rcyst: ↑ 19.05.2024 19:10 tablestikus
За тариф в 200-300грн. самі розумієте наскільки це смішна і не серйозна ціна за послуги з доступу до інтернет.
Вот так.
-
Royter
Member
Зміни у послугах Статична IP-адреса та Гігабіт
24.05.2024
https://kyivstar.ua/news/id240520241345
Ми і далі надаємо послуги фіксованого зв'язку, аби абоненти Київстар мали змогу користуватися Домашнім Інтернетом до чотирьох годин після відключення електроенергії.
Щоб інвестувати в енергонезалежність мережі, Київстар оновлює дві послуги:
Статична IP-адреса
Гігабіт
З 1 червня 2024 року плата за кожну з цих послуг становитиме 70 грн.
Користувачі Домашнього Інтернету та тарифів Все Разом, для яких зміняться умови оплати, отримають SMS про актуальну вартість щонайменше за 7 днів до початку дії цих змін.
24.05.2024
https://kyivstar.ua/news/id240520241345
Ми і далі надаємо послуги фіксованого зв'язку, аби абоненти Київстар мали змогу користуватися Домашнім Інтернетом до чотирьох годин після відключення електроенергії.
Щоб інвестувати в енергонезалежність мережі, Київстар оновлює дві послуги:
Статична IP-адреса
Гігабіт
З 1 червня 2024 року плата за кожну з цих послуг становитиме 70 грн.
Користувачі Домашнього Інтернету та тарифів Все Разом, для яких зміняться умови оплати, отримають SMS про актуальну вартість щонайменше за 7 днів до початку дії цих змін.
-
Alligator
Member
Питання до користувачів Київстар 1 Гбіт. А як у вас зі швидкістю?
По місту 900/950 видає. А ось Київстар Миколаїв - Дніпро 600/930, Київстар Миколаїв - Київ 250/930, за межами України навіть не кажу там 100500 лімітів, но блін по Україні так різати завантаження... чи то канали так навантажені на передачу даних?
P.S. тариф юридичний.
По місту 900/950 видає. А ось Київстар Миколаїв - Дніпро 600/930, Київстар Миколаїв - Київ 250/930, за межами України навіть не кажу там 100500 лімітів, но блін по Україні так різати завантаження... чи то канали так навантажені на передачу даних?
P.S. тариф юридичний.
-
BohdanUA
Member
Alligator
Усе ніби нормально.
Львів-Рівне
Польща:
Усе ніби нормально.
Львів-Рівне
- спойлер
Польща:
- спойлер
-
Alligator
Member
BohdanUA
Дякую, у мене на Ряшів - 137/930... цікаво канал забит чи редиски зашейперили.
Дякую, у мене на Ряшів - 137/930... цікаво канал забит чи редиски зашейперили.
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Панове Кияни, а хто що скаже за провайдера Паутина? IPnet жлоби, ні живлення, ні gpon, не дають, тому думаю куди перейти. Нажаль Ланет чи Нашнет недоступне покриття. Знайшов цього провайдера.
-
Yellow wall
Junior
А есть разница в скорости загрузки страницы браузера если 100 мбит и 1 гб?
Сайт оокла может привирать скорость лучше попробуйте другой сайт там такая же скорость?
https://2ip.ua/ru/services/ip-service/speedtest
Сайт оокла может привирать скорость лучше попробуйте другой сайт там такая же скорость?
https://2ip.ua/ru/services/ip-service/speedtest
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Паутина - топ. Вже рік юзаю, користувався до цього IPnet та VegaPathfinder: ↑ 13.06.2024 16:57 Панове Кияни, а хто що скаже за провайдера Паутина? IPnet жлоби, ні живлення, ні gpon, не дають, тому думаю куди перейти. Нажаль Ланет чи Нашнет недоступне покриття. Знайшов цього провайдера.
-
Pathfinder
Member
Як в них зі стабільністю ? На айпінеті майже не було аварій і т.д.sergiiua: ↑ 13.06.2024 17:39 Паутина - топ. Вже рік юзаю, користувався до цього IPnet та Vega
-
Adamantium
Ghost
Alligator
Шо то не так с киевсранью...
Шо то не так с киевсранью...
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Саме у мене все чудово і максимально стабільно. Віта пара, 8 годин живлення у блекаут, відсутність будь яких проблемPathfinder: ↑ 13.06.2024 17:52Як в них зі стабільністю ? На айпінеті майже не було аварій і т.д.sergiiua: ↑ 13.06.2024 17:39 Паутина - топ. Вже рік юзаю, користувався до цього IPnet та Vega
-
Pathfinder
Member
Хм. Тоді оптика не дуже й важлива... А яка в тебе вулиця ? Так для інтересу і зрівнняння.sergiiua: ↑ 13.06.2024 20:10Саме у мене все чудово і максимально стабільно. Віта пара, 8 годин живлення у блекаут, відсутність будь яких проблем
-
tablestikus
Member
Якщо будуть часті відключення і не будуть міняти батареї на світчах - 8 годин швидко перетворяться в 4 або 2 годиниsergiiua: ↑ 13.06.2024 20:10Саме у мене все чудово і максимально стабільно. Віта пара, 8 годин живлення у блекаут, відсутність будь яких проблем
-
Pathfinder
Member
Я так розумію що свічі оптіки теж від цього залежать ? Тільки на рівень більше...tablestikus: ↑ 13.06.2024 20:59Якщо будуть часті відключення і не будуть міняти батареї на світчах - 8 годин швидко перетворяться в 4 або 2 годиниsergiiua: ↑ 13.06.2024 20:10
Саме у мене все чудово і максимально стабільно. Віта пара, 8 годин живлення у блекаут, відсутність будь яких проблем