Последние статьи и обзоры
Новости
Сертифіковані кабелі DisplayPort 2.1 DP80 дуже короткі
-
Jay228
Member
Пропоную обговорити Сертифіковані кабелі DisplayPort 2.1 DP80 дуже короткі
якщо пк на столі то ок . якщо під можуть виникнути проблеми . та навіть якщо і на столі але дисплей ультраширокоформатний теж буде в натяжку
якщо пк на столі то ок . якщо під можуть виникнути проблеми . та навіть якщо і на столі але дисплей ультраширокоформатний теж буде в натяжку
-
Afit
Member
Взял рулетку и промерял) Комп под столом стоит и судя по замерам как раз то что надо получается. Его свободно хватит даже с таким расположениемJay228: ↑ 20.05.2024 12:05 Пропоную обговорити Сертифіковані кабелі DisplayPort 2.1 DP80 дуже короткі
-
unique-neon
Member
Завжди можна просверлити стіл)
-
WWQ
Member
когда-то давно, году в 2012-13 вроде... купил себе dp кабель от пролинк (было заявлено что он версии 1.1а), однако в будущем он потянул разгон 1080р 240 герц до 282, а сейчас выводит 3840х1600 10бит 100гц... что прилично превышает его спеку... и это при длине 2м. Самое интересно что на коробке ничего не написано, а некоторые продаваны его подписывают как 1.4...
Последний раз редактировалось WWQ 20.05.2024 12:39, всего редактировалось 2 раза.
-
Gelonyrum
Member
Як то кажуть, головне вміння користуватись)Сертифіковані кабелі DisplayPort 2.1 DP80 дуже короткі
-
Nikolay Yeryomenko
Member
А я то думал почему Nvidia в RTX 4090 не сделала Displayport 2.1, а оно оказывается пассивные кабеля уже всё
Последний раз редактировалось Nikolay Yeryomenko 20.05.2024 12:39, всего редактировалось 1 раз.
-
Devijack
Member
не розумію колхозників що ставлять комп на столі
-
oversteve
Member
це все від розмірів компа залежить, гроб не поставиш, а сфф багато місця не займаєDevijack: ↑ 20.05.2024 12:39 не розумію колхозників що ставлять комп на столі
-
daesz
Member
Мав 2 різні монітори в iiyama і в обидвох комплектний hdmi кабель був довжиною 95см
-
Artem_K
Member
Виходячи з новини, кабель, який на зараз підтримується тільки серією професійних карт Radeon Pro 7000, коротенький. Переживемо, почекаємо )
-
Grindeath
Member
Все кабели у меня 3м, а тут всего чуть больше метра. Не густо.
-
Jay228
Member
Afit
в мене монітор на кронштейні і якщо вкладувати кабель в кабельканал то явно більше треба довжини . хіба що на пряму тоді і такого короткого вистачить.
також це залежиті від стола. є такі столи величезні що там треба 2+метра . це якщо не класти системник у себе під ногами
в мене монітор на кронштейні і якщо вкладувати кабель в кабельканал то явно більше треба довжини . хіба що на пряму тоді і такого короткого вистачить.
також це залежиті від стола. є такі столи величезні що там треба 2+метра . це якщо не класти системник у себе під ногами
-
Геральт
Member
Всі так бадьоро обговорюють "вистарчить чи ні", ніби є володарями власниками Radeon Pro 7000
-
Robostyle
Member
А я смотрю всем уже завезли 240 ФеПеСе в 4К что так распереживались
-
Alligator
Member
Безумовно, щоб поміряти чи вистачить 1.2М кабелю для Radeon Pro 7000 потрібно саме Radeon Pro 7000 та кабель DisplayPort 2.1 DP80 (UHBR20) бо стандартним HDMI це зробити не можнаГеральт: ↑ 20.05.2024 13:35 Всі так бадьоро обговорюють "вистарчить чи ні", ніби є володарями власниками Radeon Pro 7000
P.S. з монітором філіпса кабель 1.8М
-
Геральт
Member
Alligator
Логіка вийшла з чату. В стандартних також обмеження 1.2м?
Ти розумієш, що оце обмеження 1.2м актуальне лише для Radeon Pro 7000
P.s. HDMI кабель в стіні 10м
Логіка вийшла з чату. В стандартних також обмеження 1.2м?
Ти розумієш, що оце обмеження 1.2м актуальне лише для Radeon Pro 7000
P.s. HDMI кабель в стіні 10м
-
zalizo_org
Member
Так виглядає, що перехід на оптику не за горами.
-
Afit
Member
Ну в не стандартных случаях и так пришлось бы менять кабель. В комплекте с моником вряд ли кто 2м кладёт. Хотя в статье говорится что пока что нет альтернативных кабелей, с усилителем сигнала. Это да пока проблемаJay228: ↑ 20.05.2024 13:26 Afit
-
Ray2000gt
Advanced Member
240 Hz ≠ 240 fps.Robostyle: ↑ 20.05.2024 13:52 А я смотрю всем уже завезли 240 ФеПеСе в 4К что так распереживались