Новости
Последние статьи и обзоры
Залізо з Польщі в 2024
-
AlmostDef
Member
Привіт, спільното. Я пам'ятаю, що під час криптолихоманки було вигідно купувати комплектуючі і ноути з Польщі. Але зараз я зайшов на сайти великих польських магазинів і помітив, що ноутбуки в нас коштують дешевше майже в 2 рази (дивився 13 дюймові dell). Це дійсно в нас ноути дешевші, чи я просто не в тих магазинах дивився?
-
crisisby
Member
Так то воно так. Тепер поляки в нас залізо закупаютьAlmostDef: ↑ 17.05.2024 16:07 Привіт, спільното. Я пам'ятаю, що під час криптолихоманки було вигідно купувати комплектуючі і ноути з Польщі. Але зараз я зайшов на сайти великих польських магазинів і помітив, що ноутбуки в нас коштують дешевше майже в 2 рази (дивився 13 дюймові dell). Це дійсно в нас ноути дешевші, чи я просто не в тих магазинах дивився?
-
AlmostDef
Member
O Kurwa. Світова економіка то не моє, але дякую за відповідь.crisisby: ↑ 18.05.2024 00:53Так то воно так. Тепер поляки в нас залізо закупаютьAlmostDef: ↑ 17.05.2024 16:07 Привіт, спільното. Я пам'ятаю, що під час криптолихоманки було вигідно купувати комплектуючі і ноути з Польщі. Але зараз я зайшов на сайти великих польських магазинів і помітив, що ноутбуки в нас коштують дешевше майже в 2 рази (дивився 13 дюймові dell). Це дійсно в нас ноути дешевші, чи я просто не в тих магазинах дивився?![]()