Де продати непотрібні ліки

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Привіт, шановні

Тут таке питання цікаве виникло - де у нас (в частності в Харкові) продати непотрібні ліки можна?
Пошарився по чатам-барахолкам - там або ліки не продаєм, або берем комісію за розміщення або ще якась фігня від адмінів.
На олх тіки пропонують на халяві віддавати через взаємопоміч, але, знаючи наших людей, ти даси на халяву, а воно піде і десь перепродасть. То чому ж, власне, так зробити можу (і хочу) я :)
На промі найшов об'яву схожу, але воно ж якось там не те шоб легально знаходилось в категорії з мебельною фурніторою :laugh:
Якшо шо, то мова йде про Оземпік (типу якась там модна фігня для схуднення, яку мені заборонив пить мій ендокринолог)
Може комусь з вас треба, або є контакти де його шукають :shuffle:
isusik63
Member

arkadiilem0n: 06.05.2024 13:59 Привіт, шановні

Тут таке питання цікаве виникло - де у нас (в частності в Харкові) продати непотрібні ліки можна?
Пошарився по чатам-барахолкам - там або ліки не продаєм, або берем комісію за розміщення або ще якась фігня від адмінів.
На олх тіки пропонують на халяві віддавати через взаємопоміч, але, знаючи наших людей, ти даси на халяву, а воно піде і десь перепродасть. То чому ж, власне, так зробити можу (і хочу) я :)
На промі найшов об'яву схожу, але воно ж якось там не те шоб легально знаходилось в категорії з мебельною фурніторою :laugh:
Якшо шо, то мова йде про Оземпік (типу якась там модна фігня для схуднення, яку мені заборонив пить мій ендокринолог)
Може комусь з вас треба, або є контакти де його шукають :shuffle:
Естественно , припарат от диабета а не для похудения . В харьковской обл примерно год назад выдавался бесплатно мобильной клиникой с волонтерами , людям с диабетом .
Если у вас количество то у оргонов могут возникнуть вопросы откуда и тд .

Отправлено спустя 4 минуты 8 секунд:
В бил в гугл и поплыл от цены :eek:
Понимаю почему не хотите отдать ;)
Charger
Member

arkadiilem0n
Підіть до іншого ендокринолога і спробуйте збагрити з 30% знижкою. Інколи пацієнти купують ліки через лікарів.
Ответить