Нажаль мерехтіння було не пов'язане з фпс, тільки якщо викмнути vrr.l-m: ↑ 11.05.2024 12:29У Думі ж чудова оптимізація, хіба не можна було досягти налаштуваннями стабільних умовних 144 Фпс?man1242: ↑ 11.05.2024 10:17 Особисто воно страбило у DOOM eternal не зважаючі в тебе HDMI або Display port.
Воно ж мерехтить коли фпс скаче, особливо якщо він низький.
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор монитора
-
man1242
Member
-
Bucho
Member
Рішення там одне - купивши новий та дорогий монітор, докупити до нього й нормальну відяху.Vpupkin: ↑ 11.05.2024 11:32 Олед и ва примерно одинаково печальные в этом плане, но в случае с оледом хоть есть решение.
Не буде великих перепадів FPS в режимі VRR - не буде й мерехтіння.
-
Vpupkin
Member
Нет, например Kingdom Come: Deliverance будет сильно мерцать и 4090 мне не помогла и даже 5090 не поможет ибо игра такая.Bucho: ↑ 11.05.2024 13:03Рішення там одне - купивши новий та дорогий монітор, докупити до нього й нормальну відяху.
Не буде великих перепадів FPS в режимі VRR - не буде й мерехтіння.
Есть 100% решение, единственный нюанс это потеря 10гц частоты.
-
Bucho
Member
Vpupkin
Хіба це не болячки окремо взятих моделей моніторів на максимальній частоті, як наприклад в Neo G8?
Хіба це не болячки окремо взятих моделей моніторів на максимальній частоті, як наприклад в Neo G8?
-
Vpupkin
Member
Bucho
Ва мерцают почти поголовно. С оледом проще, режешь с 240гц до 230 и забываешь про мерцания.
Ва мерцают почти поголовно. С оледом проще, режешь с 240гц до 230 и забываешь про мерцания.
-
Bucho
Member
Vpupkin
А з умовних 165 на 144 на VA? На тому ж G8 теж наче лікують невеликим зниженням макс. частоти.
Питання наступне: якщо я придбаю Neo G7 і залочу його на 144гц, замісь 165гц - чи буде в мене ця лажа в VRR?
А з умовних 165 на 144 на VA? На тому ж G8 теж наче лікують невеликим зниженням макс. частоти.
Питання наступне: якщо я придбаю Neo G7 і залочу його на 144гц, замісь 165гц - чи буде в мене ця лажа в VRR?
-
Vpupkin
Member
Не знаю, в моём случае обрезание фпс не помогает, только редактирование мета данных, чтобы монитор вообще никогда не задирал частоту до нативных 240гц.Bucho: ↑ 11.05.2024 14:36Питання наступне: якщо я придбаю Neo G7 і залочу його на 144гц, замісь 165гц - чи буде в мене ця лажа в VRR?
-
n+gibat[]r
Member
Сдох монитор Samsung 32" LS32BG700 (LS32BG702EIXUA) спустя два месяца после покупки (пошел полосами), пока моник отправлен через Розетку по гарантии в СЦ на неопределенный срок, а для работы и игр нужно другой монитор но не Samsung, с их качеством больше не хочу связываться.
Да и плюс у Samsung вечно были проблемы с выходом из спящего режима при включении ПК, это смотрю сейчас у многих Samsung с ОС Tizen, вышел недотелевизор и недомонитор в итоге.
Сейчас стоит выбор между данными 32 дюймовыми 4к мониторами: Dell G3223Q (4К/144гц), MSI MAG 323UPF (4К/160гц) и Gigabyte M32U (4К/144гц) и как вариант ещё заинтересовал 32 дюймовый 2К монитор на 240гц LG UltraGear 32GQ850-B с неким A-TW поляризатором обещающим отсутствие Glow-эффекта но по цене он как 4К моники конкурентов выше.
Кто что думает по этим вариантам? По цене всё +- одинаково но деньги всё равно немаленькие, хочется не прогадать и не купить кал как в случае с Samsung.
Да и плюс у Samsung вечно были проблемы с выходом из спящего режима при включении ПК, это смотрю сейчас у многих Samsung с ОС Tizen, вышел недотелевизор и недомонитор в итоге.
Сейчас стоит выбор между данными 32 дюймовыми 4к мониторами: Dell G3223Q (4К/144гц), MSI MAG 323UPF (4К/160гц) и Gigabyte M32U (4К/144гц) и как вариант ещё заинтересовал 32 дюймовый 2К монитор на 240гц LG UltraGear 32GQ850-B с неким A-TW поляризатором обещающим отсутствие Glow-эффекта но по цене он как 4К моники конкурентов выше.
Кто что думает по этим вариантам? По цене всё +- одинаково но деньги всё равно немаленькие, хочется не прогадать и не купить кал как в случае с Samsung.
-
Bryt
Member
n+gibat[]r
LG брать только с услугой просмотра на битые пиксели, а то на моём LG 27GL850-B матрица стоит 3 класа (дешман допускающий много дефектов). Мне слава богу пришёл с пачкой "залипших" пикселей, а не выгоревших, поэтому Я их восстановил по методикам ютуба - массаж проблемного места + работа ПО по быстрой смене пикселей.
Новый монитор всегда очень страшно брать если честно, дефектов можно словить вагон - например писк какого-нибудь преобразователя питания за матрицей.
LG брать только с услугой просмотра на битые пиксели, а то на моём LG 27GL850-B матрица стоит 3 класа (дешман допускающий много дефектов). Мне слава богу пришёл с пачкой "залипших" пикселей, а не выгоревших, поэтому Я их восстановил по методикам ютуба - массаж проблемного места + работа ПО по быстрой смене пикселей.
Новый монитор всегда очень страшно брать если честно, дефектов можно словить вагон - например писк какого-нибудь преобразователя питания за матрицей.
-
unlnu
Member
n+gibat[]r
переглянувши усі 4 моделі, я залишив - дел і мсі. У гіги, як на мене, недостатньо яскравості, а розмір пікселя на лг у 2к на 32 дюймах просто величезний і це, не зважаючи за вражаючу частоту оновлення. А от при більш детальному порівнянні обраних моделей шалька моїх терезів склонилась в сторону мсі, на зло усім хейтерам цього бренду, бо на моніторі 1 джойстик замість купи кнопок на задній панелі як у дел, та й особисто мені зовнішній вигляд більше сподобався. Залишилась одна невідома - споживча потужність при пікових навантаженнях... а так обирати звісно вам. Вдалого вибору!
переглянувши усі 4 моделі, я залишив - дел і мсі. У гіги, як на мене, недостатньо яскравості, а розмір пікселя на лг у 2к на 32 дюймах просто величезний і це, не зважаючи за вражаючу частоту оновлення. А от при більш детальному порівнянні обраних моделей шалька моїх терезів склонилась в сторону мсі, на зло усім хейтерам цього бренду, бо на моніторі 1 джойстик замість купи кнопок на задній панелі як у дел, та й особисто мені зовнішній вигляд більше сподобався. Залишилась одна невідома - споживча потужність при пікових навантаженнях... а так обирати звісно вам. Вдалого вибору!
-
man1242
Member
. Придбав собі ультрагір, з плюсів то дуже яскраві та насичені кольори з допомогою nano ips(майже як олед), яскравий sdr 510кд/2, швидкий GtG 4,8 та імпутлаг 4,5мс, має мінімальний глоу, я його у резіку 4 не побачив у самій грі, хоча на минулому це була велика проблема, оверлок до 260 та відсутній овершутінг на 50гц(гостінг нижче ніж 50 є але потрібно його шукати), hdni 2.1. З мінусів це поганий чорний колір(ips це норма), мала контрастність 950 до 1, ціна. Ppi 94 як у full hd 23, знову відстань на якій ви сидите та що маєте за відеокартуn+gibat[]r: ↑ 12.05.2024 20:16 Сдох монитор Samsung 32" LS32BG700 (LS32BG702EIXUA) спустя два месяца после покупки (пошел полосами), пока моник отправлен через Розетку по гарантии в СЦ на неопределенный срок, а для работы и игр нужно другой монитор но не Samsung, с их качеством больше не хочу связываться.
-
SergN
Member
Так, за це їх требаn+gibat[]r: ↑ 12.05.2024 20:16 это смотрю сейчас у многих Samsung с ОС Tizen, вышел недотелевизор и недомонитор в итоге.
Хтось собі вибив кошти на проект по впровадженню ідеї, розвели на це керівництво, а в результаті для користувачів зробили ще гірше.
По моніках вибирав би серед тих, що 4к, бо даунгрейд вниз переживати завжди боляче. Замовляв би саме в написаному порядку:
там, де є безболісна можливість перевірити і повернути. Ну я як бачимо, важливо брати там, де гарантія не для галочки.n+gibat[]r: ↑ 12.05.2024 20:16Dell G3223Q (4К/144гц), MSI MAG 323UPF (4К/160гц) и Gigabyte M32U (4К/144гц)
-
n+gibat[]r
Member
На моей точке выдачи проверки битых пикселей не предоставляют, но я сам с ноутбуком приду и проверю, опыт есть как и набор картинок и видео для тестов ТВ и мониторов, а то тоже не хочется получить битые пиксели за такие деньги или дикие засветы по углам (работаю ночью поэтому отсутствие засветов важно)Bryt: ↑ 12.05.2024 20:31 n+gibat[]r
Дякую за думку!unlnu: ↑ 12.05.2024 21:03 n+gibat[]r
Дякую, такi мінуси не критичні, раніше вже був монітор 2К на 32 дюйми, все нормально було окрім засвітів та 8bit матриці замість хоча б 8bit+FRCman1242: ↑ 12.05.2024 21:12 Придбав собі ультрагір, з плюсів то дуже яскраві та насичені кольори з допомогою nano ips(майже як олед), яскравий sdr 510кд/2, швидкий GtG 4,8 та імпутлаг 4,5мс, має мінімальний глоу, я його у резіку 4 не побачив у самій грі, хоча на минулому це була велика проблема, оверлок до 260 та відсутній овершутінг на 50гц(гостінг нижче ніж 50 є але потрібно його шукати), hdni 2.1. З мінусів це поганий чорний колір(ips це норма), мала контрастність 950 до 1, ціна. Ppi 94 як у full hd 23, знову відстань на якій ви сидите та що маєте за відеокарту
Даунгрейд звичайно, але частота 240 в LG UltraGear 32GQ850-B цікава трохи теж, граю в онлайн ігри, де потрібна реакція і там частота оновлення зайвої теж не буваєSergN: ↑ 12.05.2024 21:32 Так, за це їх треба
Хтось собі вибив кошти на проект по впровадженню ідеї, розвели на це керівництво, а в результаті для користувачів зробили ще гірше.
По моніках вибирав би серед тих, що 4к, бо даунгрейд вниз переживати завжди боляче. Замовляв би саме в написаному порядку:там, де є безболісна можливість перевірити і повернути. Ну я як бачимо, важливо брати там, де гарантія не для галочки.n+gibat[]r: ↑ 12.05.2024 20:16Dell G3223Q (4К/144гц), MSI MAG 323UPF (4К/160гц) и Gigabyte M32U (4К/144гц)
Буду тестувати декiлька моделей при отриманні, не так і просто зараз монітор вибрати хоча здавалося що буде легко
-
Bucho
Member
Наче ж у Делла є вбудовані в меню тестові заливки для перевірки на биті пікселі?n+gibat[]r: ↑ 12.05.2024 20:16 Сейчас стоит выбор между данными 32 дюймовыми 4к мониторами: Dell G3223Q (4К/144гц),
-
l-m
Member
Я начитався подібних відгуків та боявся брати. А врешті виявилось що баг з не просинанням тільки на нвідії, на що мені байдуже. А пульт, голосове керування та можливість інколи подивитись ютуб/мегого/нетфілкс не вмикаючи комп, може бути й корисна. Так що взагалі не розумію що там кому гірше, не хочеш — не користуйся. У АОС немає Тайзена, але так само деякі моделі не прокидаються з картами НВ вже купу років. І можливо ще в когось, це тільки те що я стикався.SergN: ↑ 12.05.2024 21:32Так, за це їх требаn+gibat[]r: ↑ 12.05.2024 20:16 это смотрю сейчас у многих Samsung с ОС Tizen, вышел недотелевизор и недомонитор в итоге.
n+gibat[]r
як варіант LG 32GR93U-B - та ж матриця (але не панель), що у LS32BG700 Все ж таки, як для IPS, якість непогана, до виходу OLED 32"/4к ті ж Monitors Unboxed вважали його одним з найкращих варантів.
Відправлено через 5 хвилин 36 секунд:
Виявляється досі його рекомендують як Best 32-inch 4K SDR Gaming Monitor
-
SergN
Member
Якби в мене його не було, то не погоджувався б з тими негативними відгуками, що по ньому є в частині недоцільної для монітора ОС. І "не хочеш - не користуйся"(с), на жаль, не працює. Якби ж там була можливість повністю вимкнути той непотріб у вигляді прикрученої ОС. До речі, найбільше мозок виніс, коли він був підключений до інтеграшки АМД.l-m: ↑ 12.05.2024 23:42Так що взагалі не розумію що там кому гірше, не хочеш — не користуйся.
-
l-m
Member
SergN
так і в мене є, давай предметно
так і в мене є, давай предметно
-
SergN
Member
От тобі "предметно" і є повен інет відгуків "радих" користувачів щодо тієї ОС. Якщо нарешті знайшовся той юзер, задля кого прогери гнусмаса той проект пропхнули по паплюженню монітору, може б і мав би радіти, ну так інших воно не гріє. Це як різні загони "провідних інженерів" по погіршенню юзабіліті автоводіння в Теслі: коли вже добралися і до форми керма, і до відсутності окремого перемикача поворотів, напрямку руху - хтось хаває, але більшість визнає незручність таких "проривних" ідей обкурених новаторів.l-m: ↑ 12.05.2024 23:59давай предметно
-
unlnu
Member
Цікаво буде дізнатись на чому зупинились і прочитати ваш відгук після деякого користування.n+gibat[]r: ↑ 12.05.2024 22:03Дякую за думку!
-
man1242
Member
Якщо відеокарта може підтримувати нормальний рівень продуктивності то раджу судячі з характеристик глянути : Acer Predator X32Q 4k, дуже смачний особливо та немаэ бажання грати у лотерею з засвітами іps. Погоджуюсь з коментаріями вище що HDR на ньому не побачите особливо з під віндовс, тільки Netflix або ігри з нормальною підримкою та калібруванням.
Нажаль на нашому ринку дуже мало моніторів з міні лед 1440р що офіційно можливо придбати, брати у ділерів або трейд ін панель що може бути з дефектами биті пікселі або виток світла (особливо ips) це великий ризик.
Нажаль на нашому ринку дуже мало моніторів з міні лед 1440р що офіційно можливо придбати, брати у ділерів або трейд ін панель що може бути з дефектами биті пікселі або виток світла (особливо ips) це великий ризик.