Огляд та тестування відеокарти ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC Edition. Супер елегантність

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

Vlaad13: 08.05.2024 17:42 Опять проклятые дроселя :weep:
Володію даною картою 2 місяці - ніяких дроселів не чутно, за останні 2 роки це 3 карта від різних вендорів, і ні на жодній я не чув цих дроселів. З коробки, без розгону, в Dying Light 2 на чипі 2830 МГц, 65 °C максимум. Добра карта за свої гроші, тип паче немає ненависної мною ергебятини, так і розмір карти прийнятний.
bigmonstr666
Member

VladimirV: 08.05.2024 20:47
bigmonstr666: 08.05.2024 20:38 щось ви тут перебільшуете. ось відкрив сайт европлюс (як на мене, у них найкращі ціни серед надійних магазинів), порівнюю ASUS ProArt GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB GDDR6X (PROART-RTX4070S-O12G) 29410грн та Palit GeForce RTX 4070 SUPER JetStream OC (NED407ST19K9-1043J) 28029грн. Різниця 1,381 грн :eek: . і де тут 5 тисяч? Не забувайте, що у паліт гарантія 24 місяці. Тому різниця за дизайн не така і велика. І якщо ви збираєте гарний сетап і можете трішки переплатити, то чого б і ні? :super:
Так проще. https://hotline.ua/buymatrix/suitable/2 ... -25166529/ если захотеть, то можно найти вендоров, где и 5к разницы есть, но в среднем да 1~2к.
"если захотеть" то можливо порівнювати ціну розетки та олх, там буде і більше 5ти, але в цілому різниця 1~2 це адекватна різниця між паліт та асус. За що переплачувати 2 тисячі можна зрозуміти подивившись відео порівняння на ютубі. :beer:
daesz
Member

Я так і не зрозумів чому продукція серії проарт настільки дорога.
Виглядає гарно, безперечно, інший важливий плюс - товщина тільки чуть більше 2 слотів, тому можна попхати в менші корпуси коли є обмеження по товщині.
Але при такій ціні - простіше просто взяти дуал..
n+gibat[]r
Member

Afit: 08.05.2024 18:41 Дизайн как по мне безупречный. Сильная переплата отбивает охоту. Не поверите, вчера мучался в выборе 4070 Super Pro Art, но в итоге заказал Palit PCI-Ex GeForce RTX 4070 Super JetStream. Тоже без лишних рюшек, в строгом исполнении и с хорошим охлаждением, но цена на целых 5тыс.грн. дешевле! :eek:
Я тоже с этим охлаждением взял модель RTX4070 Ti Super, почти самая дешёвая была не считая совсем паскудных двухвентильных MSI, а охлад топовый, даже в корпус еле влезло и по температурам прохлада арктическая.
Переплачивать за все эти ROG, ProArt и другие смысла не вижу.
Volodya811
Member

Не побачив "випарну камеру".
kairo
Member

sensorium: 08.05.2024 20:21 Із цього всього можна зробити лише один висновок - в якості найбільш робочої тут підходить сама що не є ігрова rog strix яка навіть в самих тяжких задачах не розплавиться і не ревітиме так як ця недоробка
Вистачить для роботи цієї ПроАрт із головою, як і моделі від будь якого іншого виробника. Дані картки холодні самі по собі, це не 30х0 покоління, де 100° було "нормою". В мене була 3080 ТУФ, так вона по пам'яті могла до 111 градусів кочегарити в певних сценаріях. А гуділа, як винищувач на зльоті.
sensorium
Member

kairo: 08.05.2024 23:29
Вистачить для роботи цієї ПроАрт із головою, як і моделі від будь якого іншого виробника. Дані картки холодні самі по собі, це не 30х0 покоління, де 100° було "нормою". В мене була 3080 ТУФ, так вона по пам'яті могла до 111 градусів кочегарити в певних сценаріях. А гуділа, як винищувач на зльоті.
В такому випадку якщо задачі дзволяють то взагалі нема сенсу переплачувати за бренд та цю лінійку, а можна взяти умовну Manli чи Inno3D, накрайняк мсі вантуз по самій дешевій ціні, які зазвичай ще й також доволі компактні теж.

А взагалі огляд "цікавий" тим що вже в який раз оглядають "робочу лошадку" ProArt але жодного тесту на робочому софті нема :-/ Лише на іграх :lol: Тоді питання як же взагалі її оцінити як робочу і чим вона краща для роботи за ту ж саму ігрову?

Питання риторичне, а відповідь очевидна.

Я для себе хоч і знаходжу асус справді хорошим брендом з доволі якісними комплектуючими і задоволений і TUF і ROG але їх лінійка ProArt це просто здирництво і лоуенд по реальним характеристикам, імхо.
Afit
Member

bigmonstr666: 08.05.2024 20:38
Afit: 08.05.2024 18:41 Дизайн как по мне безупречный. Сильная переплата отбивает охоту. Не поверите, вчера мучался в выборе 4070 Super Pro Art, но в итоге заказал Palit PCI-Ex GeForce RTX 4070 Super JetStream. Тоже без лишних рюшек, в строгом исполнении и с хорошим охлаждением, но цена на целых 5тыс.грн. дешевле! :eek:
щось ви тут перебільшуете. ось відкрив сайт европлюс (як на мене, у них найкращі ціни серед надійних магазинів), порівнюю ASUS ProArt GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB GDDR6X (PROART-RTX4070S-O12G) 29410грн та Palit GeForce RTX 4070 SUPER JetStream OC (NED407ST19K9-1043J) 28029грн. Різниця 1,381 грн :eek: . і де тут 5 тисяч? Не забувайте, що у паліт гарантія 24 місяці. Тому різниця за дизайн не така і велика. І якщо ви збираєте гарний сетап і можете трішки переплатити, то чого б і ні? :super:
А можно на этом европлюсе взять беспроцентную расрочку на 5 мес??? Если нет, то такой варик не для меня, как и не вариант для многих других. Я на разетке брал. И в Телемарте цены очень похожие. В сервисах этих магазинов я точно уверен. Это не сайты однодневки. Про европлюс я например первый раз слышу
daesz
Member

sensorium: 09.05.2024 00:16 В такому випадку якщо задачі дзволяють то взагалі нема сенсу переплачувати за бренд та цю лінійку, а можна взяти умовну Manli чи Inno3D
Ви ціни на останні у трьохвентильному виконанні бачили? :)
Щоб не бути голословним, ось джетстрім за 45к з комтрейдинга
https://hotline.ua/ua/computer-videokar ... t=priceAsc
Ось проакт за 48к з європлюса чи жжука
А ось лайно від інно за овепрайс інно за 49к від комтрейдинга

Вибирав найдешевші моделі від більш менш вміняємих магазинів, а не сіровозів.
І така ситуація не тільки з 4080с, а на всіх моделях від інно. Тупо оверпрайс за шмат лайна, ще й гарантія у них рівня мсі.

А manli до нас офіційно (та й не офіційно) ніхто не возить (це ж суббренд ґелекса, якщо не помиляюсь, який до нас також не возять).
waryag
Member

TepH: 08.05.2024 18:45Засмучує, що замість повноцінних оглядів, сайт перетворюється в рекламний майданчик Асуса. Матеріал цілком заслуговує помітку "на правах реклами".
Якщо у вас є кращі ідеї, як знаходити свіже залізо на огляд - поділіться з редакцією.
l-m
Member

Afit: 09.05.2024 00:19 Про европлюс я например первый раз слышу
Це вельми стара київська контора, я там понад 15 років тому ще купував, з сервісом теж проблем не було.
Afit
Member

l-m: 10.05.2024 00:16
Afit: 09.05.2024 00:19 Про европлюс я например первый раз слышу
Це вельми стара київська контора, я там понад 15 років тому ще купував, з сервісом теж проблем не було.
От теперь буду знать)
Donate
Member

TepH: 08.05.2024 18:45 Засмучує, що замість повноцінних оглядів, сайт перетворюється в рекламний майданчик Асуса. Матеріал цілком заслуговує помітку "на правах реклами".
Ну так оглядів тут і не те що би було.

Ось огляд
https://www.overclock.net/threads/offic ... t-29296270

Роликів з фпс повно всюди, огляди в цілому СО і конкурентів це треба відкривати всі фото карт і дивитися чим воно там від рефа відрізняється чи це може взагалі реф :lol:
Ответить