Последние статьи и обзоры
Новости
Чутки: події наступної Tomb Raider відбуваються в Індії
-
Devijack
Member
Предлагаю обсудить Чутки: події наступної Tomb Raider відбуваються в Індії
Якщо честно, сама серія Ларки вже ідейно вичерпана. Вже не цікаво відігрувати цим персонажем в одному й тому ж сетінгу та з іншими декорацями.
Моглиб вже вигадати щось новеньке, накшталт мандрівника в часі якого кидало би у різні епохи у кожній наступній частині, ой да багато чого вигадати можно. Набридло жувати одне й те саме.
Якщо честно, сама серія Ларки вже ідейно вичерпана. Вже не цікаво відігрувати цим персонажем в одному й тому ж сетінгу та з іншими декорацями.
Моглиб вже вигадати щось новеньке, накшталт мандрівника в часі якого кидало би у різні епохи у кожній наступній частині, ой да багато чого вигадати можно. Набридло жувати одне й те саме.
-
daesz
Member
Я вже думав кенсельнули, 3 частина вийшла не дуже успішною, після того (чи було до того) їх перекупили і все затихло
-
kalakawa
Member
Мертва, як і весь західноєвропейський та північноамериканський ААА геймдев та кінематограф
- спойлер
-
Stalker22
Member
Тобі сценарії писатиDevijack: ↑ 05.05.2024 17:39 Предлагаю обсудить Чутки: події наступної Tomb Raider відбуваються в Індії
-
NUN4AG
Member
А танці та епічні драки будуть?
-
Firebrand
Member
Ну штош,посмотрим,что выкатят.
-
n+gibat[]r
Member
Так, це ж Iндiя, тут будуть танцювати i спiватиNUN4AG: ↑ 05.05.2024 22:33 А танці та епічні драки будуть?
-
Gelonyrum
Member
Дивує, що розробники досі записують це в плюси, зараз критично не вистачає маленьких закритих коридорних екшенів, а не симуляторів збирання патичків з камінцями на локаціях 20х20км.нова гра отримає великий відкритий світ
-
Input_Lag
Member
Джиммі, джиммі, Ача, Ача...
-
item2
Member
Для справедливості наступного разу вказуйте ще роісю східного світу (де розповсюджені нетрадиційні відносини в армії, тюремному світі, тощо), Таїланд східного світу (де просто повно трансів). Та й до індійського болівуду є дуже багато питань. І поборників традицій Іран та Афганістан, де жінок за неносіння хеджабу калічать до смерті. То краще вже такий лібералізм, ніж забивання камінням.kalakawa: ↑ 05.05.2024 18:09 Мертва, як і весь західноєвропейський та північноамериканський ААА геймдев та кінематограф
Обережно, Таїланд:
https://insider.ua/u-tailandi-obrali-na ... nsgendera/
Обережно, Бразилія:
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/ЛГБТ-туризм_у_Бразилії
-
kalakawa
Member
Ми з тобою говоримо про різні речі. Я ніколи не казав що маю щось проти трансів, чорних, жінок чи геївitem2: ↑ 06.05.2024 05:30Для справедливості наступного разу вказуйте ще роісю східного світу (де розповсюджені нетрадиційні відносини в армії, тюремному світі, тощо), Таїланд східного світу (де просто повно трансів). Та й до індійського болівуду є дуже багато питань. І поборників традицій Іран та Афганістан, де жінок за неносіння хеджабу калічать до смерті. То краще вже такий лібералізм, ніж забивання камінням.kalakawa: ↑ 05.05.2024 18:09 Мертва, як і весь західноєвропейський та північноамериканський ААА геймдев та кінематограф
Обережно, Таїланд:
https://insider.ua/u-tailandi-obrali-na ... nsgendera/
Обережно, Бразилія:
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/ЛГБТ-туризм_у_Бразилії
- спойлер
- бачив би ти мою ххх колекцію
- спойлер
- сподіваюсь її ніхто ніколи не побачить
-
Геральт
Member
Одна з небагатьох улюблених серій.
А Індія - це джунглі і таємничі храми. Сетінг якраз для Лари.
-
rjavyi_pastor
Member
нова гра отримає великий відкритий світ - та за шо?
І буде смішно якщо вона на кафешніку буде розсікати по джунглях.
І буде смішно якщо вона на кафешніку буде розсікати по джунглях.
-
DiSEqC
Member
Каїна і Разієля тим часом знову відклали у довгий ящик
-
kalakawa
Member
Тільки Лари більше не будеГеральт: ↑ 06.05.2024 08:26 Одна з небагатьох улюблених серій.
-
Геральт
Member
kalakawa
Не будь нудним. Мене твоя азіатська дурня не зацікавить, невіть не намагайся.
Не будь нудним. Мене твоя азіатська дурня не зацікавить, невіть не намагайся.
-
Феофан Мухин
Member
Чомусь згадалась цитата з "Шоу Довгоносиків":події наступної Tomb Raider відбуваються в Індії
- Холмс! А як ви зрозуміли що я служив у індіі?
- Бо коли я вас вперше зустрів, ви були одягнені у сарі та вели за хобот слона.
Последний раз редактировалось Феофан Мухин 06.05.2024 10:28, всего редактировалось 1 раз.
-
KimRomik
Member
це ніфіга не новенькеDevijack: ↑ 05.05.2024 17:39Моглиб вже вигадати щось новеньке, накшталт мандрівника в часі якого кидало би у різні епохи у кожній наступній частині, ой да багато чого вигадати можно. Набридло жувати одне й те саме.
ідея мультивсесвіту давно не нова, точніше зараз її максимально гвалтують, поки вона ще жива і в тренді
-
Феофан Мухин
Member
Перші Томб Райдери, ті що на плейстейшені, якось пройшли поза мене. А от PC-шна трилогія, там де Anniversary, дуже сподобалась. "Третє пришестя" лари на PC грати не став - не сподобалось ще на стадіі анонсів.
-
rjavyi_pastor
Member
ну нещодавно зробили оновлені версії перших Томб Райдерів + на боксі 360 є друга трилогія в пристойному станіФеофан Мухин: ↑ 06.05.2024 10:26 Перші Томб Райдери, ті що на плейстейшені, якось пройшли поза мене. А от PC-шна трилогія, там де Anniversary, дуже сподобалась. "Третє пришестя" лари на PC грати не став - не сподобалось ще на стадіі анонсів.