Последние статьи и обзоры
Новости
Перевірені люди (2024)
-
InHale
Member
Купував у NetKiller плату по повній передоплаті, все супер, рекомендую
-
Nuclear World
Member
Сотрудничал с Ekz0rcyst. Отличный покупатель! Мои самые наилучшие рекомендации.
-
KingpinUA
Member
Мав справу з Vasyanya1 , рекомендую
-
Halfway2
Junior
Купляв відеокарту RTX 2080 Super ROG Strix у wevny карта в чудовому стані, людина вміє користуватись технікою правильно !Дуже легко і спокійно спілкуватись.Рекомендую до співпраці.
-
Grava
Member
Придбав у tolebamber процесор, рекомендую
-
v1sti
Junior
купил у Dupree мышку по частичной предоплате.
Все оперативно, рекомендую
Все оперативно, рекомендую
-
Vasyanya1
Member
Продав KingpinUA хард післяоплатою. Все пройшло на найвищому рівні. Рекомендую до співробітництва!
-
rgb2008
Member
Працював з камрадом Larate-купував процесор післясплатою-все пройшло як і домовлялись!Рекомендую!
Отправлено спустя 21 минуту 58 секунд:
Купував різне залізо у OSPetrovich з післясплатою-людина нова на форумі але цілком адекватна,всі питання які були обговорили,весь товар приїхав як треба+людина зробила для мене гарну ціну та домовились за оплату після тестування!Рекомендую до співпраці!
Отправлено спустя 21 минуту 58 секунд:
Купував різне залізо у OSPetrovich з післясплатою-людина нова на форумі але цілком адекватна,всі питання які були обговорили,весь товар приїхав як треба+людина зробила для мене гарну ціну та домовились за оплату після тестування!Рекомендую до співпраці!
-
termit214
Junior
Купил ноут у crisisby ,ответственный продавец .Показал все нюансы ,снял видео по запросу .
Быстро отправил ,качественно упаковал .Ноут работает ,рекомендую .
Быстро отправил ,качественно упаковал .Ноут работает ,рекомендую .
-
Stiff
Member
Покупал предоплатой у zzz_yury процессор i9 14900k, все отлично прошло, рекомендую. Все было четко и оперативно.
-
skorssa
Junior
придбав lamzu thorn у creater_ua по повній передплаті. чемна та відповідальна людина. рекомендую до співробітництва
-
creater_ua
Member
Продав мишу пану skorssa, все чітко, легка комунікація, рекомендую до співпраці
-
freedom2686
HWBOT OC Team
Купував у Maksi_mus процесор, все пройшло на ура, швидко і якісно. Рекомендую.
-
WSavage
Member
Було приємно співпрацювати, рекомендую як надійного продавцяillznn: ↑ 29.04.2024 20:14 WSavage купив у мене набір мать + проц + пам'ять. Рекомендую як надійного покупця
-
Egoline
Junior
Брав ноутбук у TheWolfMaster, все швидко та оперативно, людина завжди на зв'язку , було приємно мати справу
-
Vovlad
Junior
Нещодавно купляв ноут у Crisisby. Дуже задоволений придбанням, лише позитивні емоції. Можу його рекомендувати, не пожалкуєте!
-
TheWolfMaster
Junior
Підтверджую, Egoline адекватний, пунктуальний покупець, чітко дотримується домовленостей, буду радий подальшій співпраці.Egoline: ↑ 06.05.2024 20:29 Брав ноутбук у TheWolfMaster, все швидко та оперативно, людина завжди на зв'язку , було приємно мати справу
-
daesz
Member
Продав пану OverKot ЦП+МП по повній передоплаті, все пройшло на вищому рівні, рекомендую до співпраці
-
TheWolfMaster
Junior
Купив проц у AMDi по передоплаті, все пройшло добре, без жодних проблем.