Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор наушников
-
IrosLAV
Member
Відгук про Audeze Maxwell. Звук кращий, ніж середньо-топовий геймерський за 150-200$. Мікрофон навпаки, в Razer Baracuda чи HyperX Cloud в рази кращий.
Доволі неприємною виявилась вага: вона відчувається і після робочого дня в них боліла шия (можливо звиклось би за декілька тижнів).
І найбільшою проблемою виявилась якість: за декілька тижнів користування перестав працювати правий динамік. Розібав, провірив електрону частину, дроти - все ок, прорблема саме в динаміку. Це сталось десь пів року тому, тоді не мав часу шукати новий динамік, відложив їх в далеку шухляду. Недавно вирішив відермонтувати їх, обдзвонив декілька великих сервісних центрів - динаміків таких ніде немає, але найбільше мене здивувало, що я не перший за них запитую, виявляється, прорблема доволі поширена (особливо враховуючи рідкість цих навушників в Україні). Так що порада: брати лише з гарантією. Якщо хтось підкаже, де можна поремонтувати чи замінити динамік - буду вдячний
Доволі неприємною виявилась вага: вона відчувається і після робочого дня в них боліла шия (можливо звиклось би за декілька тижнів).
І найбільшою проблемою виявилась якість: за декілька тижнів користування перестав працювати правий динамік. Розібав, провірив електрону частину, дроти - все ок, прорблема саме в динаміку. Це сталось десь пів року тому, тоді не мав часу шукати новий динамік, відложив їх в далеку шухляду. Недавно вирішив відермонтувати їх, обдзвонив декілька великих сервісних центрів - динаміків таких ніде немає, але найбільше мене здивувало, що я не перший за них запитую, виявляється, прорблема доволі поширена (особливо враховуючи рідкість цих навушників в Україні). Так що порада: брати лише з гарантією. Якщо хтось підкаже, де можна поремонтувати чи замінити динамік - буду вдячний
-
Bomchik
Member
Feral
Свого часу я користувався Хайперами Клауд. Цілком пристойні навушники. Через роки 4 почав облазити дермантин. Амбушури купував на Аліку(велюрові), а от з оголів'ям там біда, бо треба розбирати навушники. Пожив з ними ще рік і викинув, бо огидно було. От наче поганий відгук але за такі гроші, я ними користувався із задоволенням.
А так, да, з мікрофоном ігрові навушники.
Свого часу я користувався Хайперами Клауд. Цілком пристойні навушники. Через роки 4 почав облазити дермантин. Амбушури купував на Аліку(велюрові), а от з оголів'ям там біда, бо треба розбирати навушники. Пожив з ними ще рік і викинув, бо огидно було. От наче поганий відгук але за такі гроші, я ними користувався із задоволенням.
-
Avenger80
Member
Bomchik
А вот это уже классический гарантийный случай у IrosLAV. А всё остальное, как у вас - это качество изготовления, которое оставляет желать лучшего (на конвейере не докапнули клея, ОТК на предприятии прохлопали этот недочёт при проверке) и может происходить у каждого независимо от цены изделия. Заканчиваю оффтопить.
P.S. До сих пор не пойму, а в чём заключалась невозможность подклеить эту подушечку сверху суперклеем, к примеру, или она порвалась у вас окончательно в хлам? Или у вас начала разваливаться пластмассовая дуга оголовья?
А вот это уже классический гарантийный случай у IrosLAV. А всё остальное, как у вас - это качество изготовления, которое оставляет желать лучшего (на конвейере не докапнули клея, ОТК на предприятии прохлопали этот недочёт при проверке) и может происходить у каждого независимо от цены изделия. Заканчиваю оффтопить.
P.S. До сих пор не пойму, а в чём заключалась невозможность подклеить эту подушечку сверху суперклеем, к примеру, или она порвалась у вас окончательно в хлам? Или у вас начала разваливаться пластмассовая дуга оголовья?
- спойлер
-
krivonos-kolya
Member
IrosLAV
Есть такой случай, родной не найти, на днях попробую от орбитов поставить, посмотрю что выйдет.
Відправлено через 21 секунду:
Bomchik
В чем проблема отдать майстру для замены оголовья?
Есть такой случай, родной не найти, на днях попробую от орбитов поставить, посмотрю что выйдет.
Відправлено через 21 секунду:
Bomchik
В чем проблема отдать майстру для замены оголовья?
-
lewerlin
Member
Якщо дріт, краще окремі вуха і мікрофон.Feral: ↑ 29.04.2024 11:22Потрібна також порада дротових навушників з мікрофоном до 3000, максимум 4000 грн, задачі: музика, фільми, розмови, рідко - ігри. Аудіокарта у людини вбудована.
Там шось теж з мікрофоном одні "ігрові", чи це в мене вже травма?
Якщо дуже хочеться в купі, то до 4к, лише Сенхи типу таких
Отправлено спустя 4 минуты 21 секунду:
Клауди ранніх ревізій - перемарковані Такстари про80/82. Пізніші ревізії - вже невідома хрінь. з відповідним падінням якості.Bomchik: ↑ 29.04.2024 11:45Свого часу я користувався Хайперами Клауд. Цілком пристойні навушники. Через роки 4 почав облазити дермантин. Амбушури купував на Аліку(велюрові), а от з оголів'ям там біда, бо треба розбирати навушники. Пожив з ними ще рік і викинув, бо огидно було. От наче поганий відгук але за такі гроші, я ними користувався із задоволенням.
-
Radio Bay
Member
Задати це питання виробнику напряму. От проблема, можу сам замінити, де взяти? Може СЦ є десь у Польші, спілкуватися напряму треба. Ще додатково можна cпитати на HeadFi.orgIrosLAV: ↑ 29.04.2024 11:40Якщо хтось підкаже, де можна поремонтувати чи замінити динамік - буду вдячний
-
Feral
Member
Щось відгуки не дуже, і по звуку, і по збірці.lewerlin: ↑ 29.04.2024 12:40
Якщо дріт, краще окремі вуха і мікрофон.
-
lewerlin
Member
Я ж уточнив, "якщо дуже хочеться" .Feral: ↑ 01.05.2024 15:14Щось відгуки не дуже, і по звуку, і по збірці.
Хоча у відгуках "поганий звук", то претензія до покупців більше, які тикали його в дно-джерела(всі сенхи примхливі до якості джерела).
-
ervin
Member
Мав такі. Насправді дуже непогані вуха. Сенхи забули, що це геймерські навушники і зробили по звичці для музики і всього. Дуже непогано себе показали в парі з creative g5, а мікрофон взагалі топчик. Я не очікував, що мікрофон навушників може так якісно передавати голос. Це дешеві навушники, а Порівнювати я мав змогу з набагато дорожчими пристроями.Feral: ↑ 01.05.2024 15:14Щось відгуки не дуже, і по звуку, і по збірці.lewerlin: ↑ 29.04.2024 12:40
Якщо дріт, краще окремі вуха і мікрофон.
-
Rucha
Member
Хтось пробував UGREEN HiTune Max5? Як воні по якості звуку якщо по BT?
-
Feral
Member
lewerlin
Зрозуміло, сумно.
А що з хайперХе оцими от всима?
Cloud Alpha (дві ревізії)
Cloud III
Cloud Core + 7.1
Cloud Alpha S
Одна чи дві зі звуковими на дроті.
Це все лайно?
І чому у них усих опір 60+? Це на вбудованій якійсь материнці типу б350/б450 мсі буде біль - мікрофон не чутно, а звук приглушений?
Бляха, невже все це лайно...
Зрозуміло, сумно.
А що з хайперХе оцими от всима?
Cloud III
Cloud Core + 7.1
Cloud Alpha S
Це все лайно?
І чому у них усих опір 60+? Це на вбудованій якійсь материнці типу б350/б450 мсі буде біль - мікрофон не чутно, а звук приглушений?
Бляха, невже все це лайно...
-
lewerlin
Member
Хайпери були класні в перших поколіннях. Коли вони були по суті Такстар Про80, але за меншу ціну(Кор версія). Що власне і зробило їм репутацію.Feral: ↑ 01.05.2024 19:22А що з хайперХе оцими от всима?
Cloud III
Cloud Core + 7.1
Cloud Alpha S
Потім - хрінь.
-
Feral
Member
тряяясця
типові фірми геймерів: заробити репутацію і потім її по повній експлуатувати.
і шо се виходить, низ по радіоканалу такстар ноус
а по дроту з мікрофоном де низ? з болем - сінхайзер, я так розумію, а якщо без болю?
З БТ розібрався, не дивлюся в їх бік більше.
а по дроту з мікрофоном де низ? з болем - сінхайзер, я так розумію, а якщо без болю?
-
lewerlin
Member
Взагалі по дроту багато буде залежати від джерела.Feral: ↑ 01.05.2024 19:28а по дроту з мікрофоном де низ? з болем - сінхайзер, я так розумію, а якщо без болю?
І якщо в нас уже дріт, то ми так чи інакше прив'язані до місця, а отже варіант "окремо вуха, окремо мік" - кращий.
Приміром берете таку "імбу"(ну можна й дешевше)
І вуха за ~1.5к, типу такі, або 2к такі.
Загалом відразу варіантів купа. І можна покупки рознести в часі.
-
alumem
Junior
Всем доброго времени суток.
Попались в поиске такие вот магазинчики https://muzdrive.com.ua/ https://muzzone.com.ua
Нормальный они?можно покупать там что-то?
Попались в поиске такие вот магазинчики https://muzdrive.com.ua/ https://muzzone.com.ua
Нормальный они?можно покупать там что-то?
-
Radio Bay
Member
Use the power of Google, broalumem: ↑ 02.05.2024 13:35Нормальный они?можно покупать там что-то?
https://hotline.ua/ua/yp/32184/reviews/
https://top20.ua/kyiv/magazini-supermar ... muzon.html
-
Projector
Junior
У геймерських Сенхів є одна проблема, вона була що на стареньких Game One\Game Zero, що на GSP. Крутилка гучності, вбудована в праве вухо через деякий час майже на усіх перестає нормально працювати(то ліве то праве вухо стає гучніше).Feral: ↑ 01.05.2024 19:28 тряяясця
А взагалі я тут згоден з lewerlin. Варіант з окремими мікро та вухами для стаціонару - найкращій, дає свободу вибору по вухам не за усі гроші світу.
-
Radio Bay
Member
Мабуть треба треба її випаювати й усе, у будь-якій майстерні це зроблять гривнасів за 200-300, якщо, наприклад, як я, не бог флюсу та паялаProjector: ↑ 02.05.2024 14:41Крутилка гучності, вбудована в праве вухо через деякий час майже на усіх перестає нормально працювати(то ліве то праве вухо стає гучніше)
-
krivonos-kolya
Member
Заменить или закоротить чтобы не было регулировки. Можно по разному обойти проблему.
-
akr
Member
Feral
в мене Razer Blackshark V2, брав за 3.5 за аудіокартою в комлекті, бо на мамці звук поганий, вони ж є і без аудіокарти
граю в шуторки, кроки чутно, мікро норм
тут огляд є: https://www.rtings.com/headphones/revie ... ckshark-v2
в мене Razer Blackshark V2, брав за 3.5 за аудіокартою в комлекті, бо на мамці звук поганий, вони ж є і без аудіокарти
граю в шуторки, кроки чутно, мікро норм
тут огляд є: https://www.rtings.com/headphones/revie ... ckshark-v2