Продажі стратегії Manor Lords досягли мільйона копій за два дні після релізу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Продажі стратегії Manor Lords досягли мільйона копій за два дні після релізу

Неплохо для начала, главное чтобы разработчик не забил болта на игру.
Геральт
Member

450 грн платить тестувальник, щоб мати змогу потестувати гру.
:eek:
Ekz0rcyst
Member

Геральт
Вам пропонують придбати гру, а не зобов'язують її придбати! Відчуваєте різницю?
Alex646
Member

Геральт: 29.04.2024 10:15 450 грн платить тестувальник, щоб мати змогу потестувати гру.
Я пограв в неї годин 10, особливих багів там немає. Є заглушки, контенту малувато, але гра працює гарно і оптимізація норм.
Геральт
Member

Ekz0rcyst: 29.04.2024 10:19 Геральт
Вам пропонують придбати гру, а не зобов'язують її придбати! Відчуваєте різницю?
Мені пропонують попрацювати тестувальником, але плачУ я, а не мені )
Хоча дійсно, не зобов'язують.
Earanak
Member

Поиграл немного, скучно и контента немного. Жанр не мой.
Уже и забыл когда у игр была норм оптимизация, тут все ок.

Вообще люблю игры в раннем доступе брать, когда в них есть что делать конечно.
Наиграешься вот в начале раннего доступа, затем пройдет пару лет - возвращается в игру и получаешь иной опыт.
Можно сказать полторы игры по цене одной выходит )) Правда так бывает не со всеми играми, некоторые в раннем доступе и загибаются.
Тут видно заложили базу неплохую, как например в Witchfire где на малом объеме контента все обкатали, а дальше в собственно контент пилить.
Я наверное 90% всех популярных игр из раннего доступа покупал, никогда не считал себя тестировщиком. Скорее первопроходцем B-)
Если с кислой рожей ныть про тестировщиков, можно вообще игры современные не покупать, там ты тестировщиком будешь и после релиза :gigi:
Последний раз редактировалось Earanak 29.04.2024 10:30, всего редактировалось 1 раз.
Ostin
Member

Геральт: 29.04.2024 10:24Мені пропонують попрацювати тестувальником, але плачУ я, а не мені )
То не працюйте :dontknow:
Насправді, я підтримую саме вашу думку і теж ніколи не працюю тестувальником забесплатно. Але є люди, кому нікуди дівати часу і грошей, то чому б їм не попрацювати і не покращити майбутній продукт?

Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
Earanak: 29.04.2024 10:29можно вообще игры современные не покупать, там ты тестировщиком будешь и после релиза
Це, до речі, теж слушна думка. Відкинувши всі "ой-ой" про піратство, з такими "іграми" саме так і потрібно робити.
На жаль, історія ігробуду показує, що масовий перехід до стіму та колекціонування цифрових копій ігор не призвели зростання якості цих ігор. Тобто грошей отримують більше - по факту продукт випускають гіршим.
Як людина, яка вже понад 10 років живе на 99% легальним ігровим контентом зі стіму, гогу та інших розсадників, я змушений констатувати, що ця легалізація (причому масова) аж ніяк не покращила якість ігрових продуктів. Очевидно, є талант, який не проп'єш і гра робиться на ентузіазмі, а є конвеєр, який до чудових ігор не має відношення.
Геральт
Member

Earanak: 29.04.2024 10:29 Если с кислой рожей ныть про тестировщиков, можно вообще игры современные не покупать, там ты тестировщиком будешь и после релиза :gigi:
Трохи не так. Після релізу є відгуки/огляди на фінальний продукт. Який не зміниться суттєво. Крім того є "тріал" в народному магазині. Іншими словами, цілком можливо одразу купити те, що тобі зайде, а не кота в мішку.

А тестуванням нехай займаються спеціально навчені люди.
Kypatop01
Member

Разработчик 1 человек, очень достойно.
Phos4
Member

Останнім часом все більше проектів від нонейм студій стають популярними, це радує, надіюсь в найближчому майбутньому ці розробники наберуться досвіду і коштів, і ми побачимо нову хвилю якісних АА проектів з оригінальними ідеями, яких так бракує великим студіям зараз.
Earanak
Member

Геральт
У меня все просто - если мне игра не понравилась, я в нее перестаю играть :dontknow: Если при этом у нее высокие оценки - мне от этого ничуть лучше не станет. Я уже много раз покупал игры которые ревьюбомбили по разным причинам, или которые были не настолько хорошими как их хотели бы видеть игруны, тем не менее я с удовольствием играл в них множество часов. Так что... Как бы это сказать, "не интересно что там псы лают в отзывах" B-) В общем то я ничего против не имею отзывов, демок... Мне просто это не интересно при выборе игры. Уверен если бы я покупал игры на последние деньги и страдал бы рефандами - может и сам бы все это как то предварительно оценивал, и сам отзывы наверное оставлял бы, но так вышло что мне пофиг кто что думает в отзывах про игру которая меня чем то заинтересовала.
Ostin
Member

Earanak: 29.04.2024 11:24пофиг кто что думает в отзывах про игру которая меня чем то заинтересовала
Саме так, це адекватна позиція.
Але не має відношення до початкової думки щодо "бетатесту за гроші покупця".
Я теж граю в різні ігри, які часом дуже не подобаютсья масовій аудиторії. Але я їх не тестую, бо це доволі принциповий момент)
Вашу думку з цього приводу прочитав вище і розумію її. :beer:
zaqik
Member

гравцям подобається возитися до Manor Lords

Возитися? Вони шо, дуїжджєючі, туди-сюзи возяться? На фірі чи маршрутков?

А разраб кто? Не русня, случаем?
Enjthesilence
Member

Геральт: 29.04.2024 10:15 450 грн платить тестувальник, щоб мати змогу потестувати гру.
в геймпасі є, але погоджуюсь "дочасний доступ" - зло, так-так є декілька проектів, але їх недостатньо, це вічний скам на багато років, щоб в один прекрасний момент сказати ось вам 1.0, дякую. з іншого боку, зараз виходять такі проекти на кшталт "кб77", які ще потім 4 роки маринуються після виходу, хоча плашки "early access" там нема
Qgeen
Member

zaqik: А разраб кто? Не русня, случаем?
Теж параноїв з цього приводу. Наче, ні:
https://www.gamesradar.com/games/city-b ... fect-meme/
Enjthesilence
Member

Earanak: 29.04.2024 11:24 Геральт
У меня все просто - если мне игра не понравилась, я в нее перестаю играть :dontknow: Если при этом у нее высокие оценки - мне от этого ничуть лучше не станет. Я уже много раз покупал игры которые ревьюбомбили по разным причинам, или которые были не настолько хорошими как их хотели бы видеть игруны, тем не менее я с удовольствием играл в них множество часов. Так что... Как бы это сказать, "не интересно что там псы лают в отзывах" B-) В общем то я ничего против не имею отзывов, демок... Мне просто это не интересно при выборе игры. Уверен если бы я покупал игры на последние деньги и страдал бы рефандами - может и сам бы все это как то предварительно оценивал, и сам отзывы наверное оставлял бы, но так вышло что мне пофиг кто что думает в отзывах про игру которая меня чем то заинтересовала.
А що там з твоїм улюбленим тарковом відбувається? Все ще вживаєш "бету" від нікітки скамера? напевно придбав за 250$ новий едішн, дуже гра непогано розвивається, вже 7 років, а зараз вже прям на піку, міжнародні позови в суд, але ти й далі розповідай про те який непоганий "дочасний доступ"
Последний раз редактировалось Enjthesilence 29.04.2024 12:34, всего редактировалось 3 раза.
Inqizitor2022
Member

Тут важно, что нет особых проблем. Да, контента не завезли, но завезут, можно поиграть, а потом продолжить тихонько через полгода.
Earanak
Member

Enjthesilence: 29.04.2024 12:24 А що там з твоїм улюбленим тарковом відбувається? Все ще вживаєш "бету" від нікітки скамера? напевно придбав за 250$ новий едішн, дуже гра непогано розвивається, вже 7 років, а зараз вже прям на піку, міжнародні позови в суд, але ти й далі розповідай про те який непоганий "дочасний доступ"
У тебя все нормально с памятью ? Я ведь писал что играю в SPT-AKI. Это пиратка с вагонами модов и кастомного контента, какие 250 долларов и бета. Какие 7 лет и Никита, успокойся :lol: И вообще, сейчас бы парится кто во что играет, тоже мне блин, форумный борец с ранним доступом :lol:
Enjthesilence
Member

Earanak: 29.04.2024 12:59
Enjthesilence: 29.04.2024 12:24 А що там з твоїм улюбленим тарковом відбувається? Все ще вживаєш "бету" від нікітки скамера? напевно придбав за 250$ новий едішн, дуже гра непогано розвивається, вже 7 років, а зараз вже прям на піку, міжнародні позови в суд, але ти й далі розповідай про те який непоганий "дочасний доступ"
У тебя все нормально с памятью ? Я ведь писал что играю в SPT-AKI. Это пиратка с вагонами модов и кастомного контента, какие 250 долларов и бета. Какие 7 лет и Никита, успокойся :lol: И вообще, сейчас бы парится кто во что играет, тоже мне блин, форумный борец с ранним доступом :lol:
І після того, як ти зрозумів, що обісрався ти додав спойлер де написав, про мод на сінгл, але це ж не основна тема, ні? Можна просто перечитати ту тему, де чітко зрозуміла твоя позиція щодо "дочасного доступу", а з твого "мне все равно, раний доступ или нет, все равно что игру делают руские, мне нравится, аналоговнет, я в игру играю а не в обещания", просто лулзів позбирати
Вложения
1.png
2.png
3.png
Последний раз редактировалось Enjthesilence 29.04.2024 13:12, всего редактировалось 2 раза.
Earanak
Member

Да уж... Тяжёлый случай. Чтож у каждого своя 'борьба' :lol:
Ответить