Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Hotspur, але якщо рама буде, хай і на полу вісь, але всім діаметром ставати, то так же надійніше. А в звичайних ексцентриках рама їх на різьбу стає. Тоді й дропаути зношуються і колемо гуляє. Просто не дуже розумію як 141 чи 142 має стати. Чи це інший розмір, не внутрішній?
Hotspur
Member

Барбарис: 27.04.2024 21:16Просто не дуже розумію як 141 чи 142 має стати. Чи це інший розмір, не внутрішній?
Розмір осі: М9 x 141мм Детальніше: https://velo-strana.com/ua/p1578712547- ... uando.html?

142 буває і повна ось і відкриті дропаути, купа всякої фігні насправді є
Piter Cantrope
Member

zmax
Я тест-драйвив такі. І звичайні Bosch, і performance line. В принципі норм, але я не сказав би що був в захваті. Я ще їздив на моторі Yamaha, той мені більше сподобався, він якийсь більш інтуїтивно зрозумілий.
Але там така історія, що коли мотор Bosch або Yamaha, то до них можна виключно оригінальну батарею, і з такою ж ємністю, яка була оригінальна. А вони дуже дорогі.
Ну і в тих роверів обмеження 25 км/год, треба його знімати, хоч це доволі легко.
Мій тато теж їздив, сказав, що йому такий би дуже підійшов. А я собі купив звичайний і кручу педалі. Ці мотори мене не переконали, як мінімум на тих велосипедах, які я тестував.
dead_rat
Member

Piter Cantrope: 01.05.2024 13:23 А я собі купив звичайний і кручу педалі. Ці мотори мене не переконали, як мінімум на тих велосипедах, які я тестував.
Людство ще не втрачено :up:
Piter Cantrope
Member

Та то таке. Від хорошого електричного я б не відмовився.
Але в мене тут питання. Скільки десь буде коштувати все купити щоб поставити безкамерно колеса? В мене є власне рафки і резина.
Треба юшка, стрічка, ніпелі і ще щось, може я не знаю.

І мені сказали, що робота поставити це коштуватиме тисячу. Це справедлива ціна? Тільки робота, всі матеріали за мій рахунок.

Вже третій раз за 2 місяці пробив камеру. Набридло.
DimafonX
Junior

а чого не слайм ? Сам задовбався кавунці діставати з покр, та перебортувати. купив камери зі слаймом і горя не знаю. В мене преста тому там залити якось проблемно (як на мене). А ось в дитячих веліках шредер - туди сам залив. Купив на розетці, залив і катаємо.
Piter Cantrope
Member

А шо таке слайм? Я знаю тільки слайм яким моя племінниця бавиться, таке тісто зелене.
Зараз почитаю за той слайм.
Барбарис
Member

Piter Cantrope, щойно забрав 27,5 вілсет DT swiss R500, зборка 800 грн. За ободи, втулки, шпиці, ніпелі, шайби та бк ніпелі платив, стрічка в рахунок не входила. Тисяча це нормальна ціна.
Hotspur
Member

Piter Cantrope: 01.05.2024 17:05Але в мене тут питання. Скільки десь буде коштувати все купити щоб поставити безкамерно колеса? В мене є власне рафки і резина.
дорого
1 перезбірка обох колес на безкамерні обода
2 безкамерна стрічка
3 безкамерні ніпеля
4 безкамерні покришки (я їздив на камерних але з складним кордом - нормально, передне до сих пір таке, задне зносилося і поставив безкамерну покришку)

Відправлено через 55 секунд:
Piter Cantrope: 01.05.2024 17:21А шо таке слайм?
спеціальний герметик для камер. дуже непогано. рекомендую від маленьких проколів. не рівно безкамерці але краще за нічого
Piter Cantrope
Member

Рафка = обід.
Рафки в мене безкамерні, пише Bontrager Affinity tubeless ready. Тобто наскільки я розумію, не треба ні перекручувати шприхи, ні щось робити з рафками.
Тільки поклеїти стрічку, забортувати покришки, залити юшку і накачати. Чи треба ще щось?
Hotspur
Member

Piter Cantrope: 01.05.2024 21:53Тільки поклеїти стрічку, забортувати покришки, залити юшку і накачати. Чи треба ще щось?
замінити покришки :rotate: . які в тебе конкретно покришки ? який корд ?
Piter Cantrope
Member

Continental Terra Trail tubeless ready 40mm. не знаю який корд
вони вже стоять, тільки з камерами всередині
Hotspur
Member

Piter Cantrope: 02.05.2024 10:02Continental Terra Trail tubeless ready 40mm. не знаю який корд
я знаю. правильний корд. нормально
Dark-seer
Member

dead_rat: 01.05.2024 14:08
Piter Cantrope: 01.05.2024 13:23 А я собі купив звичайний і кручу педалі. Ці мотори мене не переконали, як мінімум на тих велосипедах, які я тестував.

Привет, чем ты моешь цепь? в декатлоне что-то посмотреть? а то тут бензина калоша нету :gigi:
dead_rat
Member

Dark-seer
Привіт,
Ніколи не мию ціпок.
Використовую парафінову змазку і протираю старою футболкою.

Оце касета і ціпок після сезону, скоро міняти.
спойлер
Изображение
Dark-seer
Member

dead_rat
в Украине тоже юзал парафин, здесь почемуто взял масло, теперь отмыть както надо
dead_rat
Member

Dark-seer: 02.05.2024 16:58 dead_rat
в Украине тоже юзал парафин, здесь почемуто взял масло, теперь отмыть както надо
Відтерти сухою ганчіркою, касету зняти і теж протерти кожну зірку.
_Andrik_
Member

Dark-seer: 02.05.2024 11:00
dead_rat: 01.05.2024 14:08

Привет, чем ты моешь цепь? в декатлоне что-то посмотреть? а то тут бензина калоша нету :gigi:
Знімається ланцюг і заливаєш розчинником або бензином (в хоз магах цього добра навалом) в пляшці бажано з широким горлом і колоти до тих пір поки не почне звеніти . Потім фейрі і водою з під крана . Далі витираєш , сушиш і змащюєш .
Я так фабричне мастило вимив . А касету обезжирювачем і щіткою
Piter Cantrope
Member

Значить так, юшку в камери не буду, бо якщо в мене і так рафки і покришки tubeless ready, то думаю варто одразу то можна одразу так і поставити без камери.

А скиньте який герметик, ніпелі і стрічку краще купити, і де. Буду вдячний. Колеса 28, якщо це має значення.
walkman3000
Junior

герметик Schwalbe Doc Blue, стрічка Tesa, ніпель на який грошей вистачить (я собі muc-off v2 брав, проблем немає)
Стрічка на 2-2,5 мм ширше за внутрішню ширину обода. Жижу можна як при бортуванні так і через ніпель (ставимо ніпелем на 9 або 3 часа і заливаєм 100мл)
Ответить