Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор наушников
-
Feral
Member
Вітаю!
Перечитав півтора десятка сторінок і шось дуже важко з нуля розібратися у бездротових вухах, підкажіть будь ласка чи правильно я зрозумів. Оці блютуз Anker Q30 коли підключаєш до ПК по БТ і тобі здвінок у скайпі/дискорді, то воно переходить у всратий режим гівнозвуку, як я зрозумів. Але наскільки всратий: для розмов по скайпу вистачає, але якшо під час розмови ви включите відео з ютуб, то буде помітна суттєва різниця, правильно я зрозумів? Бо в мене саме такий сценарій: ми вивчаємо разом з колегами матеріали з відео (завантажені на комп або десь з інтернету у бравзері вмикаємо) і розбираємося як це працює, розмовляємо. Чи буде це пекельні борошна для моїх вух?
І шо з дротом: він в нас тільки для відтворення же, тоді як воно буде працювати, якшо я дріт вмикаю і потім заходжу в скайп: мікрофон і звук будуть теж обидва всраті, чи мікро по БТ, а звук по дроту?))
І чи можна змусити якось таку гарнітуру працювати в нормальній якості за допомогою свистка?
Чи свисток дає якісь переваги в порівнянні з вбудованними БТ-модулями взагалі? В мене Intel® Dual Band Wireless-AC 9260 (на сайті інтел вказаний БТ 5.1, а на сторінці материнки вказаний БТ 5.0 - B450 GAMING PRO CARBON AC)
В мене трохи горить, шо вбив 3+ години і так і не розібрався/не закрив питання
Перечитав півтора десятка сторінок і шось дуже важко з нуля розібратися у бездротових вухах, підкажіть будь ласка чи правильно я зрозумів. Оці блютуз Anker Q30 коли підключаєш до ПК по БТ і тобі здвінок у скайпі/дискорді, то воно переходить у всратий режим гівнозвуку, як я зрозумів. Але наскільки всратий: для розмов по скайпу вистачає, але якшо під час розмови ви включите відео з ютуб, то буде помітна суттєва різниця, правильно я зрозумів? Бо в мене саме такий сценарій: ми вивчаємо разом з колегами матеріали з відео (завантажені на комп або десь з інтернету у бравзері вмикаємо) і розбираємося як це працює, розмовляємо. Чи буде це пекельні борошна для моїх вух?
І шо з дротом: він в нас тільки для відтворення же, тоді як воно буде працювати, якшо я дріт вмикаю і потім заходжу в скайп: мікрофон і звук будуть теж обидва всраті, чи мікро по БТ, а звук по дроту?))
І чи можна змусити якось таку гарнітуру працювати в нормальній якості за допомогою свистка?
Чи свисток дає якісь переваги в порівнянні з вбудованними БТ-модулями взагалі? В мене Intel® Dual Band Wireless-AC 9260 (на сайті інтел вказаний БТ 5.1, а на сторінці материнки вказаний БТ 5.0 - B450 GAMING PRO CARBON AC)
В мене трохи горить, шо вбив 3+ години і так і не розібрався/не закрив питання
-
krivonos-kolya
Member
Feral
Вам лучше будет вариант с отдельным радиомодулем. Там таких проблем нету
Вам лучше будет вариант с отдельным радиомодулем. Там таких проблем нету
-
Kypatop01
Member
krivonos-kolya
+1
+1
-
Feral
Member
krivonos-kolya
ага, або дротові знову брати
але якось хочется розібратися чому так. і чому, трясця, в 2024 році вінда не може нормлаьно з твс сраними рпацювати, яких вже так багато в людей на руках.
ага, або дротові знову брати
але якось хочется розібратися чому так. і чому, трясця, в 2024 році вінда не може нормлаьно з твс сраними рпацювати, яких вже так багато в людей на руках.
-
lewerlin
Member
У БТ теоретична пропускна здатність обмежена, якщо я правильно пам'ятаю 1429 кб/с(точно менше бітрейту PCM16/44.1). Це в обидві сторони разом. На практиці, частину смуги треба віддати на службові дані і решту поділити між input/output. А ще ж вінді треба заміксувати в ці сльози бітів, всі звуки з усіх додатків. Затримки БТ додають ще "якості". Ще "якості" додає lossy конвертація в SBC(базовий кодек БТ, всякі аптікси по суті - його фіксовані пресети)Feral: ↑ 22.04.2024 15:25але якось хочется розібратися чому так. і чому, трясця, в 2024 році вінда не може нормлаьно з твс сраними рпацювати, яких вже так багато в людей на руках.
Комплектні ж "свистки" часто працюють не через БТ, а через 2,4ггц(як вайфай) - пропускної здатності з запасом для хайрезу, затримки непомітні, передається тупо не стиснута PCMка. На хотлайні фільтрується як "радіоканал"
-
Wahoo
Member
Можно.Feral: ↑ 22.04.2024 14:13
Для этого покупается отдельный микрофон, даже самый дешевый за 3 бакса. Если пользуетесь ноутом, там свой встроенный есть.
В диспетчере устройств нужно отключить драйвер микрофона наушников (там бывает немного по-разному) на BOSE QC35-2 там, буквально, отдельный драйвер для устройства "головной телефон", у друга на моментумах 4 нужно было немножко в самих свойствах драйвера поковырять. И вуаля! Теперь звук воспроизводится через наушники, а голос через отдельный микрофон. Удобен ли вам такой формат? Сами решайте. По мне это не более, чем компромисс. Иногда хочется ходить и разговаривать, пользуясь преимуществами БТ.
Но и звук ну очень паршивый в режиме говорилки.
Да, есть еще неприятная побочка, Bose с отключенным драйвером микрофона начали очень долго отдупляться при подключении. Секунд 40 или даже больше подрубается к БТ компа.
-
Feral
Member
Угу, нагуглив сьогодні таке на сайті МС. Ну, принаймні тепер знаю, що не в софті проблема.
З цими бездротовими вухами це треш, якщо чесно. В мене зараз дешевий китаєць, шо його вдалось вивезти з собою, тут дріт виправданий хоча б пультом на ньому з простенькою аудіокартою + крутилкою і кнопкою мьют, пульт - зручна річ, користуюсь щоразу. Допилив трохи софтом і вийшло не так щоб дуже погано для дешевого юсб-китайця, правда налаштовував під метал) Але вони вмирають.
Були надії, що за 4 чи скікльи там рочків пройшло, якось воно просунулось в сторону бездротової технології. І що то стало доступним +/- 100$. Але як запрягли так і поїхали: твс+ПК - одразу ніт, БТ+ПК= лайно, радіоканал на перший погляд - це для геймерів з усіми наслідками (економія на всьому, навіть там, де не потрібно). А були ще мрії інколи замість твс користуватися накладними бездротовими дома чи деінде для кращого звука, і для перегляду фільмів (бо твс до компа не підключиш номрально).
Та схоже чекає мене знову горОд з дротів на столі кожну "конференцію". Це сумно(
Залишилось розчаруватися в геймерських бюджетках з радіосвистком і купити дротові, але вже без пульта.
З цими бездротовими вухами це треш, якщо чесно. В мене зараз дешевий китаєць, шо його вдалось вивезти з собою, тут дріт виправданий хоча б пультом на ньому з простенькою аудіокартою + крутилкою і кнопкою мьют, пульт - зручна річ, користуюсь щоразу. Допилив трохи софтом і вийшло не так щоб дуже погано для дешевого юсб-китайця, правда налаштовував під метал) Але вони вмирають.
Були надії, що за 4 чи скікльи там рочків пройшло, якось воно просунулось в сторону бездротової технології. І що то стало доступним +/- 100$. Але як запрягли так і поїхали: твс+ПК - одразу ніт, БТ+ПК= лайно, радіоканал на перший погляд - це для геймерів з усіми наслідками (економія на всьому, навіть там, де не потрібно). А були ще мрії інколи замість твс користуватися накладними бездротовими дома чи деінде для кращого звука, і для перегляду фільмів (бо твс до компа не підключиш номрально).
Та схоже чекає мене знову горОд з дротів на столі кожну "конференцію". Це сумно(
Залишилось розчаруватися в геймерських бюджетках з радіосвистком і купити дротові, але вже без пульта.
-
lewerlin
Member
Feral: ↑ 22.04.2024 20:08радіоканал на перший погляд - це для геймерів з усіми наслідками (економія на всьому, навіть там, де не потрібно)
З радіканалом достатньо пристойних вух. Якщо є на вуха 100$ - візьміть Takstar Nous і закрийте питання. З більшим бюджетом можна навіть на щось "Аудіофільське" замахнутись.Feral: ↑ 22.04.2024 20:08Залишилось розчаруватися в геймерських бюджетках з радіосвистком
-
noth1ng_matters
Member
Вітаю, маю бажання придбати airpods 2 покоління, в нас звісно ціна в 150+ баксів(6300) взагалі не радує, йду на ібей, виставляю чітко фільтри і мені видає ніби оригінальні нові від 40 баксів, це взагалі реально чи то якісь китайці жартують?
І на всяк випадок підкажіть можливо на які ще затички для телефону варто звернути увагу, бюджет до 100$.
P.S. В першу чергу розгладаю подси бо маю айфон і хочеться щоб все максимально чітко працювало, це будуть взагалі перші в моєму житті безпровідні навушники.
І на всяк випадок підкажіть можливо на які ще затички для телефону варто звернути увагу, бюджет до 100$.
P.S. В першу чергу розгладаю подси бо маю айфон і хочеться щоб все максимально чітко працювало, це будуть взагалі перші в моєму житті безпровідні навушники.
-
Radio Bay
Member
Дивіться звідкіля йде, чи є знижка, та такі коменти. Дивіться на історію продавцяnoth1ng_matters: ↑ 23.04.2024 09:50ові від 40 баксів, це взагалі реально чи то якісь китайці жартують?
До такого, вважаю, можна придивитися:Condition:
New other (see details)New other (see details)
“Refurbished,,new condition with no wear. The item may be missing the original packaging or ”... Read more
https://www.ebay.com/itm/145681670720?i ... BMpLGSnOFj
Китайці дуже обережно поводять себе на єБеї, це не Алі
-
Podyrio
Member
anker soundcore liberty 4, або anker soundcore a40 зараз зі знижкою за 3К це взагалы топ.Radio Bay: ↑ 23.04.2024 10:08І на всяк випадок підкажіть можливо на які ще затички для телефону варто звернути увагу, бюджет до 100$.
-
akr
Member
lewerlin
Наприклад, що ви порадити більше чим в 100баксів, аудіфільске, щоб годин на 30 вистачало
Наприклад, що ви порадити більше чим в 100баксів, аудіфільске, щоб годин на 30 вистачало
-
lewerlin
Member
Бюджет? А то можна і Audeze Maxwell порадити (400$)akr: ↑ 23.04.2024 12:27Наприклад, що ви порадити більше чим в 100баксів, аудіфільске, щоб годин на 30 вистачало
-
akr
Member
Я дивився на g pro 2
Приблизно 6-8к
Приблизно 6-8к
-
Radio Bay
Member
Логітеч, то не про звукakr: ↑ 23.04.2024 13:06Я дивився на g pro 2
-
moto
Member
Пользуюсь Sony wh-1000xm4, теперь другие наушники не воспринимаю , ни по звучанию ни по комфорту ношения!
-
lewerlin
Member
Трішки дорожче дорожче Такстарів, є Сенхи GSP 370, але принципової різниці вони не дадуть. Все інше - йде за 10ку.akr: ↑ 23.04.2024 13:06Приблизно 6-8к
-
VBerezovsky
Member
Користуюсь саме такими, слухаю переважно рок і метал, в цих TWS сібілянтів дуже багато, ріже вуха, якщо не крутити еквалайзер у Soundcore App.Podyrio: ↑ 23.04.2024 11:55anker soundcore liberty 4Radio Bay: ↑ 23.04.2024 10:08І на всяк випадок підкажіть можливо на які ще затички для телефону варто звернути увагу, бюджет до 100$.
Це так, для відома.
-
akr
Member
А про що?
Сайт rtings радить їх як найкращі у мідл
-
Radio Bay
Member
Про маркетинг, я не орієнтуюсь на усякі там рейтинги, я орієнтуюсь на свій досвід або на досвід членів комьюнити, яких я вважаю адекватними у цьому питанні. Не бачив щоб хтось брав ті Логитечі для звуку, та й відгуки на непрофільних часто жахливі
Відправлено через 4 хвилини 2 секунди:
А що там з бездротовою Аудіотехнікою? Є комбінована
https://rozetka.com.ua/headphones/c8002 ... 3924,2731/
На єБеї буде дешевше